Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  A. Vogel Kelpasan 360 stk.

  Leverandør: A.Vogel
  A.Vogel Kelpasan 360 stk.

  - Et kosttilskud, der er rigt på jod
  - Bidrager til skjoldbruskkirtlens normale funktion og vedligeholdelse af normal hud
  - Fremstillet af kæmpetang fra Stillehavet
  - Velegnet til veganere Kelpasan – et godt og naturligt jodtilskud til normal hud og normalt stofskifte
  Jod er et såkaldt essentielt sporstof, essentielt fordi det er nødvendigt for kroppens normale funktion. Kroppen kan ikke selv fremstille jod – vi må have det tilført via kosten eller som tilskud.
  Jod spiller en særlig rolle for skjoldbruskkirtlens normale funktion. Skjoldbruskkirtlen består af 2 lapper og befinder sig foran og nederst på halsen. Dens opgave er at producere stofskiftehormoner, som regulerer vores stofskifte, altså hvor hurtigt vi forbrænder den mad, vi indtager.
  For at skjoldbruskkirtlens arbejde kan forløbe korrekt har den brug for jod. Et evt. overskud af jod udskilles hurtigt via urinen.
  SKU: 2511
  229,95 DKK
  i h

  At jod er et vigtigt mineral, kan bl.a. ses af at det i Danmark er lovpligtigt at tilsætte jod til salt. Jod findes f.eks. i fødevarer som fisk, skaldyr, æg, mælk og grønsager. Jodindholdet i animalske kilder afhænger dog af jodindholdet i det foder, som dyrene får.
  A.Vogel Kelpasan er fremstillet af kelp, som høstes i de store kelpskove i Stillehavet. Kelp er en imponerende tangplante, som kan blive op til 175 m høj. Tangen vokser i store skove, helst i koldt vand med en god gennemstrømning, som leverer masser af næringsstoffer til planten. Kelpskovene er et populært levested for både små og store fisk og skaldyr, men også skildpadder, hajer og delfiner ynder at opholde sig i kelpen.

  Kelp anvendes i kosttilskud og er samtidig en efterspurgt fødevare, især i det asiatiske køkken. Efterhånden som efterspørgslen efter plantebaserede fødevarer stiger over hele kloden, kommer kelp mere og mere i søgelyset.

  Kelpasan er til dig, der ønsker et naturligt tilskud af jod. Indholdet af jod bidrager til en normal funktion af skjoldbruskkirtlen og til vedligehold af en normal hud. Kelpasan er vegansk, fremstillet af kelp og indeholder 200 mcg jod pr. daglig dosis.

  Anvendelse
  Daglig dosis er 4 tabletter 1 x dagligt, i alt 200 mcg jod

  Indhold: 360 stk.

  Ingredienser:

  Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Modificeret kartoffelstivelse, Majsstivelse, Tang (Kelp – Macrocystis pyrifera C Agardh) 33,3 mg/tablet, Soja polysaccharider, Bomuldsfrøolie (hærdet).

  Næringsindhold pr. dagsdosis (4 tabl.):

  Jod200mcg130% RI

  RI = referenceindtag, tidligere kendt som Anbefalet Daglig Tilførsel (ADT).