Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Apple Cider gummies

  Leverandør: New Nordic
  Æblecidereddike har været anvendt i århundreder hvor man har udnyttet eddiken for dens gode og smagsgivende egenskaber.

  Traditionen med at udvinde æblecider og -eddike strækker sig langt tilbage i tiden. Man mener at den stammer fra vikingerne i Skandinavien.
  Æblecidereddiken i denne gummy fremstilles ved nøje at udvælge og plukke æbler, som derefter koldpresses til most. Den friske most bliver derefter fermenteret til eddike ved at tilføje "eddikemor" - en eddikesyrebakterie. Æblecidereddiken tørres derefter til pulver og danner basen i disse æblecidereddike gummies.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis: 2 gummies
  SKU: 14991
  Vejl. uds.: 159,00 DKK
  146,28 DKK
  i h
  NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
  Indeholder2 gummies%RI
  Æblecidereddike pulver400 mg-
  RI = Referenceindtag. - = RI ikke fastlagt

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS
  Til voksne samt børn fra 11 år: Tag 2 gummies dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

  Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende.

  INGREDIENSER
  Sødestof (maltitolsirup, erythritol), æblecidereddike pulver, surheds- reguleringsmiddel (natriumcitrat, citronsyre, æblesyre), geleringsmiddel (pektin), naturlig aroma (æble), farvestof (curcumin).