Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Aroma Diffuser - Funny Friends

  Leverandør: Fønix Musik
  Aroma forstøver Funny FriendsDuften sjov for hele familien.

  Dette er mottoet for aromaforstøveren Funny Friends fra PRIMAVERA. Ultralydsforstøveren, udviklet i et barnlig design, tilbyder en række betjeningsmuligheder og duftrum op til 30 m2 med blid koldforstøver. Takket være denne teknologi befugter den også rumluften diskret. Den er fyldt med 145 ml vand og et par dråber af en 100% naturlig duftblanding eller en enkelt æterisk olie. Mængden af forstøver er ca. 35 ml i timen.

  De to højdepunkter ved denne nye aromaforstøver, som vil glæde hele familien, er funktionen "udskiftelige ører": den kommer med 3 forskellige sæt ører (designet som en kat, bjørn og kanin). Disse ører giver Aroma Nebulizer Funny Friends sit specielle og unikke udseende, så der ikke er nogen kedsomhed. Ørerne kan ændres eller kombineres som du ønsker: Der er ingen grænser for din fantasi.

  Afslapningsmusik kan også tændes: afslapningsmelodien er komponeret udelukkende til denne forstøver og akkompagneret af naturlige lyde. Den inviterer dig til at lege stille og roligt, slappe af, hvile og falde i søvn. Lydstyrken kan justeres i 3 niveauer, så den passer til dine personlige hørebehov.

  En integreret timer giver mulighed for at programmere 3 dufttider: 2 timer og 4 timer i kontinuerlig drift eller 8 timer i intervaltilstand er mulige. Derudover kan du vælge mellem 3 individuelle lysfarver (pastelblå, gul, lilla) eller en automatisk farveskifterfunktion.

  Funny Friends forstøveren skærer også en fin figur som natlys.

  På trods af dens alsidige funktioner er Funny Friends aromaforstøveren meget nem at bruge, og den kan også holdes ren på ingen tid overhovedet. En sjov duft, der vil inspirere hele familien igen og igen.

  SKU: 16946
  689,00 DKK
  i h

  PRIMAVERA aromaforstøveren Funny Friends - duftsjov for hele familien.

  Udskiftelige ører: 3 par ører til at skifte - kat, bjørn, kanin og blandede former muligt.

  Afslappende melodi: A behageligt fængende og beroligende melodi, akkompagneret af naturlige lyde, inviterer dig også til at falde i søvn.

  LED-lys: pastelblå, gul eller lilla. De tre farver kan bruges enten individuelt eller i roterende vekslen og sammen med tågen eller alene som natlys.

  Duftende: Aroma Mister Funny Friends dufter rummet i enten to eller fire timer uafbrudt, og den tilbyder også et otte-timers interval funktion.

  Alle funktioner kan frit kombineres med hinanden og slukkes individuelt.

  Afslapningsmusik kan også tændes: Den inviterer dig til at spille stille, slappe af, hvile og falde i søvn.