Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Artiskok kapsler, 375 mg - 90 stk.

  Leverandør: Natur Drogeriet
  Artiskok kapsler, 375 mg - 90 stk.

  Artiskokplanten er en type tidsel, som oprindeligt stammer fra Middelhavsområdet, hvor de har en lang tradition for anvendelse.
  I de arabiske lande i middelalderen blev planten avlet til at producere større blomsterstande. Artiskok dyrkes i dag over det
  meste af Europa, også i Danmark, i Kina og på Nord- og Sydamerikas vestkyst.

  Mange kender artiskokken som en smuk prydblomst med blåviolette blomster og en velsmagende grønsag, men er derudover også en kendt bitterurt.

  Artiskok bidrager til en normal tarmfunktion, et normalt fedtindhold i blodet, en normalt fungerende fordøjelse og fordøjelseskanal og
  medvirker til at vedligeholde en normal lever. Effekten opnås bedst ved et dagligt indtag på mindst 3 kapsler.

  Artiskok er en del af Phyto-serien, der omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.

  Anvendelse:. Voksne og børn fra 11 år: 2 kapsler 1-2 gange dagligt før måltiderne. Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende
  eller børn under 11 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn.
  SKU: 22451
  119,95 DKK
  i h

  Ingredienser:

  Artiskokkronbladeekstrakt (Cynara cardunculus L.), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

  Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

  Indhold pr. dagsdosis

  2-4 kapsler: Ekstrakt svarende til 4,5-9 g artiskok.