Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  A.Vogel Ro & Balance (30 tabl.)

  Leverandør: A.Vogel
  A.Vogel Ro & Balance (30 tabl.)

  - Indeholder Passiflora som understøtter i perioder med uro, mental og nervøs anspændthed
  - Kan bruges efter behov
  - Vegansk
  A. Vogel Ro & Balance med passiflora til normal ro og afspænding
  En hektisk hverdag med mange krav og forventninger, både på jobfronten og i familien, kan sommetider betyde, at man kommer lidt ud af trit.
  For de fleste af os byder livet også på hændelser, som kan kræve lidt ekstra mental energi.
  Det kan være krævende perioder på jobbet, et presset familieliv, perioder med dårligt helbred, sorger og lignende. Hændelser som de fleste stifter mere eller mindre bekendtskab med i løbet af livet.
  Når man befinder sig i sådanne perioder, sender kroppen ofte signaler som uro, anspændthed og ængstelse. Det tærer på overskuddet og berører selvfølgelig også livskvaliteten.
  Så er det godt, at der er hjælp at hente i planteverdenen.
  SKU: 1181A
  129,95 DKK
  i h

  Passiflora incarnata, passionsblomst på dansk, er en meget smuk slyngplante, som i dag findes i mange danske haver. Den stammer oprindeligt fra den brasilianske regnskov, hvor de lokale indianerstammer brugte den flittigt. Som så ofte før, iagttog de første opdagelsesrejsende de indfødtes vaner og bragte hurtigt passionsblomstplanten, og viden om dens brug, tilbage til Europa. Her blev den straks en populær plante i munkenes klosterhaver og har siden haft en fast og sikker plads i plantemidlernes verden. Så, foruden at være særdeles dekorativ, bidrager passiflora med støtte ved uro samt ved mental og nervøs anspændthed.

  A.Vogel Ro & Balance er et naturligt og vegansk kosttilskud med udtræk af passionsblomst som understøtter i perioder med uro, samt mental og nervøs anspændthed. Ro & Balance indeholder, foruden passionsblomst, også de velkendte planter lægebaldrian og citronmelisse. Denne kombination er unik for Ro & Balance.

  Brug A. Vogel Ro & Balance i perioder hvor du har brug for lidt ekstra støtte til at bevare balancen og det almindelige overskud.

  Anvendelse
  Voksne og børn over 12 år: 2 tbl. 1 x dagligt med lidt vand
  Du kan bruge A. Vogel Ro & Balance i kortere og længere perioder efter behov.

  Ingredienser:

  Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose)
  Fyldemiddel (mannitol)
  Passionsblomst (Passiflora incarnata)
  Konsistensmiddel (tværbundet natriumcarboxymethyl cellulose)
  Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumstearat)
  Konsistensmiddel (akaciagummi)
  Lægebaldrian (Valeriana officinalis L.)
  Citron melisse (Melissa officinalis L.)

  En dagsdosis indeholder udtræk af (2 tabletter):

  Frisk passionsblomst 1364 mg
  Tørret lægebaldrian rod 42 mg
  Frisk citronmelisse 166 mg

  Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og en sund livsstil.
  Opbevares utilgængeligt for børn.
  Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 12 år.
  Dagsdosis af præparatet bør ikke overskrides.

  Hvad er et kosttilskud?

  Kosttilskud dækker over produkter, der supplerer den normale kost. Oftest forbindes det med vitamin-og mineralpræparater, der er næringsstoffer, som alle indgår i kroppens normale fysiologiske funktioner.

  Kosttilskud dækker også over en række andre produkter, der indeholder stoffer eller ingredienser, som f.eks. fedtsyrer, kostfibre eller andre ingredienser af vegetabilsk, animalsk eller mineralsk oprindelse.

  For alle kosttilskud gælder, at de skal indeholde tilstrækkelige mængder til at påvirke kroppen ernæringsmæssigt og/eller fysiologisk - dog uden at det kan være sundhedsskadeligt, naturligvis.

  Hvad er forskellen på kosttilskud og naturlægemidler?

  Ja, det er ofte svært at skelne mellem kosttilskud og naturlægemidler, men kosttilskud er fødevarer, der hører under fødevarelovgivningen, mens naturlægemidler hører under lægemiddellovgivningen.

  Kosttilskud skal altid være mærket 'Kosttilskud' og naturlægemidler skal på emballagen altid være forsynet med angivelsen 'Naturlægemiddel'.

  Kilde: www.altomkost.dk