Søg
Webshop
    Menu Close

    Basisblanding Til Surdejsboller Og Brød Ø 425G

    Varebetegnelse:
    Surdejsboller
    Varebeskrivelse:
    Surdej er blevet meget populært, men det er også tidskrævende. Med Aurions surdejsbolleblanding bliver det ganske simpelt at lave de skønneste surdejsboller eller et vidunderligt surdejsbrød.
    Bageblandingen indeholder blandt andet glutenfri havremel, glutenfri havregryn og loppefrøskaller, og så er alle ingredienserne endvidere økologiske.
    Med bageblandingen fra Aurion får du ca. 8-10 surdejsboller eller ét surdejsbrød.
    Brugsanvisning og forholdsregler:
    For at lave Aurions surdejsboller/brød skal du selv tilsætte 5 dl vand, 10 g gær, 1 spsk. honning og 1 spsk. olie.
    Bageblandingen bør opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Undgå desuden at opbevare produktet sammen med stærkt lugtende varer.
    SKU: 8811106
    35,00 DKK
    i h

    Ingredienser

    Glutenfri havremel*, Hirsemel*, Boghvedemel*, glutenfri havregryn*, Tørret boghvedesurdej* (boghvede*, quinoa*, mælkesyrekultur*), Loppefrøskaller*, Salt

    Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

    Kunder der har købt denne vare købte også
    sorghum mel ø glutenfri

    Sorghum Mel Ø Glutenfri 1 Kg

    Sorghum Mel Ø Glutenfri 1 kg

    Sorghum er en græsart, der oprindeligt stammer fra Centralafrika.
    Den er den vigtigste kornsort til menneskeføde i store dele af Afrika og Asien, blandt andet fordi den kan vokse i meget tørre og varme områder. Sorghum mel har et højt indhold af mineraler.

    Brugsanvisning og forholdsregler:
    Er velegnet til brød, kager og tærtebunde.
    Kan tilføjes æg,olie eller andet fedtstof til at forbedre strukturen i dejen.

    Opbevaring:
    Bør opbevares tørt og køligt.
    47,95 DKK
    Chufa mel Ø

    Chufa Mel Ø

    Varebetegnelse:
    Økologisk chufamel.
    Varebeskrivelse:
    Chufamel er malet af chufaknolde, der også er kendt som jordmandler og tigernødder.
    Chufa blev oprindeligt anvendt i det antikke Egypten, og der er siden fundet chufa i sarkofagerne, Egypternes kister.
    Chufamel har et højt indhold af kostfibre.
    På grund af sit sprøde knas er chufamel særdeles velegnet til at bage småkager med. Bruges melet til bagning kommer den lækre nøddesmag særligt til sin ret, når den blandes med dadler eller honning.
    Brugsanvisning og forholdsregler:
    Opskrift på chufa cookies - cirka 60 stk:
    250 g chufamel, 350 g af din yndlings mel, 200 g usaltet smør, 100 g rørsukker.
    Bland alle ingredienser. Hvis dejen er klistret, tilføjes mere mel. Hvis den er tør, tilføjes mere smør. Køl dejen i 30 minutter. Rul den i kugler, og læg på bageplade. Bag ved 175 grader i 8-15 minutter til de er gyldne og lad dem derefter køle af.
    Opbevaring:
    Tørt og køligt.
    78,95 DKK