Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Bøger

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Aromaterapi bog Forfatter Mette Lotus

  Aromaterapi Bog Forfatter Mette Lotus

  Bog af Sumo Lotus om aromaterapi.:

  I mange kendte lægeplanter findes virksomme, aromatiske substanser, æteriske olier. Behandling med disse plantekoncentrater, kaldet aromaterapi gennemgåes i denne bog ud fra de enkelte oliers virkning, såvel fysisk som psykisk.
  230,00 DKK 211,60 DKK
  Bach Blomsterterapi bog Forfatter: Mechthild Schef

  Bach Blomsterterapi bog Forfatter: Mechthild Schef

  Bogen "Den originale Bach Blomsterterapi" af Mechthild Scheffer, er den samlede teoretiske og praktiske viden om Bachs blomster.

  Bach blomsterterapi er en blid helbredelsesmetode, som er kendt af tusindvis af mennesker verden over. Den blev udviklet i begyndelsen af det 20. århundrede af den engelske læge dr. Edward Bach, som mente at årsagen til alle sygdomme skal søges i sjælen. Bogen er skrevet af naturlæge Mechthild Scheffer, som også er grundlægger af Bach-institutterne i Tyskland, Østrig og Schweiz. Hun betragtes internationalt som den førende ekspert i Bachs blomsterterapi.

  Alle kan bruge dr. Bach blomsterterapi, og bogen giver udførlige anvisninger på, hvordan man udvælger og kombinerer de enkelte midler. Bogen henvender sig både til den, som blot vil behandle sig selv og sine nærmeste, til studerende og til professionelle behandlere.

  358,00 DKK
  Bach De 12 helbredere bog

  Bach De 12 Helbredere Bog

  Varebetegnelse:
  Bog
  Varebeskrivelse:
  Hæftet "De tolv helbredere og andre remedier", er en kort introduktion til Bachs blomstersystem.
  Det beskriver en enkel og naturlig metode til helbredelse gennem afbalancering af personligheden, ved hjælp af vilde blomster, opdaget af afdøde specialist Dr. Edvard Bach (f.1886), til brug for naturhelbrederen og i hjemmet.
  29,50 DKK
  Bach dit barn op! bog Forfatter: Susanne Løfgren

  Bach Dit Barn Op! Bog Forfatter: Susanne Løfgren

  Bach dit barn op! er en opslagsbog, fyldt med gode råd til alle de almindeligt forekommende udfordringer forældre har med deres små og større børn.
  Bogen er skrevet af Bacheksperten Susanne Løfgren, og giver en grundig introduktion til Bachmetoden, der er baseret på smukke, vilde blomster, der indeholder naturens magiske kræfter.
  I bogen får du information om de 38 blomsterremedier og Nødhjælpsremediet, så man efterfølgede kan gå i gang med at afprøve Bachremedierne på sig selv og/eller sit barn.
  Bogen er skrevet til alle som ønsker at bruge Bachremedierne til hele familien, og indeholder mange gode erfaringer i, at børn reagerer hurtigt på de rette valgte blomsterremedier.
  I bogen kan du bl.a. læse om:
  -Søskendejalousi
  -Bange bør og voksne
  -Kræsenhed
  -Skilsmissenbørn
  -Hysteri og trods
  -Teenagers
  -Få søvn og sexliv tilbage - børn ud af soveværelset -Dr. Bachs filosofi om sundhed
  Bogen giver en basal viden om Bach Blomsterremedier, historien og filosofien bag, samt information om de 38 remedier samt Nødhjælpsremediet, så man selv kan gå i gang med at afprøve blomsterremedierne på sig selv eller ens barn/børn.
  Der er ingen risiko for bivirkninger. Bachsystemet er en naturlig vej til sundhed på alle planer.
  Susanne Løfgren er uddannet sygeplejeske. Siden fik hun øjnene om for det alternative, hvorefter hun uddannede sig zoneterapeut og siden blev registreret Bachterapeut i England. Siden 1996 har Susanne Løfgren ledet den Internationale Bachterapeutuddannelse i Norden, hvor tusindvis af kursister er blevet undervist gennem Bachkurser, foredrag, temadage m.v.
  Susanne Løfgren har skrevet flere bøger, og er i dag ekspert i Bachs Blomsterremedier.
  249,00 DKK
  Bach Helbred dig selv bog

  Bach Helbred Dig Selv Bog

  Varebetegnelse:
  Bog.
  Varebeskrivelse:
  Et letlæst hæfte, som giver en oversigt over Bach blomsterterapi, samt beskriver Dr. Bachs teori omkring sygdomme, og deres årsager.
  Hæftet beskriver en enkel og naturlig metode til helbredelse gennem afbalancering af personligheden, ved hjælp af vilde blomster, opdaget af afdøde specialist Dr. Edvard Bach (f.1886), til brug for naturhelbrederen og i hjemmet.
  49,50 DKK
  Bogen Om Ædelstene Og Mineraler

  Bogen Om Ædelstene Og Mineraler

  Ædelstene og mineraler II af Anders Futtrup

  Ædelstene og mineraler II af Anders Futtrup kan bruges som et opslagsværk til alle, der er interesseret i sten og deres magi.

  Det gælder alle lige fra samlere, geologer og alternative behandlere til dem, der på hobbybasis interesserer sig for sten og krystaller.

  Bogen omhandler 640 sten og mineraler, hvor der både er beskrivelser og fotos af de nøje udvalgt sten.

  Heri kan du blive klogere på de mange forskellige sten, og der er opslag i forhold til stenenes geologiske aspekt og deres fysiske egenskaber foruden de forskellige aspekter i forbindelse med brug af sten til healing.
  399,00 DKK 367,08 DKK
  Glutenfri mad

  Bogen Om Glutenfri Mad

  Varebetegnelse:
  Kogebog - med glutenfrie opskrifter.
  Varebeskrivelse:
  Glutenfri mad – suveræne opskrifter helt uden gluten er en kogebog, der er fyldt med inspirerende opskrifter, der kan berige og optimere et liv uden gluten.
  Bogen er baseret på den seneste nye viden på området og er fyldt med brugbar information, tips, opskrifter og ikke mindst en stor guide til de bedste glutenfri råvarer.
  Med ”Glutenfri mad” får du en komplet guide til, hvordan du ved få ændringer i dine valg af mad og råvarer kan forbedre både din sundhed og livskvalitet uden at gå på kompromis med smagen.
  199,00 DKK
  Forfangenhed sidste stop Bog Forfatter: Charlotte

  Forfangenhed Sidste Stop Bog Forfatter: Charlotte

  Varebetegnelse:
  Bog
  Varebeskrivelse:
  Forfangenhed - Sidste stop på vejen?
  Forstå hvorfor din hest bliver forfangen, - og lær hvad du selv kan gøre for at forebygge og behandle.
  150,00 DKK
  Gaven til maven af Anette Harbech Olesen

  Gaven til maven af Anette Harbech Olesen

  Endelig fred i fordøjelsen.

  Nu tyder forskningen på at korn som hvede og rug kan udfordre din fordøjelse i et langt større omfang, end man hidtil har anslået. Ikke nødvendigvis på grund af proteinet gluten, der er kendt for at være en ballademager, men fordi også kostfibre og andre komponenter i korn kan genere tarmen, blandt andet hos den cirka en million danskere, der lider af irritabel tarm.

  Det er forklaringen på, at så mange mennesker får det markant bedre, når de holder op med at spise glutenholdig mad, også selv om de ikke lider af glutenintolerance. Langt hen ad vejen er det nemlig de samme madvarer, der indeholder gluten og de andre komponenter i korn, som stadig flere mennesker kæmper med at fordøje. Derfor vil glutenfri mad ofte være en god rettesnor.

  I dag er det muligt at købe mel, brød, pasta og andre kornprodukter af høj kvalitet uden gluten eller de typer af kornfibre, som tolereres af de fleste, men skaber problemer hos resten.

  Gaven til maven er den nye, store guide til, hvordan man bedst navigerer uden om de madvarer, der udfordrer maven og tarmen, og samtidig får masser af sunde, sikre fuldkorn, madglæde og nydelse. Anette Harbech Olesen har talt med tarmforskere og speciallæger over hele verden og på baggrund af den seneste videnskab skrevet denne bog og komponeret 68 vidunderlige madopskrift er, der kan skabe ro i tarmen.
  315,95 DKK
  Glutenfri mad uden mælk bog Forfatter: Signe Lykke

  Glutenfri Mad Uden Mælk Bog Forfatter: Signe Lykke

  Varebetegnelse:
  Opskrifter helt uden gluten og mejeriprodukter.
  Varebeskrivelse:
  Kogebogen ”Glutenfri mad uden mælk- (med vegetarvarianter)” er til dig, som ønsker inspiration til nemme retter uden mælkeprodukter og gluten. Der er i tillæg sukkerfrie alternativer på retter, hvori rørsukker indgår. I kogebogen vil du finde opskrifter på f.eks. tærte, æbleskiver og lækre flutes.
  Retterne er sunde, nemme og velsmagende, og der er billeder af dem alle. Ingredienserne er velkendte, og du kan købe dem i almindelige dagligvarebutikker.
  Bogen er inddelt i følgende 6 kapitler:
  Dips og saucer
  Tilbehør og salater
  Bagværk og kager
  Forretter og lette retter
  Aftenretter
  Søde fristelser og desserter
  Jeg har en baggrund inden for ernæring og sundhed og har selv en fødevareoverfølsomhed. Det sammenholdt med, at jeg holder meget af at være kreativ i køkkenet, har inspireret mig til at lave både denne og min første kogebog, ”Mad uden mælk”, som udkom december 2011.
  Hvis du har et ønske om en ret, jeg skal lave uden mælk og gluten, er du velkommen til at skrive til mig.
  Held og lykke – og velbekomme.
  Signe Lykke
  www.signelykke.dk
  120,00 DKK
  Go og nem veganermad bog Forfatter: Signe Lykke

  Go Og Nem Veganermad Bog Forfatter: Signe Lykke

  Varebetegnelse:
  Veganer kogebog.
  Varebeskrivelse:
  Kogebog fra Signe Lykke med nemme opskrifter.
  »Go’ & nem VEGANERMAD - Inspiration til kødfrie dage« giver dig inspiration til simple og velsmagende retter der kan laves hurtigt i hverdagen, og så får du en introduktion til de mange nye råvarer og køkkenredskaber en veganer har i køkkenskuffen.
  Prøv f. eks. lasagnen uden hvede, ost og kød - den smager fantastisk.
  Denne bog er den fjerde i rækken med opskrifter uden mælk og hvede.
  249,00 DKK
  Grønne spirer - BOG Forfatter: Maria Felding og Mi

  Grønne Spirer - Bog Forfatter: Maria Felding Og Mi

  Varebetegnelse:
  Bog
  Varebeskrivelse:
  I bogen gennemgår klinisk diætist Maria Felding, der har speciale i plantebaseret ernæring, alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være omkring grøn børneernæring, og hvorfor der kan være storefordele ved at give sit barn grønne vaner fra start.
  Den populære kogebogsforfatter og mor til 3 veganske børn, Mia Sommer, har lavet en række simple, næringsrige og veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn den lækreste og sundeste start på livet. Grønne spirer fokuserer på ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet, amning og til ældre børn. Der redegøres bl.a. for, hvordan veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, om amning, modermælkserstatninger m.v.. Der gives svar på de hyppigste spørgsmål, og også hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
  Alle børn har godt af sunde og grønne vaner, og med denne bog får forældrene hjælp til at give deres børn den bedste start.
  369,95 DKK
  Helt uden gluten Forfatter Kathrine Virring & Mett

  Helt Uden Gluten Forfatter Kathrine Virring & Mett

  Varebetegnelse:
  Bagebog.
  Varebeskrivelse:
  Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit.
  Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise.
  Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde.
  I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager.
  Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top.
  Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.
  240,00 DKK
  Hjernegod mad BOG Forfatter Anette Harbech Olesen

  Hjernegod Mad Bog Forfatter Anette Harbech Olesen

  Hjernegod mad er en kogebog, der er fyldt med opskrifter på mad, der kan holde din hjerne i topform.
  Bogen er baseret på solid videnskab, der her er omsat til let praktik og præsenteret i form af skøn, inspirerende og velsmagende hjernemad.
  Du kan påvirke dine kropslige balancer via dine valg af mad, drikke og livsstil. Helt ny forskning viser også, at du kan påvirke din hukommelse og din kognitive formåen positivt ved spise den mad, som din hjerne og din krop trives allerbedst med. Det er det, denne bog inspirerer til.
  199,00 DKK
  Hunde har også følelser BOG

  Hunde har også følelser BOG

  Bog af Susanne Løfgren omkring, hvordan du kan støtte fornuftig adfærdstræning af din hund ved brug af naturlig behandlingsmetode (Bach Blomsterremedier).

  Antal sider: 205.
  259,00 DKK
  Billede af I CAN DO IT 2023 Calendar af Louise L. Hay

  I CAN DO IT 2023 Calendar af Louise L. Hay

  Denne kalender er en skrivebords kalender der giver dig 366 positive tanker, bekræftelser og visdomsord der kan hjælpe dig med at manifestere kærlighed, succes, sundhed og generelle velbefindende hele året rundt.

  Kalenderen måler 15x12 cm og dagene kan afrives efter du har læst teksten

  Tekst er på engelsk
  169,00 DKK 155,48 DKK
  Introduktion til Bach Blomster remedier BOG, Forf.

  Introduktion Til Bach Blomster Remedier Bog, Forf.

  Varebetegnelse:
  Bog
  Varebeskrivelse:
  Litteratur af Susanne Løfgren, for introduktion og kendskab til Bach´s blomsterremedier.
  249,00 DKK
  Kål og Kærlighed bog Forfatter Lisbeth Tordendahl

  Kål Og Kærlighed Bog Forfatter Lisbeth Tordendahl

  Kål og Kærlighed inspirerer til at lave den dejligste grønne mad med kål. Den præsenterer kålopskrifter til hele året, og viser nye og spændende måder at bruge kål på.
  Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl har i denne bog samlet 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter, som kan indgå i mange typer måltider. Alle opskrifterne er veganske eller vegetariske og kan laves uden gluten.
  At bruge ka°l i maden er ikke forbeholdt en enkelt kostretning. Uanset om du spiser raw, stenalder, vegetar, kødmad eller noget helt syvende, er ka°l svært at komme udenom, hvis din mad skal være spækket med vitaminer, mineraler, fibre og kraftfulde cellebeskyttende antioxidanter.
  Lisbeth Tordendahl går udenom de klassiske kålsalater og viser at kål kan så meget mere end dét. Hun byder på kolde og varme retter: Supper, lette såvel som fyldige salater, småretter, gryde- og ovnretter, tærter, pandekager, smoothies m.m.
  Det er smuk og lækker mad, lavet af sunde, nærende råvarer. Bogen giver gode ideer til at bruge mange forskellige kål: Blomkål, broccoli, glaskål, hvidkål, kinakål, pak choi, palmekål, romanesco, rødkål, savoykål og spidskål, så kålrepertoiret kan udvides på alle årstider. Og du får masser af konkrete tips og inspiration til, hvordan opskrifterne kan varieres, kålen gøres uimodståelig, rester bruges, så madspild undgås.
  Bogen giver desuden dybtgående og motiverende viden om de mange veldokumenterede sundhedsfremmende egenskaber kål har, og hvorfor kål kan øge sundhed og vitalitet og styrke kroppens selvhelbredende kræfter.
  Kål er fyldt med god smag, saft og kraft, vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og nogle helt særlige plantestoffer, der kun findes i kål og de få andre grøntsager i korsblomstfamilien. Det er ovenikøbet billig, farverig, klimavenlig og bæredygtig mad.
  Bogen afspejler Lisbeth Tordendahls passion for og erfaring med grøn, bæredygtig mad, hvor sundhed og nydelse går hånd i hånd. "Kål og kærlighed" er Lisbeths 5. kogebog. Tidligere har hun udgivet ”Naturlig Mad”, ”Naturlig Mad A°ret Rundt”, ”Grønne Proteiner – sundhed & nydelse” (vinder af Gourmand World Cookbook Award) og ”Det Søde – sundhed & nydelse”. Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil. Lisbeth har arbejdet professionelt med sund næring, livskraft, balance og optimering af kroppens ressourcer gennem mere end 30 a°r, som inspirator, underviser, skribent og privatpraktiserende biopat/naturopath.
  214 rigt illustrerede sider.
  299,95 DKK
  Keto BOG Forfatter: Jane Faerber

  Keto Bog Forfatter: Jane Faerber

  Varebetegnelse:
  Bog.
  Varebeskrivelse:
  KETO er den hurtigst voksende kosttrend og livsstil både herhjemme og i udlandet. Ikke bare sportsfolk og kendisser sværger til den populære kur – også stadig flere almindelige mennesker har glæde af KETO, når de vil tabe sig.
  KETO tager over, hvor palæo, low carb og LCHF slap, og tilbyder en helt enkel vej til at gøre kroppen fedtforbrændende, reducere appetitten og skabe vægttab nemt og ligetil. Jane Faerber har anvendt metoden til rådgivning af flere tusind klienter i sine populære vægt tabsforløb, og i denne bog guider hun læseren til at bruge KETO til at få succes med sit eget vægttab.
  Bogen fortæller alt, hvad der er værd at vide om, hvordan man bruger KETO til at optimere sin fedtforbrænding og derigennem få styr på sine hormoner, sit blodsukker og sin appetit. Den hjælper også én udenom de hyppigste faldgruber i KETO. Endelig og ikke mindst gør de 80 enkle, velsmagende opskrifter det nemt at lykkes med kuren i det daglige.
  285,00 DKK
  Kombucha - en levende te bog Forfatter: Nina Parna

  Kombucha - En Levende Te Bog Forfatter: Nina Parna

  Kombucha - en levende te

  Kombucha, den perlende fermenterede te, bobler i disse dage frem i hjemmekøkkener og på restauranters drikkemenuer. Men faktisk er det en ældgammel drik – oprindeligt fra Kina og igennem tusinder af år nydt og drukket for sine smags- og sundheds­egenskaber.

  Et glas friskbrygget, sødmefyldt kombucha kan være perfekt til en let aften på terrassen, men den kan også brygges med tilpas syre til at kunne matche madretter, der kalder på kraft.
  De mange muligheder for at skabe og justere smagsprofilen på kombucha – ved at variere indholdet af sødme, syre og aroma – har bidraget til, at drikken benyttes i stigende grad i både hjemmekøkkener og på restauranter.

  Bogen giver en grundig guide til den fermenterede te, der fremstilles ved anvendelse af en symbiotisk kultur af bakterier og gær, der giver kombucha sin særlige profil, sin blidt boblende karakter og søde-syrlige smag.
  189,95 DKK
  Kvinder i overgangsalderen BOG Forfatter Susanne L

  Kvinder i overgangsalderen BOG Forfatter Susanne L

  Bog: Kvinder i overgangsalderen af Susanne Løfgren.

  Bog af Susanne Løfgren omkring kvinder i overgangsalderen og de udfordringer der følger med.
  249,50 DKK
  Lægemiddelbogen - Hømopatiske lægemidler

  Lægemiddelbogen - Hømopatiske Lægemidler

  Varebetegnelse:
  Lægemiddelbogen indeholder informationer om Homøopatiske Lægemidler og deres anvendelse.
  Varebeskrivelse:
  Homøopati er en behandlingsform, som bygger på, at man ved brug af Homøopatiske Lægemidler i små doser, kan regulere ubalance i kroppen.
  Bogen henvender sig både til professionelle og personer med interesse for Homøopatiske Lægemidler.
  Værd at vide om produktet:
  - Lægemiddelbogen om Homøopatiske Lægemidler
  - Giver forslag til homøoptatisk behandling af en række sygdomme og symptomer
  - Henvender sig til alle
  350,00 DKK
  Ledsmerteplanen -Naturlig behandling af ledsmerter

  Ledsmerteplanen -Naturlig behandling af ledsmerter

  Har du ledsmerter, så er Ledsmerteplanen noget for dig.

  Bogen forklarer, hvordan du selv kan bekæmpe dine smerter med naturlige midler. Du får en praktisk og let tilgængelig guide til de kosttilskud og kostråd, som det er værd at bruge, hvis du vil behandle dine ledsmerter uden at skulle bruge syntetiske medikamenter med bivirkninger. Bruger du Ledsmerteplanen, kan du opnå mindst den samme effekt, som du får med receptpligtig medicin, og du vil opdage, hvor befriende livet kan være, når dine smerter er bekæmpet på naturlig vis.

  Følger du Ledsmerteplanen, vil du også opleve en række andre fordele såsom mere energi, bedre humør, hukommelse og nattesøvn samt mindre risiko for en lang række kroniske sygdomme. Hvert kosttilskud er nævnt i sit eget kapitel, og det hele er beskrevet, så alle kan læse med. Bogen giver dig mulighed for selv at erobre kontrollen over dine ledsmerter.

  Uddrag af bogen Lad mig starte med en indrømmelse: B3-vitamin er mit personlige yndlingsvitamin. Det er dét vitamin, jeg allernødigst vil undvære, for det er helt enormt, hvad det kan gøre ved krop og hjerne. For det første er B3-vitamin en topscorer, når det kommer til at fjerne ledsmerter, men det er så meget mere end dét. Er du eksempelvis ramt af træthedssyndrom, fremskyndet aldring, livsstilsygdomme, nedsat hukommelse eller senfølger til hjernerystelse, så er der ingen god vej uden om B3-vitamin. Personligt er jeg ikke plaget af disse tilstande, men jeg tager alligevel B3-tilskud, fordi det booster energiniveauet og hjernen på mærkbar vis.

  Om forfatteren Milena Penkowa er hjerneekspert, cand.med. og har ph.d.-graden i hjernevidenskab fra Københavns Universitet. Hun driver to virksomheder, henholdsvis Hjerneeksperten og Milenas Medlemsklub, der på hver sin måde hjælper andre med kosttilskud og kost, som fjerner smerter og andre lidelser. Milena Penkowa bor på Vesterbro i København.
  219,95 DKK
  Mad for alle blodtyper bog Forfatter: Signe Lykke

  Mad For Alle Blodtyper Bog Forfatter: Signe Lykke

  Varebetegnelse:
  Nemme retter, som hele familien uanset blodtype kan spise.
  Varebeskrivelse:
  Kogebogen ”Mad for alle blodtyper” er for dig, der ønsker at kunne lave mad til hele familien ud fra ”Blodtypefilosofien”. Med udgangspunkt i egne erfaringer og min glæde ved at være madalkymist, er jeg glad for at kunne præsentere kogebogen ”Mad for alle blodtyper”. Alle opskrifter kan spises af alle blodtyper og er samtidig også fri for gluten, mælk og sukker. Skema under hver opskrift med gavnlige alternativer til hver blodtype.
  Retterne er sunde, nemme og velsmagende, og der er billeder af dem alle.
  Bogen er inddelt i følgende 6 kapitler:
  Dips, puréer og saucer
  Tilbehør og forretter
  Bagværk og kager
  Supper og lette retter
  Aftenretter
  Søde fristelser
  Hvis du har et ønske om en ret, jeg skal lave, og som skal passe til alle blodtyper, er du velkommen til at skrive til mig.
  Held og lykke – og velbekomme!
  Signe Lykke
  www.signelykke.dk
  120,00 DKK
  Mad uden mælk kogebog bog Forfatter: Signe Lykke S

  Mad Uden Mælk Kogebog Bog Forfatter: Signe Lykke S

  Varebetegnelse:
  Kogebog med opskrifter helt fri for mejeriprodukter og hvede.
  Varebeskrivelse:
  Kogebogen ”Mad uden mælk” henvender sig til dig, som ønsker at få hjælp og inspiration til en hverdag helt uden mælkeprodukter.
  Opskrifterne er enkle, velsmagende og sunde.
  Derudover er de lavet med ingredienser, som du kan købe i de fleste dagligvarebutikker.
  Jeg har en baggrund inden for ernæring og sundhed og er privat meget begejstret for at kreere og spise god mad. Med det som udgangspunkt, sammenholdt med mine gener forårsaget af mælk og mit ønske om at hjælpe andre i samme situation, har jeg skrevet kogebogen ”Mad uden mælk”.
  Jeg mener, at det skal være nemt at leve et liv uden mælk, og det er dét, jeg ønsker at bidrage til med denne kogebog. Jeg kommer med mit bud på alt fra ris a l’amande til pizza og mange andre gode retter. Jeg holder af udfordringer, så hvis du har et ønske om en ret, jeg skal lave helt uden mælkeprodukter, skal du være velkommen til at skrive til mig.
  Held og lykke - og velbekomme
  Signe Lykke
  www.signelykke.dk
  120,00 DKK
  Metalterapi - Per Bah Boesen

  Metalterapi - Per Bah Boesen

  Varebetegnelse:
  Bog.
  Varebeskrivelse:
  Metalterapi - Sammenhænge mellem metaller og planeter, organer og psyke.
  200,00 DKK
  Mineraler og cellesalte bog Forfatter: Per Bach

  Mineraler Og Cellesalte Bog Forfatter: Per Bach

  Mineraler og cellesalte - antropsofisk beslyst.
  200,00 DKK
  Naturens vitaminer & mineraler bog af Lisbeth A.

  Naturens Vitaminer & Mineraler Bog Af Lisbeth A.

  Varebetegnelse:
  Opslagsbog med inspiration til en sund livsstil.
  Varebeskrivelse:
  Naturens vitaminer og mineraler 9. udgave af Lisbeth Hagerup giver inspiration til en sund livsstil, som baner vejen til et godt helbred.
  Den første udgave udkom for 28 år siden i 1986. Bogen er i årenes løb revideret i takt med, der er kommet ny viden på området - den 9. udgave har fået nyt layout, er opdateret og udvidet meget, samtidig med at den stadig er en overskuelig opslagsbog.
  Emnerne omfatter: Vitaminer, mineraler, sporstoffer, proteiner, alle fedtstoffer, kulhydrater, fuldkorn, søvnbalancen og meget mere.
  Bogen giver gode råd, både om hvad der er sundt at spise, og om de uønskede stoffer det er bedst at undgå for ikke at skade sit helbred – i tekst, i oversigter, i tabeller og i guides 247 sider
  En overskuelig håndbog, som er nem at finde rundt i.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Opslagsbog med oversigter af alle vitaminer, mineraler og sporstoffer.
  Protein, fedt, kulhydrater, kJ tabel, Tabeller med grønsager, frugter, korn m.fl. Afsnit med Topkost, Syre-base balancen, vitamin-mineral guide ved helbredsproblemer m.m.
  Giftige og uønskede stoffer.
  Gode råd om søvn og sund kost.
  240,00 DKK
  Naturli Magasin nr. 5 2022

  Naturli Magasin nr. 5 2022

  Magasin.

  Naturli – en holdning til livet. Find spændende artikler om kost, kosttilskud, personlig pleje, samt inspiration og de lækreste opskrifter. Magasinet udkommer 8 gange årligt.

  Et af Danmarks mest aktuelle magasiner om sundhed, helse og vejen til en bedre livsførelse. Der gives gode råd til læseren, men er ikke et alternativ til en egentlig medicinsk behandling. Bladets redaktion består af nogle af landets anerkendte eksperter. Rådene på siden følges under eget ansvar.

  48,50 DKK
  Permasund mad til din kloge krop

  Permasund Mad Til Din Kloge Krop

  Permasund mad til din kloge krop af Cecilie Lemke.
  Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsættes for gennem vaner, tanker og kost, har alle indflydelse på dit helbred og din livskvalitet.
  Bogen tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn og fokuserer på mulighederne for at opnå en bedre livskvalitet og sundhed gennem bevidste valg.
  Via bogen kan du mestre de udfordringer, livet byder på, i stedet for at være offer for dem. Tankerne er hjernens sprog, følelserne er hjertets sprog – tilsammen udgør de en overbevisning, der er med til forme dit liv.
  Bogen er delt op i tre dele:
  – Introduktion til den sundhedsfilosofi, som ligger til grund for maden og behandlingen – herunder Cecilies egen historie. Der er også en kort intro til kvantefysik, traditionel kinesisk medicin (TCM), kraniosakral-terapi og akupunktur.
  – En mere detaljeret gennemgang af specifikke temaer som tarmtyper og fordøjelsens organer. En lang række forslag til diæter, herunder ketogendiæt, nikkelfattig diæt, SCD-diæt, LCHF-diæt, diæt med fokus på lavt stofskifte og Low fodmap.
  – Bogen afrundes med opskrifter. Her er også patienters historie og en dokumentarisk gennemgang af ketogendiæt i praksis.
  En bog, der giver liv, sundhed, velvære, energi og et kærligt spark i rumpetten.
  265,00 DKK