Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Brusk produkter

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Bidro C- Vitamin 180 kapsler

  Bidro C- Vitamin 180 kapsler

  Bidro C-vitamin er en syreneutral og vegansk C-vitamin kapsel, med havtorn.

  Daglig dosis på 2 kapsler giver 800 mg. C-vitamin og 220 mg havtornbær.

  C-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, og til immunsystemets normale funktion. C vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse. C vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende , hud, brusk og knogler.

  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Daglig dosis:
  Voksne:2 kapsler

  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 2 kapsler % RI (Referenceindtag)
  Vitamin C (mg) 800 1000 Havtornbær (mg) 220

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Indtages med rigeligt vand.

  Opbevaring:
  Tørt og køligt.
  199,00 DKK
  Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collage

  Vild Nord EXO LAB, Care - Holistic Therapy Collage

  Vild Nord's Holistic Therapy Collagen, er dét supplement som er perfekt til dig, hvis hud og krop har brug for ekstra støtte.
  Er du 40+ og kan du mærke hud, hår og slimhinder ikke helt er som de engang var? Så er dette collagen-tilskud det perfekte match for dig.
  Med biotin, mangan, C-vitamin, kollagen, zink og hyaluronsyre får du et pulver smækfyldt af pleje, støtte og vigtige komponenter.
  Støtter hudens celler, bidrager til et stærkt bindevæv og normale slimhinder. Gennemfugter og forstærker hår, hud og negle. Kollagene og elastine fibre støttes og efterlader huden spændstig og elastisk.
  Anvendelse Anbefalet daglig dosis til voksne er 5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml koldt vand og drik det umiddelbart efter. CARE har en skøn smag og duft af solbær og en indbydende lyserød nuance.
  Opbevaring;
  Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C
  Holdbarhed;
  Produktet er bedst før 24 måneder fra produktionsdatoen i uåbnet emballage.
  Netto indhold;
  150 g pulver
  Ingredienser
  Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, hyaluronsyre, aroma (solbær), biotin, mangan, farve (anthocyanin), sødestof (steviolglycosider).
  Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.
  Næringsindhold per daglig dosis;
  Daglig dosis 5000 mg - %RI Marine kollagen 4510 mg - Vitamin C. 120 mg - 150% Zink 6 mg - 55% Mangan 2 mg - 100% Biotin 200 µg - 400% Hyaluronsyre 54 mg
  Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
  Kosttilskud bør opbevares uden for små børns rækkevidde.
  Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.
  529,95 DKK 465,52 DKK
  Vild Nord EXO LAB, Glow - Your balance Collagen, S

  Vild Nord EXO LAB, Glow - Your balance Collagen, S

  Tænd gløden indefra
  GLOW Your Balance Collagen er til dig, der ønsker lækker pleje af hår og negle samt spændstig hud med naturlig glød.
  GLOW Your Balance Collagen består af fem aktive ingredienser, der kan hjælpe til at opnå en glat og spændstig hud med en smuk glød, sunde negle og lækkert hår.
  Basen i vores EXO-produkter er zink, kollagen og vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår, negle og hud. Vi har i dette pulver tilført selen som ekstra hjælp til at vedligeholde normalt hår og negle samt vitamin A (betacaroten), som bidrager til at vedligeholde en normal hud og kan være med til at understøtte en naturlig glød.
  GLOW Starter
  GLOW Starter består af en dekorativ metalbeholder med 150 g GLOW Your Balance Collagen samt måleske. Fremover kan du blot bestille en GLOW Refill-pose og genopfylde din GLOW-beholder med nyt kollagenpulver.
  429,95 DKK 377,52 DKK
  Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen, R

  Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen, R

  Vild Nord's Soft Daily Beauty Collagen, er dét supplement du har manglet, hvis du ønsker at give din hud den styrke som de fleste drømmer om.
  Smækfyldt af effektive ingredienser, såsom Kollagen, C-vitamin og Zink, får hudens celler den støtte den har brug for indefra.
  Bidrager til at gøre hud, negle og hår - stærkt og sundt.
  Anvendelse:
  Anbefalet daglig dosis til voksne;
  5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml. koldt vand og drik det umiddelbart efter. SOFT Daily Beauty Collagen har en let smag og duft af skovbær og en fin isblå nuance.
  Opbevaring;
  Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C Holdbarhed Produktet er bedst før 24 måneder fra produktionsdatoen i uåbnet emballage.
  Netto indhold ;
  150 g pulver
  Ingredienser;
  Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, aroma (skovbær), farve (chlorophyllin-kobber-komplex, spirulina ekstrakt), sødestof (steviolglycosider). Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.
  Næringsindhold per daglig dosis;
  Daglig dosis 5000 mg - %RI
  Marine kollagen 4683 mg - Vitamin C 120 mg - 150% Zink 6 mg - 55%
  Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
  Kosttilskud bør opbevares uden for små børns rækkevidde.
  Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.
  329,95 DKK 290,36 DKK
  Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen, S

  Vild Nord EXO LAB, Soft - Daily Beauty Collagen, S

  Smukkere hår, hud og negle
  SOFT Daily Beauty Collagen er en lækker og nem skønhedsrutine til dig, der ønsker smuk hud, lækkert hår og pæne negle.
  SOFT Daily Beauty Collagen er udviklet til dig, der har behov for et enkelt og effektivt kollagentilskud, som bidrager til smukkere hud, hår og negle. Pulveret består af tre aktive ingredienser, der tilsammen understøtter din skønhed, nemlig marint kollagen, vitamin C og zink.
  Kollagen er en byggesten i vores bindevæv. Vitamin C bidrager til kroppens naturlige kollagenniveau, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink er med til at vedligeholde normalt fungerende hud, hår og negle, så du kan være den bedste udgave af dig selv, uanset hvor du er i livet.
  SOFT Starter
  SOFT Starter består af en dekorativ metalbeholder med 150 g SOFT Daily Beauty Collagen samt måleske. Fremover kan du blot bestille en SOFT Refill-pose og genopfylde din SOFT-beholder med nyt kollagenpulver.
  379,95 DKK 334,36 DKK