Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Chakra Vindspil

  Leverandør: Fønix Musik
  Woodstock chakra vindklokke

  Lille vindklokke, lige til at putte i lommen.
  Længde: 29 cm.
  SKU: 12568
  179,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Bekymringsdukke med pose og tekst

  Bekymringsdukke med pose og tekst

  En gammel historie beretter, at hvis Maya indianerne i Guatemala har bekymringer, fortæller de det til 'bekymringsfolket' om aftenen, når de går i seng. De lægger bekymringsdukker under hovedpuden, og når de vågner om morgenen, har dukkerne fjernet deres bekymringer!
  25,00 DKK
  Tanker Fra Hjertet - Kort

  Tanker Fra Hjertet 64 Kort af Louise L. Hay

  Disse kort med Louise Hays fantastiske bekræftelser vil hjælpe dig med at se indad og de den del af dig, som er ren åndelighed. Rent lys. Ren energi.

  Du kan visualisere, at alle dine begrænsninger forsvinder en efter en, indtil du til sidst føler dig tryg, healet og hel. Vid at lige meget hvad der foregår i dit liv, lige meget hvor vanskelige tingene kan være, så er du inderst inde tryg og hel. Og det vil du altid være. Mediter på et nyt kort hver morgen og tag kortets positive energi med dig videre i din dag.

  Antal kort: 64 - med tekst på begge sider.
  219,00 DKK 201,48 DKK
  LAPIS LAZULI

  Lapis Lazuli Lommesten Stor

  Varebetegnelse:
  Lapis Lazuli.
  Varebeskrivelse:
  Lapis Lazuli er den mest eftertragtede sten i menneskets historie. Dens dybe himmelblå farve er symbolet på royalisme ære, guder, magt, ånd og vision, visdom og sandhed. ... Giver visdom og dømmekraft i den praktiske verden. Aktiverer dit højere selv og styrker de intellektuelle evner.
  45,00 DKK
  Apachetåre Stor Lommesten

  Apachetåre Stor Lommesten

  Varebetegnelse:
  Apachetåre.
  Varebeskrivelse:
  Indianske legender fortæller, at denne sten blev sendt til apacheindianerne for at bringe dem trøst, så de kunne nyde livet i fred og harmoni. Det er da også den virkning apachetåre har, når man bærer den. ... Stenen bringer stor forløsning af gammel sorg, den letter og forløser sårede følelser.
  45,00 DKK