Søg
Webshop
  Menu Close

  Den Første Grød Ris Ø 700 g Aurion

  Varebetegnelse:
  Glutenfri risgrød til børn 4 måneder eller ældre
  Varebeskrivelse:
  Aurion Den Første Grød - Ris Glutenfri Ø 700 g er en simpel og lækker grød til de mindste, som både er let at koge, og som har den perfekte tekstur til mindre børn fra 4 måneder og op efter.
  Den fine tekstur gør at grøden let og hurtig at koge, så du kan have den perfekte grød til mindre børn på under 10 minutter. Denne lækre grød er lavet med biodynamisk, fuldkorn og glutenfri ris.
  Forkæl de mindste børn fra 4 måneder og ældre med denne fantastiske grød, der både er mættende og nærende, samt en god måde at starte dagen på, så barnet har energi til dagens strabadser og aktiviteter.
  Derfor er Aurion Den Første Grød - Ris Glutenfri Ø lige noget for dig:
  Glutenfri
  Fuldkorn og biodynamisk
  Lækker og fin konsistens
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Tilsæt 0,5-1 dl koldt vand til 0,5 dl af Aurion Den Første Grød - Hirse Glutenfri Ø, og bring blandingen i kog under omrøring. Kog blandingen i 2 minutter. Du kan eventuelt tilsætte mere vand, hvis du synes grøden er for tyk.
  Denne grød er let at tilpasse og personliggøre, så de mindste får en lækker og velsmagende grød. Tilsæt evt. 1 tsk maltekstrakt eller 0,5 tsk rørsukker, og lad grøden trække i 5 minutter før servering.
  SKU: 200209
  65,00 DKK
  i h

  Ingredienser:
  100% rismel