Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Flodhest Te infuser i silikone - grå

  Leverandør: Njordisk
  Sød flodhest te-infuser lavet i BPA-fri silikone, som passer perfekt til en enkelt kop te.
  SKU: FLODHESTGRÅ
  129,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Hyben Luksus Fodbad Sæbespåner

  Hyben Luksus Fodbad Sæbespåner

  Sæbespåner af hyben sæbe

  Luksus sæbespånerne af hyben er lavet på koldpresset dansk økologisk rapsolie, kokosolie og hybenolie.
  Hos Kystnær vil dei minimere spild og smider nødigt noget ud.

  Sæbespånerne er lavet af sæber som ikke er klar til salg pga. skønhedsfejl. Et lille skridt for Kystnær, et stort skridt for miljøet.

  Hyben sæbe

  Hyben serien er lavet på den dejligste olie fra hybenfrugten, og selvfølgelig toppet med vores egen lokale hybenrose tørret i solen.

  Hybenkerneolie er en mild vegetabilsk olie, der egner sig godt til moden, sart og skadet hud. Oliens indhold af fedtsyrer stimulerer hovedbunden og er især god til tørt og kemikalie ødelagt hår. Den er yderst effektiv til hudpleje grundet dens mange egenskaber. Olien er nemlig er rig på essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, samt vitaminer som C-vitamin og A-vitamin, som er regenererende, opstrammende og cellefornyende. Supergodt for både hud og hår.

  Sæberne er med duft af æteriske olier, Rose, Bergamot og Lime.

  Kystnærs sæbe bar er en blød og skummende sæbe, lavet på en base af økologisk kokosolie. Sæben kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe. En sæbebar er et plastfrit alternativ til flydende sæbe på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Man kan med fordel komme sæbebaren i en sæbepose i økologisk hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

  Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket.

  Alle vores ingredienser er plantebaserede og veganske.

  Vægt: Minimum 75 g

  80,00 DKK
  Heksesten

  Heksesten Mellem Strl.

  Varebetegnelse:
  Heksesten.
  Varebeskrivelse:
  Silicium carbid (heksesten) 165 gr. har en smuk iriserende, regnbue af farver. Har en metallisk glans og er knivskarpt.
  Er en fremragende meditation sten, giver ro og giver hjertet lethed, bringer dit indre barn frem når solen rammer dens overflade og alle regnbuens farver funkler i lyset.
  Silicium carbid er kendt for at være helbredende, og kan lægges på alle chakra, en sand mester healer.
  Regnbuens farver er forbundet med de syv chakraer, renser, sind, krop og ånd og tilskynder intuition og dømmekraft.
  Denne krystal forbedrer kommunikation, forstærker energioverførsel fra healeren, giver mental adræthed og fokus. Fjerner depression, vrede, melankoli og lindrer stress. Det er en kraftfuld vitalitets booster og er nyttig ved hovedpine, og computer relaterede skader, samt skulder og nakke problemer.
  Den behandler knogle deformitet, og kan hjælpe i behandlingen af Alzheimers. Den er uopløselig i vand. Den er ekstrem svær at fotografere.
  45,00 DKK
  Apachetåre Stor Lommesten

  Apachetåre Stor Lommesten

  Varebetegnelse:
  Apachetåre.
  Varebeskrivelse:
  Indianske legender fortæller, at denne sten blev sendt til apacheindianerne for at bringe dem trøst, så de kunne nyde livet i fred og harmoni. Det er da også den virkning apachetåre har, når man bærer den. ... Stenen bringer stor forløsning af gammel sorg, den letter og forløser sårede følelser.
  45,00 DKK
  Rosenkvarts

  Rosenkvarts - Lommesten

  Varebetegnelse:
  Rosakvarts
  Varebeskrivelse:
  Rosenkvarts, også kendt som rosakvarts, er længe blevet betegnet som kærlighedsstenen over dem alle. Denne sten er indbegrebet af kærlighed, ro og harmoni og siges at lære os om tilgivelse samt at elske sig selv og ikke mindst sine omgivelser.
  Rosenkvarts betegnes som en sten, der styrker kærlighedskraften samt fremmer indre harmoni og balance.
  Derudover siges det, at rosenkvarts afskærmer mod dårlige vibrationer og stråling - særligt den skadelige stråling fra eksempelvis computere. Denne sten er tromlepoleret, hvorved den har fået en glat overflade med afrundede kanter.
  Stjernetegn: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken.
  30,00 DKK