Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Grønne Spirer - Bog Forfatter: Maria Felding Og Mi

  Varebetegnelse:
  Bog
  Varebeskrivelse:
  I bogen gennemgår klinisk diætist Maria Felding, der har speciale i plantebaseret ernæring, alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være omkring grøn børneernæring, og hvorfor der kan være storefordele ved at give sit barn grønne vaner fra start.
  Den populære kogebogsforfatter og mor til 3 veganske børn, Mia Sommer, har lavet en række simple, næringsrige og veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn den lækreste og sundeste start på livet. Grønne spirer fokuserer på ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet, amning og til ældre børn. Der redegøres bl.a. for, hvordan veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, om amning, modermælkserstatninger m.v.. Der gives svar på de hyppigste spørgsmål, og også hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
  Alle børn har godt af sunde og grønne vaner, og med denne bog får forældrene hjælp til at give deres børn den bedste start.
  SKU: 27906
  Tilgængelighed: Ikke på lager
  369,95 DKK
  i h
  *
  *
  *