Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Guddommeligt Hjerte 52 Orakelkort af Tosha Silver

  Leverandør: Fønix Musik
  Disse 52 kort er hver i sær en bøn om forandring.

  Her kan du bede det guddommelige om støtte til en positiv forvandling i dit liv. Teksten på hvert kort er inspirerende og så udførlig og selvforklarende, at du ikke har behov for at slå kortet op i en guidebog efterfølgende.

  Det handler om at elske og acceptere dig selv, som det guddommelige elsker dig. At anerkende negative følelser med det formål at give slip på dem. At blive til en kanal for guddommelig velsignelse og det højeste gode. At stole på, at alting udfolder sig som det skal - og mere end det.

  Antal kort: 52.
  SKU: 1465
  Vejl. uds.: 239,00 DKK
  219,88 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Livets Visdom

  Livets Visdom Orakelkort 46 Kort af Gaye Guthrie

  Orakelkort på dansk

  Livets visdom orakelkort udgør en slags spådomskort, inspireret af guder, gudinder, engle og kraftdyr. De tilbyder vejledning til nutiden og forudsigelser om fremtiden.Du har styrken i dig til at ændre dit liv, og din frie vilje til at vælge omstændighederne.

  Formålet med kortene er ikke at fremelske en frygt for det ukendte, men at inspirere og opløfte dig ved at bringe fred og trøst, når tiderne er udfordrende, og også de gange, hvor livet er fuldt af glæde.

  Når du rådfører dig med kortene, vil du finde 3 englekort til vejledning og beskyttelse, 8 kraftdyr og 35 andre kort med billeder og beskeder beregnet på indsigt og inspiration.

  Hvis du ønsker at dykke ned i de dybe hemmeligheder, som livets mysterium indeholder, vil livets visdom orakelkort lede dig varsomt, men præcist hen til svarene.
  269,00 DKK 247,48 DKK