Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
    Menu Close

    Japansk umami paste m ingefærØ

    Leverandør: Nature Source
    Fermenteret umami paste.

    Umami er et forholdsvis nyt begreb i dansk madkultur. Umami betyder velsmag på japansk og er sammen med surt, sødt, salt og bittert en af de fem grundsmage. Umamismagen findes i f.eks. soltørrede tomater, sildefisk, svampe, tang og soyasauce - og med Clearspring's umami paste kan du nu virkelig nemt tilsætte den delikate umamismag til dine retter, og dermed fremhæve de øvrige ingrediensers smag.

    Clearspring's økologiske Umami paste med ingefær er lavet af fermenterede ris tilsat soyasauce og frisk ingefær og kan anvendes i alle retter, når du vil skabe en større smagsoplevelse.

    Brugsanvisning og forholdsregler:
    Kan bruges i saucer og wokmad, som dip og marinade eller blandet med olivenolie og citronsaft som en umami-rig salatdressing.

    Opbevaring:
    Køligt og mørkt. Efter åbning opbevares på køl og bruges inden for 8 måneder.
    SKU: 22189
    59,95 DKK
    i h

    Ingredienser:

    SOJA sauce* 47 % (vand, SOJAbønner*, HVEDE*, havsalt)
    Riskultur* 27 % (ris*, koji 0,001 %)
    Vand
    Ingefær* 3 %

    Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

    Allergener:

    SOJA
    HVEDE

    Næringsindhold:

    Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
    Energi445 kJ / 105 kcal
    Fedt0,4 g
    -heraf mættede fedtsyrer< 0,1 g
    Kulhydrat20 g
    -heraf sukkerarter3,0 g
    Kostfibre0,7 g
    Protein5,4 g
    Salt6,3 g