Kanel stødt - 50 g.
Kanel stødt - 50 g.
Cassia-kanel er inderbark fra et træ i kanelfamilien ved navn Cinnamomum Cassia og bliver af nogle også kaldt for uægte kanel,
i modsætning til den "ægte" Ceylon-kanel, som kommer fra træet Cinnamomum Verum.
Cassia-kanel smager mildt og nøddeagtigt, mens Ceylon-kanel smager kraftigere og sødere. Trods Cassia-kanels uheldige kaldenavn
er denne type kanel særdeles velegnet i marrokanske og mellemøstlige krydderiblandinger, hvor der ønskes en let kanelsmag der
ikke overdøver blandingens øvrige ingredienser.
Kanel bliver i Vesten primært anvendt som krydderi til desserter, bagværk, søde sager og oven på risengrød, men kanel er også fortræffeligt
i den øvrige madlavning sammen med bl.a. kød, fisk, grønsager, ris og bønner.
Anvendelse:. Anvendes som krydderi.