Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Konjak vægtreducerende 180 tabletter

  Leverandør: Mezina
  KONJAK er et slankeprodukt til overvægtige voksne.

  KONJAK indeholder et naturligt kostfiber - glucomannan - der har fået EU´s godkendelse for, at der er en klar effekt som hjælp til vægttab: "Glucomannan bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost."
  Glucomannan udvindes fra konjakplanten (Amorphophallus konjac), der vokser i Asien. Glucomannan er et vandopløseligt fiber, der har den egenskab, at det kan optage vand mange gange sin egen vægt.
  Når tabletterne opløses i maven, dannes en gelé, der fylder op i mavesækken, så du hurtigere føler dig mæt. Når du anvender KONJAK sammen med en energireduceret diæt, vil det øge dit samlede vægttab i forhold til diæt alene. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 g glucomannan i tre doser a 1 g sammen med 1-2 glas vand inden måltider og som en del af en energireduceret kost.

  KONJAC indeholder desuden chrom, der medvirker til at bevare et normalt blodsukkerniveau.

  Der medfølger en opbevaringsæske samt informationsbrochure "Kom godt i gang med dit vægttab".

  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Daglig dosis:
  Voksne:
  2 tabletter i forbindelse med hver af dagens 3 hovedmåltider.
  SKU: 7040
  299,95 DKK
  i h

  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

  Indhold6 tabletter% RI (Referenceindtag)
  Chrom (μg)120300
  Glucomannan fiber (mg)3000

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Vigtig information:
  For at opnå den ønskede effekt er det vigtigt at tabletterne synkes/svelges hele, sammen med 1-2 glas vand ca. 30 minutter før måltidet.
  Drik altid rigelige mængder vand eller anden væske sammen med KONJAK for at sikre at tabletterne når ned i mavesækken. Det er især vigtigt, hvis du lider af synkebesvær. Grunden til at vi opfordrer til forsigtighed er at hvis produktet tages uden tilstrækkelig væske kan stoffet udvide sig og blokere spise- eller luftrør.
  Opbevaring:
  Tørt og beskyttet mod lys og varme.

  Ingredienser:

  Glucomannan (Amorphophallus konjac K. Koch)
  Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat, natriumbicarbonat, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer)
  Kartoffelstivelse
  overfladebehandlingsmiddel (shellak)
  Maltodextrin
  Majsstivelse
  chrompicolinat

  *=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens