Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Maistic

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Grov skrubber - Vaskbar Fri for mikroplast

  Grov Skrubber - Vaskbar Fri For Mikroplast

  Varebetegnelse:
  Grov Skrubber.
  Varebeskrivelse:
  MAISTIC Grov Skrubber sættes i opvaskemaskinen efter brug – og bruges igen og igen og igen. Svarer nemt til 50 engangssvampe af plast.
  Så skrub løs på dine gryder, potter og pander – med god, grøn og miljøsamvittighed, og uden at forurene miljøet med mikroplast.
  For Maistic Grov Skrubber indeholder ingen plastic, og er naturligvis pakket i papomslag. Maistic Grov Skrubber er en svamp af ren naturlig cellulose af træfibre, hvorpå der er syet et tørret stykke af loofah-frugten. Loofah skrubber naturligt alle overflader og kan benyttes både inde og ude.
  Spar på sæben - svampe af ren naturlig cellulose holder i modsætning til plastsvampe godt på sæben, hvorfor du kun behøver få dråber.
  Maistic Grov Skrubber er 100 % biobaseret, fri for mikroplast, uden lim, uden farve og håndsyet med bomuldstråd. Husk at genanvende svampen mange gange.
  Maistic anbefaler vask ved at sætte den stående i opvaskemaskinen ved glas. Vask i vaskemaskine anbefales ikke, da det forkorter produktets levetid. Rens evt. i kogende vand, evt. med lidt eddike.
  Tørres stående. Brugsanvisning og forholdsregler:
  Maistic Grov Skrubber bruges til rengøring inde og ude. Kan rengøres i opvaskemaskine - sættes i øverste bakke med glas m.m. Tør stående. Vask i vaskemaskine anbefales ikke, da dette vil forkorte svampens levetid.
  23,95 DKK
  Netposer til grønt Str.L

  Netposer Til Grønt Str.L

  Varebetegnelse:
  Netpose til indkøb af grønt - Str. L.
  Varebeskrivelse:
  Har du droppet indkøbsposerne? Nu kan du også droppe den tynde plasticpose, når du køber frugt, grønt og andre løskøbsvarer. Erstat med Maistics lette og plastfri bomuldsnet af GOTS-certificeret økologisk bomuld - lige til at have i tasken.
  Posen er ekstra forstærket i syningerne og forsynet med træksnor, der trækkes til ved transport. Stoffet er vævet med 5 mm huller, så indholdet nemt ses, også når posen er lukket - af dig såvel som kassedamen.
  Super velegnet til indkøb - sæt blot vægtmærkaten omkring træksnoren - der er plads til 3-4 styk. TIP: Brug evt. netposen til plastfri opbevaring i skab eller køleskabsskuffe.
  Vask ved 40-60°C - bomuld krymper 5-10 %. Posen er str. Large, 30 x 38 cm - og naturligvis i plastfri emballage.
  Netposen findes også i 2 pak med mindre poser.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  TIP - Forlæng opbevaring på køl for nogle typer frugt og grønt ved at fugte posen let.
  29,95 DKK
  Sugerør Naturlige Bambus 6 stk

  Sugerør Naturlige Bambus 6 Stk

  Varebetegnelse:
  Naturlige bambus sugerør.
  Varebeskrivelse:
  Slut med plastic sugerør. Maistic Naturlige Bambus Sugerør består af bambus - intet andet.
  De er genanvendelige og vaskes efter brug med varmt vand og den plastfri renser af metal og sisal, der er inkluderet i pakken.
  Bambusen er dyrket økølogisk og pesticidfrit, skåret til og udhulet. Der er 6 sugerør i pakken, længde 21,5 cm.
  Tykkelse - som naturen skabte dem. Se også Maistic Naturlige Sugestrå af hvedestrå.
  24,95 DKK
  Svamp til støvfri rengøring Fri for mikroplast

  Svamp Til Støvfri Rengøring Fri For Mikroplast

  Varebetegnelse:
  Cellulose svamp.
  Varebeskrivelse:
  Maistic svampe-serie til rengøring Fri for Mikroplast er naturligvis genanvendelige og til flergangsbrug. Maistic Altmuligsvamp er velegnet til aftørring og rengøring inde og ude. Særligt velegnet til pudsning af vinduer, spejle og andet, hvor fnuller og rengøringsstriber er uønsket. Brug den også til kroppen og ansigt, evt klippet i mindre stykker. Størrelsen 16 x 11 x 0,8 cm gør den velegnet til brug som såvel svamp som klud – derfor kalder vi den Maistic Altmuligsvamp. Materialet er plastfri naturlig cellulose af træfibre.
  Svampe af ren cellulose holder i modsætning til plastsvampe godt på sæben, hvorfor du kun behøver få dråber ved brug. Maistic Altmuligsvamp er 100 % biobaseret. Pakket i papomslag. Husk at genanvende svampen mange gange. Maistic anbefaler vask ved at sætte den stående i opvaskemaskinen ved glas.
  Tørres stående. Alternativt kan den vaskes i vaskemaskine - dette vil dog nedsætte den samlede levetid. Brugsanvisning og forholdsregler:
  Rengøres nemt efter brug stående i opvaskemaskinens glas-skuffe. Alternativt i vaskemaskine (60°C).
  20,95 DKK