Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  MAISTIC-kluden Fri for Mikroplast 5 stk.

  Leverandør: A.Vogel
  Den velkendte Maistic-klud er opdateret på bæredygtigheden. Nu er al den træbaserede viscose fra bæredygtigt FSC-certificeret træ. Det samme er emballagen – både den om kludene og kassen, de transporteres i. Maistic-klude er altmuligklude, som du kender dem – blot uden de op til 50% ikke-nedbrydelige polyesterfibre, som de gammeldags lyserøde har og som særligt ved vask, men også ved slid og brug indendørs og udendørs, ender som mikroplast i natur, havmiljø og dyr og menneskers fødekæde, fordi polyester er en ikke-nedbrydelig plasttype.

  Maistic-klude er 100% biobaserede, hvide og med grønt genkendeligt print. Print er AZO-fri og biobaseret. Maistic-klude kan bruges til alle typer rengøring. Tåler maskinvask ved 60°C. Tørretumbler anbefales ikke. Viscose ændrer form ved vask, så stræk gerne kludene, mens de er våde.

  Indeholder 5 klude.
  Mål er 38 x 32 cm.
  Tykkelse 110 g/m2.

  Anvendelse:
  5 stk. Maistic-klude af viscose klude af træfibre fra FSC-certificeret skovbrug. Velegnet til alt slags rengøring og aftørring inde og ude. Vask v/60 C. Ingredienser: Træbasseret viscoseTørretumbling forkorter kludens levetid.
  SKU: 53500
  16,95 DKK
  i h
  Ingredienser:

  Træbasseret viscose