Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Medicinsk udstyr

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  A.Vogel Hoste Spray (30 ml)

  A.Vogel Hoste Spray 30 Ml

  Varebetegnelse:
  Spray - til tør hoste og kriller hoste.
  Varebebeskrivelse:
  • Hurtig og effektiv lindring af tør hoste og krillerhoste
  • Beskytter slimhinderne mod irritation
  • Naturlige ingredienser til hele familien
  Hoste er kroppens naturlige reaktion på fremmedlegemer i luftvejene. Der kan f.eks. være tale om støvpartikler, tobak, luftforurening, allergener, virus eller bakterier, som kan give irriterede slimhinder i halsen.
  Når man hoster, trækker mellemgulvet sig sammen, og den luft, der findes i luftvejene, presses ud med stor kraft; et host.
  Det er en naturlig og effektiv måde at rense luftvejene på. Man skelner normalt mellem produktiv hoste (med slim) og u-produktiv hoste (uden slim). Her skal det handle om den u-produktive hoste, også kaldet tør hoste.
  Den tørre hoste kan foruden førnævnte årsager også udløses af tør luft og tørre slimhinder, den berømte tørre plet i halsen. I disse tilfælde er der ofte tale om forholdsvis korte hosteanfald, som dog kan fortsætte i længere tid som tør hoste – til stor irritation for den, der rammes.
  De fleste kender til den tørre og trættende hoste, som ikke vil stoppe igen f.eks. når man skal sove, når man sidder på jobbet eller er i en forsamling.
  119,95 DKK 102,77 DKK
  A.Vogel Øjendråber (10 ml)

  A.Vogel Øjendråber (10 Ml)

  Varebetegnelse:
  Øjendråber.
  Varebeskrivelse:
  • Til tørre, trætte og irriterede øjne
  • Hurtig effekt med naturlige ingredienser
  • God til kontaktlinsebrugere
  Når fugtbalancen i øjnene generes ved f.eks flyrejser, aircondition, skærmarbejde eller kontaktlinser, får mange tørre, trætte eller lidt irriterede øjne.
  A.Vogel Øjendråber indeholder udtræk af urten øjentrøst, som vedligeholder tårefilmen og plejer øjet, samt hyaluronsyre, som fremmer produktionen af tårefilm og sikrer korrekt vedhæftning af tårefilmen.
  Dråberne virker lindrende og behagelige for øjet, og effekten føles straks.
  Øjendråberne er lavet helt uden konserveringsmidler, og kommer tilmed i en steril beholder, der gør det nemt at dosere, uden at væsken kommer i kontakt med skidt og snavs udefra.
  Øjendråberne er velegnede til dig, der bruger kontaktlinser.
  Øjendråber er medicinsk udstyr.
  Husk at læse indlægssedlen.
  10 ml (ca. 300 dråber).
  Steril opløsning/uden konserveringsmiddel.
  Daglig dosis:
  Voksne: 1 dråbe i hvert øje, 4-5 gange dagligt.
  Børn fra 12 år: 1 dråbe i hvert øje, 1-2 gange dagligt.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  For at undgå infektioner bør produktet kun anvendes af én person.
  Doserings systemet indeholder ca. 300 dråber og af tekniske årsager bliver der en lille mængde restvæske tilbage i beholderen.
  Læs indlægssedlen før brug.
  Efter første åbning har produktet en holdbarhed på 6 mdr.
  Bør ikke anvendes efter udløbsdatoen.
  Dråberne må bruges i maksimalt 30 på hinanden følgende dage.
  Hvis dine symptomer vedvarer i mere end 3 på hinanden følgende dage uden forbedring, bliver værre eller øjnene bliver betændt skal du kontakte din optiker eller læge.
  Opbevaring:
  Opbevares utilgængeligt for børn.
  119,95 DKK
  A.Vogel Sinuforce Næse Spray (20 ml)

  A.Vogel Sinuforce Næse Spray (20 Ml)

  Varebetegnelse:
  Medicinsk udstyr.
  Varebeskrivelse:
  • Virker hurtigt på tilstoppet eller løbende næse
  • Velegnet til langtidsbrug
  • Kun naturlige aktive ingredienser
  Sinuforce næsespray er baseret på æteriske olier, og du kan bruge den i op til 30 dage, også selvom du er gravid eller ammende, og i modsætning til mange andre næsesprays kan denne også anvendes til børn fra 2 år.
  Det er nemlig pebermynte-, kamille- og eukalyptusolie, der sammen med sorbitol og saltvand danner grundstammen for Sinuforce.
  Næsesprayen lindrer en tilstoppet næse og mindsker hævelsen i næseslimhinden, samtidig med at den vedligeholder slimhindens beskyttende funktion.
  Så kan du komme tilbage til arbejdet, tilværelsen og alt det sjove meget hurtigere og på helt naturlig vis.
  Sinuforce Næse Spray er medicinsk udstyr, så husk at læse indlægssedlen.
  Daglig dosis:
  Dosering for voksne og børn over 12 år: 1-2 pust med sprayen i hvert næsebor 3-5 gange dagligt i en periode på op til maks. 30 dage.
  Dosering for børn mellem 2 og 12 år:
  1 pust med sprayen i hvert næsebor 1-2 gange dagligt i en periode på op til maks. 30 dage.
  Gravide og ammende:
  Sprayen kan anvendes. Overhold doseringen.
  Børn under 2 år:
  Sprayen bør ikke anvendes.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Ryst flasken og fjern hætten inden brug.
  Hold flasken i lodret position mens der sprayes.
  Den anbefalede dosis må ikke overskrides.
  Opbevaring
  Opbevares utilgængeligt for børn.
  89,95 DKK
  Air Balsam 25Ml

  Air Balsam 25 ml

  Løsner, lindrer og giver fri luft ved almene besvær i luftvejene. Med velgørende plantestoffer.

  Til inhalering af dampe og/eller indgnidning af bryst- og rygområde. Ved almene besvær i luftvejene, som ikke kræver lægebehandling eller som supplement til denne.

  Brugsanvisning:
  Periodevis 1-2 gange daglig i 8-10 dage. Inhalering: 1 knivspids Air Balsam kommes i 80 grader varmt vand og dampene inhaleres gennem næse eller mund. Udføres forsigtigt og langsomt med dybe åndedræt og med øjnene lukkede, da dampene kan svide i øjnene.
  >
  Til dette brug er en dampinhalator hensigtsmæssig. Den holder på varmen, beskytter øjnene, og de æteriske olier udnyttes optimalt. Tragten kan justeres individuelt, åbningen har en blød og flexibel kant, og de to håndtag gør det nemt og sikkert at flytte skålen. Alternativt kan man bruge en skål og komme et klæde over hovedet for at holde på varmen og dampene.

  Indgnidning:
  Air Balsam påføres og masseres let ind på brystområdet lige underkravebenene og evt. på ryggen mellem skulderbladene. De æteriske olier, kamfer og mentol frigives ved kroppens varme og virker dels gennem indåndingsluften og dels gennem reaktioner der opstår i huden. Anbefales især til natten for lettere og ubesværet søvn.

  Egenskaber:
  Giver fri og frisk luft. Varmer og lindrer. Beroliger og afhjælper ophostning af slim.

  Produktbeskrivelse:
  Blød salve med duft af æteriske olier, kamfer og mentol.

  Indeholder: Vaseline, kamfer, mentol og 4 æteriske planteolier.

  Påpasselighed ved:
  Små børn, ældre svagelige og personer med lungesygdomme.
  59,00 DKK
  Akupunktur plaster – Menstruationsmerter

  Akupunktur plaster – Menstruationsmerter

  Arvids Akupunktur plaster – Menstruationsmerter

  Alternativ til traditionel akupunktur.

  “Få øjeblikkelig lindring fra menstruationssmerter med vores innovativt akupunktur plaster. Fremstillet af magnetisk infrarød keramisk pulver, er dette Biotech-produkt et effektivt alternativ til traditionel akupunktur.
  Brug det, når du sover eller er på farten, eller hvis du ikke er så glad for nåle. Bare følg brugsanvisningen og placér plasteret på de relevante akupunkturpunkter for at aktivere kroppens energibaner og stimulere meridianerne. Opbevar det køligt og tørt for bedste resultat. Prøv det nu og oplev denne revolutionerende form for akupunktur uden brug af nåle fra Arvids.

  Fremstillet af: Magnetisk infrarød keramisk pulver. Akupunktur plastre som er et godt alternativ for akupunktur når du sover eller er på farten. Eller ikke er så glad for de traditionelle nåle.

  Et Biotech produkt der fungerer som et alternativ til traditionel akupunktur

  Brugsanvisning: Placering på akupunkturpunkter ifølge indlægssedlen.

  Opbevaring/anvendelse: kølig og tørt

  De forskellige plastre fra Arvids er nyeste skud på stammen indenfor energiterapi – et område som spænder over en række alternative behandlingsmetoder, herunder akupunktur, akupressur, zoneterapi, lysterapi etc. Fælles for alle disse områder er, at de allesammen anvender kroppens energibaner som de kendes fra traditionel kinesisk medicin – de såkaldte meridianbaner. Plastrene aktiveres idet de placeres på kroppen, og stimulerer de forskellige punkter på meridianerne – altså en form for akupunktur uden brug af nåle.

  149,00 DKK
  Akupunktur plaster – Stop Rygning

  Akupunktur plaster – Stop Rygning

  Arvids Akupunktur plaster – Stop Rygning

  Fremstillet af: Magnetisk infrarød keramisk pulver. Indeholder: 15 stk + Instruktionsvejledning

  Alternativ til traditionel akupunktur.

  Med Arvids rygestop akupunkturplastre har du mulighed for at kvitte tobakken – akupunktur dæmper -eller fjerner trangen til tobak.

  Fremstillet af magnetisk infrarød keramisk pulver, er dette Biotech-produkt et effektivt alternativ til traditionel akupunktur. Brug det, når du sover eller er på farten, eller hvis du ikke er så glad for nåle.
  Bare følg brugsanvisningen og placér plasteret på de relevante akupunkturpunkter for at aktivere kroppens energibaner og stimulere meridianerne.
  Opbevar det køligt og tørt for bedste resultat. Prøv det nu og oplev denne revolutionerende form for akupunktur uden brug af nåle fra Arvids.

  Ved brug af akupunktur mod rygning, slukkes den fysiske trang til rygning. Dit humør stabiliseres under afvænningen, hvilket betyder, at du ikke har behov for at trøstespise, og vægten bliver lettere at holde.
  149,00 DKK
  Akupunktur plaster – Vægttab

  Akupunktur plaster – Vægttab

  Arvids Akupunktur plaster – Vægttab
  Alternativ til traditionel akupunktur.

  Akupunkturplastre er et supplement til at opnå vægtkontrol. Det er ikke et universal- eller vidundermiddel til behandling af overvægt, men akupunktur er effektiv til at gøre det lettere at tabe sig og vedligeholde dette vægttab, hvis patienten er villig til at ændre sin livsstil.

  Arvids Akupunkturplastre er fremstillet af magnetisk infrarød keramisk pulver, er dette Biotech-produkt et effektivt alternativ til traditionel akupunktur. Brug det, når du sover eller er på farten, eller hvis du ikke er så glad for nåle. Bare følg brugsanvisningen og placér plasteret på de relevante akupunkturpunkter for at aktivere kroppens energibaner og stimulere meridianerne.

  Opbevar det køligt og tørt for bedste resultat. Prøv det nu og oplev denne revolutionerende form for akupunktur uden brug af nåle fra Arvids.

  Akupunktur plastre som er et godt alternativ for akupunktur når du sover eller er på farten. Eller ikke er så glad for de traditionelle nåle.

  Et Biotech produkt der fungerer som et alternativ til traditionel akupunktur.

  Brugsanvisning: Placering på akupunkturpunkter ifølge indlægssedlen.

  Opbevaring/anvendelse: kølig og tørt

  De forskellige plastre fra Arvids er nyeste skud på stammen indenfor energiterapi – et område som spænder over en række alternative behandlingsmetoder, herunder akupunktur, akupressur, zoneterapi, lysterapi etc. Fælles for alle disse områder er, at de allesammen anvender kroppens energibaner som de kendes fra traditionel kinesisk medicin – de såkaldte meridianbaner. Plastrene aktiveres idet de placeres på kroppen, og stimulerer de forskellige punkter på meridianerne – altså en form for akupunktur uden brug af nåle.
  149,00 DKK
  Billede af Akupunktur plastre smertelindring

  Akupunktur plastre smertelindring

  Arvids Akupunktur plaster – Smertelindring

  Alternativ til traditionel akupunktur.

  “Få øjeblikkelig lindring fra menstruationssmerter med vores innovativt akupunktur plaster. Fremstillet af magnetisk infrarød keramisk pulver, er dette Biotech-produkt et effektivt alternativ til traditionel akupunktur. Brug det, når du sover eller er på farten, eller hvis du ikke er så glad for nåle. Bare følg brugsanvisningen og placér plasteret på de relevante akupunkturpunkter for at aktivere kroppens energibaner og stimulere meridianerne. Opbevar det køligt og tørt for bedste resultat. Prøv det nu og oplev denne revolutionerende form for akupunktur uden brug af nåle fra Arvids.

  Fremstillet af: Magnetisk infrarød keramisk pulver. Akupunktur plastre som er et godt alternativ for akupunktur når du sover eller er på farten. Eller ikke er så glad for de traditionelle nåle.

  Et Biotech produkt der fungerer som et alternativ til traditionel akupunktur

  Brugsanvisning:
  Placering på akupunkturpunkter ifølge indlægssedlen Opbevaring/anvendelse: kølig og tørt
  De forskellige plastre fra Arvids er nyeste skud på stammen indenfor energiterapi – et område som spænder over en række alternative behandlingsmetoder, herunder akupunktur, akupressur, zoneterapi, lysterapi etc. Fælles for alle disse områder er, at de allesammen anvender kroppens energibaner som de kendes fra traditionel kinesisk medicin – de såkaldte meridianbaner. Plastrene aktiveres idet de placeres på kroppen, og stimulerer de forskellige punkter på meridianerne – altså en form for akupunktur uden brug af nåle.
  149,00 DKK
  biofreeze massagegel roll-on 89ml

  Biofreeze Massagegel Roll-On 89Ml

  Varebetegnelse:
  Kølende gel i roll-on.
  Varebeskrivelse:
  Biofreeze kølende gél i roll-on er effektiv til at behandle muskelømhed, rygsmerter, ledsmerter, smerter i benene, forstrækninger, forstuvninger samt sportsskader.
  Biofreeze kølende gel i roll-on er baseret på 100% naturlig mentol, duften aftager dog hurtigt. Biofreeze er et enestående smertestillende middel, som virker hurtigt, længe og i dybden uden at gå i blodbanen.
  Nem at tage med overalt og let at bruge i løbet af dagen på arbejdspladsen.
  Påføring af gelen med roll-on har en række unikke fordele, som kan forstærke effektiviteten og behaget ved brug af denne påføringsmetode.
  Behandleren eller patienten kan påføre gelen uden at få det på hænderne.
  Dette kan være meget gavnligt for den ældre patient, som kan have svært ved at nå de pågældende områder, eller for nogen, som har brug for at påføre produktet i løbet af arbejdsdagen.
  Roll-on applikatoren er også meget velegnet til at stimulere trigger-punkter, enten ved behandling på kontoret eller ved instruktion af patienten i, hvordan patienten selv kan massere disse punkter.
  Roll-on applikatoren er også anvendelig og renlig ved påføring af Biofreeze på en patient forud for ultralyd. For at fortsætte behandlingen kan patienten tage applikatoren med sig hjem.
  Anvendelse:
  • Gavnlig ved stimulering af triggerpunkter ved selvbehandling.
  • Velegnet til vedligeholdelse mellem behandlingerne.
  Daglig dosis:
  Udvortes 3-4 gange dagligt.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Rystes godt før brug og påføres kun i en retning.
  Lindrer midlertidigt lidelser af mindre alvorlig art, såsom smerter i muskler og led som følge af gigtagtige smerter, ryglidelser, forvridninger og forstuvninger.
  Brugsanvisning: Egnet til voksne og børn over 2 år; må ikke smøres på det angrebne sted mere end 3-4 gange dagligt.
  Lægen kontaktes vedrørende børn under 2 år. Tal med lægen inden brug, hvis du er gravid, ammer eller har sart hud.
  Smør et tyndt lag på det sted der skal behandles, massage ikke nødvendig. Vask hænderne efter brug.
  Advarsel: Følg forskrifterne. Kun til udvendigt brug. Søg straks læge, hvis du får midlet i munden. Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Stop med dette produkt og søg læge, hvis smerterne bliver værre, symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, eller smerten forsvinder men vender tilbage efter få dage.
  Smør det ikke på sår eller beskadiget hud. Må ikke bruges sammen med andre salver, cremer, spray eller massageolier. Smør det ikke på irritabel hud, og brug ikke produktet, hvis det fremkalder voldsom irritation. Anlæg ikke en stram forbinding. Må ikke bruges sammen med varme omslag eller lignende.
  Opbevaring:
  Opbevares køligt og tørt, og godt tillukket. Må ikke udsættes for høj varme eller åben ild. Opbevares utilgængeligt for børn.
  189,00 DKK
  Biofreeze massagegel i tube 118ml

  Biofreeze Massagegel, I Tube 118Ml

  Biofreeze er et enestående smertelindrende middel, som virker hurtigt og længe.
  Masseres ind for optimal, langvarig, dybt indtrængende smertelindring.
  Effektiv til at behandle muskelømhed, rygsmerter, ledsmerter, smerter i benene, stive led og muskler, forstrækninger, forstuvninger og sportsskader.
  Forløser smerte og øger bevægeligheden i leddene mellem klinikbehandlinger.
  Må ikke benytte på åbne sår eller rifter. Duften af mentol aftager hurtigt.
  Daglig dosis:
  Udvortes 3-4 gange daglig.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Lindrer midlertidigt lidelser af mindre alvorlig art, såsom smerter i muskler og led som følge af gigtagtige smerter, ryglidelser, forvridninger og forstuvninger.
  Brugsanvisning: Egnet til voksne og børn over 2 år; må ikke smøres på det angrebne sted mere end 3-4 gange dagligt. Lægen kontaktes vedrørende børn under 2 år. Tal med lægen inden brug, hvis du er gravid, ammer eller har sart hud. Smør et tyndt lag på det sted der skal behandles, massage ikke nødvendig. Vask hænderne efter brug.
  Advarsel: Følg forskrifterne. Kun til udvendigt brug. Søg straks læge, hvis du får midlet i munden. Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Stop med dette produkt og søg læge, hvis smerterne bliver værre, symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, eller smerten forsvinder men vender tilbage efter få dage. Smør det ikke på sår eller beskadiget hud.
  Må ikke bruges sammen med andre salver, cremer, spray eller massageolier. Smør det ikke på irritabel hud, og brug ikke produktet, hvis det fremkalder voldsom irritation.
  Anlæg ikke en stram forbinding. Må ikke bruges sammen med varme omslag eller lignende.
  Opbevaring:
  Opbevares køligt og tørt, og godt tillukket. Må ikke udsættes for høj varme eller åben ild. Opbevares utilgængeligt for børn.
  170,00 DKK
  Biofreeze spray 118ml

  Biofreeze Spray 118Ml

  Biofreeze er en hurtigvirkende kølende smertelindrer, baseret på 100 % naturlig mentol; et alsidigt og unikt produkt til udvendig brug.
  Den praktiske spray på 118 ml. har en størrelse, som er nem at have med i toilettasken eller håndtasken.
  Biofreeze® køler og lindrer. Hvilket bevirker, at stive og smertende muskler og led slapper bedre af og i længere tid, hvilket fremmer helbredelsesprocessen.
  Biofreeze® kan lette smerter hos personer og sportsudøvere, der ofte lider af:
  • Rygsmerter
  • Lændesmerter
  • Skulder-/nakkesmerter
  • Smerter i knæ og hofter
  • Smertende ankel-, albue- og håndled
  Desuden kan Biofreeze® lindre smerter, der er opstået som følge af:
  • Læsioner
  • Seneskedehindebetændelse
  • Muskelkramper
  • Hårde muskler
  • Forstrækninger og forstuvninger
  • Gigtlignende smerter
  Daglig dosis:
  Udvortes 3-4 gange dagligt.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påfør Spray Biofreeze på og omkring de ømme muskler/ de ømme områder.
  Hvis smidigheden er formindsket, som følge af en skade eller leddegigt, bør man massere på og omkring leddet, og fortsætte med øvelser.
  Biofreeze spray kræver ikke at blive påsmurt, blot at blive sprayet på. Vælger man alligevel at massere Biofreeze spray dybere ind i huden, skyl da hænderne efter påføring.
  Ved formindsket smidighed, kan anbefales Biofreeze roll-on og spray.
  Biofreeze lindrer smerter i løbet af få minutter. Efter 2 til 3 behandlinger opnås en maksimal effekt.
  Hvis der bruges tape, forbinding eller støttebind, bør disse ikke være lufttætte. Brug altid materialer, som huden kan ånde igennem, ved behandling af smertende steder.
  Påfør Biofreeze ca. 30 minutter før tape, forbinding eller lignende bruges. Her kan du med fordel anvende Biofreeze spray.
  Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Må ikke påføres sår, beskadiget eller irriteret hud og bør ikke anvendes af gravide, ammende og børn under 12 år uden lægens anvisning.
  Advarsel: Følg forskrifterne. Kun til udvendigt brug. Søg straks læge, hvis du får midlet i munden. Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Stop med dette produkt og søg læge, hvis smerterne bliver værre, symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, eller smerten forsvinder men vender tilbage efter få dage. Smør det ikke på sår eller beskadiget hud. Må ikke bruges sammen med andre salver, cremer, spray eller massageolier. Smør det ikke på irritabel hud, og brug ikke produktet, hvis det fremkalder voldsom irritation. Anlæg ikke en stram forbinding. Må ikke bruges sammen med varme omslag eller lignende.
  Opbevaring:
  Opbevares køligt og tørt, og godt tillukket. Må ikke udsættes for høj varme eller åben ild. Opbevares utilgængeligt for børn.
  189,00 DKK
  Breathox Saltinhalator

  Breathox Saltinhalator

  Saltinhalator.< /b>

  Breathox er et naturligt middel som afhjælper ophobning af slim og irritation i luftvejene og anbefales derfor til lindring af f.eks. forkølelse, høfeber, astma, bronkitis og KOL

  Indeholder salt af farmaceutisk kvalitet som har en renhed på 99,9%. Samme type salt anvendes også af lægemiddelindustrien til bl.a. dialyse og saltvand til infusionsvæske.

  Indeholder: 950 mg mikroniseret salt og 50 mg laktose. Daglig dosis:
  5 inhalationer pr. gang fire gange dagligt eller efter behov.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Naturligt salt til inhalation - fremmer rensningen af luftvejene.

  Læs indlægsseddel for brugsanvisning.

  Opbevaring:
  Opbevares på et tørt og under 25 grader.
  126,00 DKK
  NewGene Coronatest – Covid-19 antigen hurtigtest

  Covid 1 Testkit – Covid-19 Antigen - 5 stk. NÆSE

  NewGene Covid-19 antigentest er CE mærket er beregnet til hjemmebrug. Testen identificerer SARS-CoV-2-antigen i sekret fra næsehulen ved hjælp af en steril podepind.
  Indhold af Corona-testsættet:
  Test kassette
  Reagensglas med buffervæske
  Sterile podepinde
  Dansk brugsanvisning
  NewGene Covid-19 antigen hurtigtest leveres i pakker med 5 stk.
  Corona selvtest med høj sikkerhed
  NewGene selvtest er en pålidelig test med en nøjagtighed på 97,1%. Det betyder, at den fanger 97,1 % af de corona-positive individer. Blandt de koronanegative individer fanger testen 99,2% af tilfældene. Dette giver testen en samlet nøjagtighed på 98,4 %.
  Følsomhed: 97,1 %
  Specificitet: 99,2 %
  Samlet nøjagtighed: 98,4 %
  200,00 DKK
  dentacure tandpasta

  Dentacure Tandpasta

  Varebetegnelse:
  Tandpasta.
  Varebeskrivelse:
  DentaCure tandpasta er en effektiv naturlig bekæmpelse af tandkødsproblemer. DentaCure indeholder bukkehornsfrø, som gennem årtusinder har været anvendt som naturmedicin.
  Bukkehornsfrø indeholder en lang række naturligt aktive stoffer. DentaCure forebygger og bekæmper blødende tandkød og tandkødsbetændelse samt reducerer tandsten, fordi den forhindrer plaque i at sætte sig fast på tænderne og medføre tandsten.
  DentaCure indeholder fluor (1450 ppm F) hvilket er anbefalet af danske tandlæger. Mærkbar effekt opleves efter 7-10 dages regelmæssig brug.
  DentaCure er registreret som Medical device klasse 1.
  Daglig dosis:
  Voksne:
  ca. 1 cm ved almindelig tandbørstning to gange dagligt.
  Børn på 6 år og derover:
  Anvend en mængde svarende til en ært og overvåg børstningen for at minimere indtagelse.
  Rådfør dig med tandlægen eller lægen hvis der også indtages fluorid fra andre kilder, Hjælp til med tandbørstningen.
  Opbevaring:
  Opbevares utilgængeligt for børn.
  40,00 DKK 32,00 DKK
  Billede af Fit skulder 3 plastre

  Fit skulder 3 plastre

  Medicinsk udstyr.

  Plastre der lindrer ubehag i tilfælde af muskel- og ledsmerter i skulder. 1 plaster virker i op til 120 timer og er vandafvisende.

  Pakken indeholder 3 stk.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Plaster må ikke placeres over åbne sår eller brudt/irriteret hud. Hvis kløe/forbrænding forekommer efter påføring af plasteret, anbefales det at fjerne plasteret straks.

  Opbevaring:
  Opbevares ved 5-30°C.
  299,00 DKK
  Fungucept nail Oregano 10 ml

  Fungucept nail Oregano 10 ml

  FunguCept Nail – 100% procent naturligt produkt til udvortes brug – Fra Zane Hellas (GR)
  FunguCept Nail er en yderst effektiv reparationstinktur til negle med svampeinfektion, samt negle der er misfarvede, fortykkede og smuldrende.
  Produktet hjælper med at bekæmpe svampeinfektioner i tå- og fingernegle, samtidig med at det stimulerer neglens sunde vækst.
  FunguCept Nail er baseret på naturlig Oregano essentiel olie (Origanum Vulgare ssp. Hirtum – Heracleoticum) med naturligt indhold af Carvacrol, som den vigtigste aktive ingrediens, samt Tea Tree olie, mandelolie (fra ægte mandler), økologisk Calendula olie (morgenfrueolie), økologisk græsk Extra jomfru olivenolie, eukalyptusolie, nellike æterisk olie, rosmarin æterisk olie, mynte æterisk olie samt A, C, E vitaminer som næring til sunde negle.
  FunguCept Nail hjælper neglene til at glattes og genoplives, så de genvinder deres naturlige glans, mens de samtidigt gendannes og beskyttes.
  Synlige forbedringer inden for 4 uger. Neglesvamp kan være en ”stædig krabat” og den fulde genopbyggelse af en sund negl kan tage op til 12 måneder, idet gennemsnitstiden for en ny negl at gro ud tager omkring 9 måneder.
  Svampens sværhedsgrad samt personens alder spiller en vis rolle i neglens opheling, og når vi ældes tager det længere tid at regenerere. Derfor kan forventes længere behandlingsperiode før resultatet opnås!
  FunguCept Nail påføreres nemt neglen 2 gange dagligt med den lille pensel, som sidder i låget – blot skal man ungå kontakt med de omkringliggende hudområder, da det kan irritere huden ved længerevarende brug.
  NB! Udvis forsigtighed ved påsmøring på fingernegle for at undgå øjenkontakt!
  Hurtigabsorberende opløsning.
  Med påføringspensel i låget.
  185,00 DKK 170,20 DKK
  Hals gel forte Otosan 14 x 10ml

  Hals gel forte Otosan 14 x 10ml

  Hals Gel Forte med essentielle urteekstrakter. Fra OTOSAN ® (IT)

  Lindring ved både tør hoste samt hæshed og irritation af halsens slimhinder.

  Gelen lægger en beskyttende film på halsens slimhinder.

  Ikke egnet ved honning- eller pollenallergi
  Egnet til både børn og voksne
  Med en dejlig behagelig smag af honning og citrus
  Uden alkohol, gluten og kunstige farvestoffer
  99,50 DKK
  Hoste mixtur Fortuss Otosan

  Hoste mixtur Fortuss Otosan 180g

  Hoste Mixtur For Tuss med Manuka honning samt essentielle olier og lindrende urteekstrakter – 100% naturligt! Fra OTOSAN ® (IT)

  Til både tør og produktiv hoste samt irritation af halsens slimhinder.

  Fugter, beroliger og lindrer halsen slimhinder.
  Ikke egnet ved honning- eller pollenallergi
  Egnet til både børn og voksne
  Med en dejlig behagelig smag af honning og citrus
  Uden alkohol, gluten og kunstige farvestoffer
  Med Karryblomst- (Helichrysum), Grindelia- (Grindelia rubusta) og glatbladet Vejbred- (Plantago major) ekstrakter
  Anvendelse til børn i alderen 1 til 6 år:
  Tag 5 ml, 2-4 gange dagligt.
  Anvendelse til børn i alderen 7 til 12 år:
  Tag 10 ml, 2-4 gange dagligt.
  Anvendelse fra 12 år+:
  Tag 15 ml, 2-4 gange dagligt.
  Ryst flasken grundigt inden brug.
  99,50 DKK
  Ketostix Indh. 50 stk.

  Ketostix Indh. 50 Stk.

  Varebetegnelse:
  Urinstix.
  Varebeskrivelse:
  Ketostix anvendes til at måle ketonstoffer (syre) i urin. Normalt må der ikke være ketonstoffer i urinen, men det kan forekomme ved dårligt reguleret diabetes eller anden sygdom hos diabetikeren, som medfører, at blodsukkeret er svært at regulere.
  Ketonstoffer kan også ses ved stærk sult og hos anorexipatienter. Finder man ketonstoffer i urinen, skal man kontakte læge eller skadestue.
  Pakken indeholder 50 stk. teststrimler.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Urinteststrimlen dyppes i urinen og aflæses efter 15 sek.
  Du bør læse den vedlagte indlægsseddel/brugsanvisning omhyggeligt.
  Opbevaring:
  Holdbarhed efter åbning: Urinteststrimlerne kan holde sig op til seks måneder efter i brugtagning.
  Urinteststrimlerne skal opbevares mellem +15°C og +30°C.
  229,00 DKK
  plaster knæ, 8 stk

  KONTAKTBLOK 2E2-SL.+ 3 POS 2

  Varebetegnelse:
  Smertelindrende plaster til knæ.
  Varebeskrivelse:
  FIT Plastrene indeholder en blanding af sten, jordarter og krystaller, som er opvarmet til 1637°C..
  Derefter er blandingen nedkølet og inkorporeret i plastrene. .
  Denne blanding er som den eneste i stand til at reflektere kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen, hvorved blodcirkulationen markant øges. .
  De infrarøde bølger går dybt – op til 7 cm..
  De udrenser herved ophobede affaldsstoffer/toksiner mm. FIT smerteplaster er CE mærket og godkendt som smerteplaster uden bivirkninger, i EU..
  Pakken indeholder 8 plastre, i str. 11,4 x 6,4 cm..
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Sættes på tør hud, hår fjernes inden, hvis der er mange. Når FIT plastret er påsat, så varmes det op ved, at kører en hånd over plastret i 1-2 minutter. Bliver siddende på i bad. Virker i op til 120 timer. Kan ikke tages af, og påsættes igen. Derfor lad det sidde i 5 dage/døgn..
  Opbevaring:
  Opbevares ikke i direkte sollys..
  108,00 DKK
  Laktose intolerance test

  Laktose intolerance test

  DNA test der påviser om du er laktoseintolerant.
  Med den nye DNA hjemmetest for laktose intolerance undgår du ubehagelighederne og besværet ved en traditionel blodprøvetest, hvor du skal faste og herefter indtage væske indeholdende laktose, mens der løbende bliver taget blodprøver.
  Udover ubehaget ved blodprøverne kan den traditionelle test også give mavesmerter og kvalme som følge af indtagelsen af laktose.
  Det undgår du helt med den nye DNA test.
  Prøvetagningspakken indeholder en vatpind som bruges til en spytprøve.
  Efter prøvetagningen indsender du prøven til analyse i den medfølgende returpakke til vores akkrediterede og kvalitetssikrede laboratorium.
  Analyseresultatet af din laktoseintolerancetest er klart ca. fem dage efter, at vi har modtaget prøven, du får svaret på din prøve på internettet.
  Du behøver ikke længere bestille tid diverse steder, taget fri fra arbejde etc. Det er nemt og sikkert
  369,00 DKK 324,72 DKK
  Næse skyllesystem indeh. 1 stk 237 ml flaske, 20 s

  Næse skyllesystem indeh. 1 stk 237 ml flaske, 20 s

  Nasopure® Næse skylle-system.

  Nasopure® Næse skylle-system indeholder 1 stk. 237 ml flaske, 20 Bufferet salt pakker (fremstillet af en farmaceutisk kvalitet Natriumklorid og Natriumbikarbonat), samt instruktioner.

  Daglig dosis:
  Til forebyggelse: Brug en gang om dagen eller efter udsættelse for irritamenter. Til let til moderat tilstopning eller næseflåd - Brug to gange dagligt.
  Til moderat til svær tilstopning, næseflåd eller infektion - Brug tre eller fire gange dagligt.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  De fleste foretrækker at skylle mens værende i brusebadet eller stående over en vask.
  • Hold hovedet lige og se lige frem. Du behøver ikke at bøje nakken.
  • Placer flasketoppen i det ene næsebor og peg spidsen mod bagsiden af halsen, ikke øjnene. Ret ikke spidsen opad.
  • De nye Nasopure niveau linjer (kun 237ml flaske) sikrer perfekt positionering. Hold flasken så at vandlinjen flugter med linjerne på flasken. Puds næsen forsigtigt. BLOKÉR ELLER KLEM IKKE DET MODSATTE NÆSEBOR NÅR DU SKYLLER ELLER PUDSER .
  • For at tillade fanget opløsning at tømmes ud, bøj dig frem fra taljen & vrid hovedet forsigtigt fra side til side. Besøg www.nasopure.com for hjælpsomme artikler og videodemonstrationer.

  BØRN
  Hvis dit barn har tilbagevendende øre- eller bihuleproblemer, er handicappet eller har svært ved at tolerere skylningen, skal du kontakte din læge. Se venligst vores artikler på www.nasopure.com, for alderssvarende instruktioner.
  • Brug 1/2 pakke Nasopure salt i "To go" flasken & renset, destilleret eller tidligere kogt vand.
  • Tilskynd barnet til at holde flasken som anvist, men klem ikke flasken for dit barn. Lad barnet skylle på egen hånd og forsigtigt klemme en lille mængde af opløsningen (ca. 1 tsk.) i hvert næsebor.
  • Tilskynd barnet at pudse forsigtigt. BEMÆRK: Lad dit barn se dig skylle først, mens de leger med flasken og vænner sig til fornemmelsen af sprayen.
  • Forsegl næsebor med flaskespids.
  • Blokér bagsiden af halsen ved at holde vejret, mens du forsigtigt klemmer flasken.
  At lære at blokere din hals kan kræve øvelse og vil forhindre opløsningen i at nå munden, hvilket resulterer i en saltsmag. Hvis dette sker, er det ikke skadeligt.
  • KLEM FLASKEN FORSIGTIGT og lad opløsningen skylle langs næsegulvet, gør en U-vending i bagsiden af din hals og lad det løbe ud af det modsatte næsebor. Det er muligt, at du kan opleve en mild brændende fornemmelse ved den første anvendelse. Dette er normalt, ikke skadeligt & forsvinder ved gentagen brug.
  • Skift til det andet næsebor & gentag.
  • Lad næsen tømmes naturligt. Ånd ud gennem næsen med munden lukket.
  169,00 DKK
  Næse skyllesystem refill kit 40 stk

  Næse skyllesystem refill kit 40 stk

  Nasopure® Refill kit.

  Nasopure® Refill kit indeholder 40 stk. Bufferet salt pakker (fremstillet af en farmaceutisk kvalitet Natriumklorid og Natriumbikarbonat).

  Daglig dosis:
  Til forebyggelse: Brug en gang om dagen eller efter udsættelse for irritamenter.

  Til let til moderat tilstopning eller næseflåd - Brug to gange dagligt.

  Til moderat til svær tilstopning, næseflåd eller infektion - Brug tre eller fire gange dagligt.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  De fleste foretrækker at skylle mens værende i brusebadet eller stående over en vask. Hold hovedet lige og se lige frem. Du behøver ikke at bøje nakken.

  Placer flasketoppen i det ene næsebor og peg spidsen mod bagsiden af halsen, ikke øjnene. Ret ikke spidsen opad.

  De nye Nasopure niveau linjer (kun 118 / 237 ml flaske) sikrer perfekt positionering. Hold flasken så at vandlinjen flugter med linjerne på flasken. Puds næsen forsigtigt. BLOKÉR ELLER KLEM IKKE DET MODSATTE NÆSEBOR NÅR DU SKYLLER ELLER PUDSER .

  • For at tillade fanget opløsning at tømmes ud, bøj dig frem fra taljen & vrid hovedet forsigtigt fra side til side. Besøg www.nasopure.com for hjælpsomme artikler og videodemonstrationer.

  BØRN
  Hvis dit barn har tilbagevendende øre- eller bihuleproblemer, er handicappet eller har svært ved at tolerere skylningen, skal du kontakte din læge. Se venligst vores artikler på www.nasopure.com, for alderssvarende instruktioner.
  Brug 1/2 pakke Nasopure salt i Little Squirt™ flasken & renset,destilleret eller tidligere kogt vand. Tilskynd barnet til at holde flasken som anvist, men klem ikke flasken for dit barn. Lad barnet skylle på egen hånd og forsigtigt klemme en lille mængde af opløsningen (ca. 1 tsk.) i hvert næsebor.
  Tilskynd barnet at pudse forsigtigt.

  BEMÆRK: Lad dit barn se dig skylle først, mens de leger med flasken og vænner sig til fornemmelsen af sprayen. Forsegl næsebor med flaskespids. Blokér bagsiden af halsen ved at holde vejret, mens du forsigtigt klemmer flasken.

  At lære at blokere din hals kan kræve øvelse og vil forhindre opløsningen i at nå munden, hvilket resulterer i en saltsmag. Hvis dette sker, er det ikke skadeligt. KLEM FLASKEN FORSIGTIGT og lad opløsningen skylle langs næsegulvet, gør en U-vending i bagsiden af din hals og lad det løbe ud af det modsatte næsebor. Det er muligt, at du kan opleve en mild brændende fornemmelse ved den første anvendelse. Dette er normalt, ikke skadeligt & forsvinder ved gentagen brug. Skift til det andet næsebor & gentag. Lad næsen tømmes naturligt. Ånd ud gennem næsen med munden lukket.

  Opbevaring: Opbevares tørt.
  169,00 DKK
  Næseskyller blå

  Næseskyller Blå

  Varebetegnelse:
  næseskyller, blå
  Varebeskrivelse:
  NoseBuddy næseskyller er en lidt større model i forhold til næsehorn næseskylleren ovenfor.
  Dens lange bøjede tud og store vandmængde (0,5 liter) giver et ekstra tryk og gør det endnu lettere at skylle næsen igennem, også selv om den er stoppet.
  NoseBuddy er let at holde og er behagelig mod næsen.
  NoseBuddy er fremstillet i miljøvenligt genanvendeligt plast der gør produktet holdbart og ideelt til både hjemmebrug og rejsebrug.
  NoseBuddy er ce-mærket og godkendt til medicinsk brug. Vejledning og måleske medfølger.
  fås i blå, pink og grøn.
  159,00 DKK
  Otosan hals spray forte 30ml

  Otosan hals spray forte 30ml

  Hals Spray FORTE med Vejsennep (Sisymbrium officinale). Med appelsinsmag. Fra OTOSAN ® (IT) Lindring ved både tør hoste samt hæshed og irritation af halsens slimhinder.

  Fugter og beskytter halsens slimhinder.
  Indeholder alkohol
  Uden konserveringsmiddel
  Sødet med stevia
  Indeholder sødemiddel
  Vegansk
  Glutenfri
  Egnet til hyppigt brug

  Anvendelse: 4 pust i svælget 3-4 gange dagligt.
  Egnet til langvarig behandling i op til 20 dage.
  99,50 DKK
  Otosan Nasal (næse) spray 30 ml

  Otosan Nasal (næse) spray 30 ml

  Nasal Spray Forte er en dekongestant næse spray – med hypertonisk opløsning på 2.2% Fra OTOSAN ® (IT)

  Lindrende, fugtgivende, blødgørende, rensende og balsamisk ved forkølelse og bihulebetændelse.
  Med havvand fra Bretagne
  Med Aloe Vera ekstrakt
  Med Solbær ekstrakt
  Med æteriske olier fra Bjergfyr, Tea Tree og Citron
  Uden karforsnævringsmidler
  Skaber ikke tolerance eller afhængighed
  Miljøvenlig spray uden brug at drivgas
  99,50 DKK
  Otosan Øre dråber 10 ml

  Otosan Øre dråber 10 ml

  Øredråber til naturlig ørepleje. Fra OTOSAN ® (IT) Egnet til både børn og voksne.

  Hjælper med fjernelse af overskydende voks og med rengøring af ørekanalen.

  Lindrer rødme, udslæt og tør hud.

  Med æteriske olier fra økologisk dyrkede planter.

  Med Propolis og Solbær, berømt for deres effektive lindrende, rengørende og beskyttende egenskaber.

  Med mandelolie.
  Dermatologisk testet.
  Indeholder udelukkende ingredienser med planteoprindelse.
  99,50 DKK
  Billede af Perskindol gel, 100 ml

  Perskindol gel, 100 ml

  Medicinsk udstyr.

  Effektiv smertelindring ved muskler og led. Perskindol Active Gel er en kølende gel som indeholder menthol og æteriske olier. Perskindol Active Gel har unikke dobbeltvirkende egenskaber. Den køler straks på huden, virker opfriskende og ved at massere huden let, stimuleres blodcirkulationen og musklerne slapper af.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Til voksne og børn over 5 år: Påfør et tyndt lag og gnid, gerne flere gange om dagen, på det aktuelle område. Hvis man anvender Perskindol Active Gel i mere end 21 dage anbefales det at stoppe brugen i 3 dage.

  Perskindol Active Gel må ikke anvendes hvis man har allergi over for salicylater, én af ingredienserne, eller ved meget følsom eller irriteret hud. Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Hvis gelen kommer i kontakt med øjet skal man skylle grundigt med vand. Brug ikke plaster eller forbinding over gelen.

  Absorberes hurtigt og efterlader ingen fedtet overflade. Smitter ikke af på tøjet. Til udvortes brug. Bør ikke anvendes af gravide eller ammende, da erfaring savnes.

  Opbevaring:
  Opbevares under 25 grader C. Opbevares uden for børns rækkevidde. Luk låget på tuben efter brug. Læs venligst indlægssedlen i æsken før brug.
  99,00 DKK
  Billede af Pilledåse – A. Vogel 1 stk.

  Pilledåse – A. Vogel 1 stk.

  Fin lille pilledåse fra A. Vogel.

  Nem at have med i tasken
  1 rum

  Diameter 63 mm.
  15,00 DKK
  plaster ankel/akillesene, 8 stk

  Plaster Ankel/Akillesene, 8 Stk

  Varebetegnelse:
  Smertelindrende plaster til ankel og akillessene.
  Varebeskrivelse:
  FIT Plastrene indeholder en blanding af sten, jordarter og krystaller, som er opvarmet til 1637°C.
  Derefter er blandingen nedkølet og inkorporeret i plastrene.
  Denne blanding er som den eneste i stand til at reflektere kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen, hvorved blodcirkulationen markant øges.
  De infrarøde bølger går dybt – op til 7 cm.
  De udrenser herved ophobede affaldsstoffer/toksiner mm.
  FIT smerteplaster er CE mærket og godkendt som smerteplaster uden bivirkninger, i EU.
  Pakken indeholder 8 plastre, i str. 15,75 x 10,5 cm.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Sættes på tør hud, hår fjernes inden, hvis der er mange. Når FIT plastret er påsat, så varmes det op ved, at kører en hånd over plastret i 1-2 minutter.
  Bliver siddende på i bad. Virker i op til 120 timer. Kan ikke tages af, og påsættes igen. Derfor lad det sidde i 5 dage/døgn.
  Opbevaring:
  Opbevares ikke i direkte sollys.
  300,00 DKK