Søg
Webshop
  Menu Close

  NADA Ring Sølv

  Akupressur ring

  Med en akupressur ring kan alle udføre selvbehandling af fingrene, der giver overraskende resultater. Den kan anvendes til mange formål. Let at have med i lommen, så du har den med hvis du for eksempel sidder ved et møde hvor du er nødt til at blive siddende, men er motorisk urolig og har lyst til ellers at rejse dig.

  Den fremmer koncentrationsevnen og letter dermed indlæringen. Den kan anvendes som en strategi til at få lidt mere ro i kroppen, og som en afledning ved tankemylder eller angst. Udover at være en del af gammel kendt Kinesisk Medicin, kan akupressur ringen også anbefales til uro i kroppen. Hjernen sanser fingrene, hvilket stimulerer ro, nærvær og afslapning.

  Har du spændinger nakke, skuldre eller underarme er ringen super at bruge. Også til hævede fingre er der god effekt. Generelt stimulerer du bindevævet, muskulaturen og ikke mindst cirkulationen i fingrene.

  OPRINDELSE I DEN KINESISKE MEDICIN Ved at rulle akupresssur ringen op og ned ad fingrene, påvirkes aktive energipunkter, og du kan med det samme mærke effekten. Meridianerne på fingrene aktiveres af de små spidser på akupressur ringen. På hver af dine fingre løber flere meridianer, som har forbindelse ind i kroppen, til organerne og til punkter, som påvirker sind og sjæl på en måde, der bringer balance i krop, sjæl.

  Det er en gammel metode, som har været kendt i den Kinesiske Medicin i mange år. Langsomt har den bredt sig ud over verden og er nu nået til Europa.

  DE 5 ELEMENTER
  ILD - RØD
  Finger : Langfinger
  Meridian : Kredsløb, Hjerte og Tyndtarm

  JORD - GULD (GUL)
  Finger : Tommelfinger
  Meridian : Mave og Milt (Hals, hoved, mave, tarme)

  METAL - SØLV (HVID)
  Finger : Pegefinger
  Meridian : Lunge og tyktarm (Luftveje, hud)

  VAND - BLÅ
  Finger : Lillefinger
  Meridian : Nyre og blære (Ryg, knæ, ankler, blodtryk mm.)

  TRÆ - GRØN
  Finger : Ringfinger
  Meridian : Lever og galdeblære

  OBS: Sølv ringen er lavet med en nikkel legering.
  SKU: NADA1
  30,00 DKK
  i h
  *
  *
  *