Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close
  RSS

  Nye produkter

  Tyggegummi Mango True Gum 21 g.

  Tyggegummi Mango True Gum 21 g.

  Mango Tyggegummi.

  True Gum er et dansk tyggegummi, produceret med et kompromisløst mindset og en overvældende omtanke for miljøet.

  Mango er et nyt skud på stammen fra de danske iværksættere og nu tilbydes et tyggegummi med en meget lækker eksotisk smag.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende.

  Opbevaring: Tørt og køligt.
  19,95 DKK
  Ledsmerteplanen -Naturlig behandling af ledsmerter

  Ledsmerteplanen -Naturlig behandling af ledsmerter

  Har du ledsmerter, så er Ledsmerteplanen noget for dig.

  Bogen forklarer, hvordan du selv kan bekæmpe dine smerter med naturlige midler. Du får en praktisk og let tilgængelig guide til de kosttilskud og kostråd, som det er værd at bruge, hvis du vil behandle dine ledsmerter uden at skulle bruge syntetiske medikamenter med bivirkninger. Bruger du Ledsmerteplanen, kan du opnå mindst den samme effekt, som du får med receptpligtig medicin, og du vil opdage, hvor befriende livet kan være, når dine smerter er bekæmpet på naturlig vis.

  Følger du Ledsmerteplanen, vil du også opleve en række andre fordele såsom mere energi, bedre humør, hukommelse og nattesøvn samt mindre risiko for en lang række kroniske sygdomme. Hvert kosttilskud er nævnt i sit eget kapitel, og det hele er beskrevet, så alle kan læse med. Bogen giver dig mulighed for selv at erobre kontrollen over dine ledsmerter.

  Uddrag af bogen Lad mig starte med en indrømmelse: B3-vitamin er mit personlige yndlingsvitamin. Det er dét vitamin, jeg allernødigst vil undvære, for det er helt enormt, hvad det kan gøre ved krop og hjerne. For det første er B3-vitamin en topscorer, når det kommer til at fjerne ledsmerter, men det er så meget mere end dét. Er du eksempelvis ramt af træthedssyndrom, fremskyndet aldring, livsstilsygdomme, nedsat hukommelse eller senfølger til hjernerystelse, så er der ingen god vej uden om B3-vitamin. Personligt er jeg ikke plaget af disse tilstande, men jeg tager alligevel B3-tilskud, fordi det booster energiniveauet og hjernen på mærkbar vis.

  Om forfatteren Milena Penkowa er hjerneekspert, cand.med. og har ph.d.-graden i hjernevidenskab fra Københavns Universitet. Hun driver to virksomheder, henholdsvis Hjerneeksperten og Milenas Medlemsklub, der på hver sin måde hjælper andre med kosttilskud og kost, som fjerner smerter og andre lidelser. Milena Penkowa bor på Vesterbro i København.
  219,95 DKK
  Aroma Diffuser - Funny Friends

  Aroma Diffuser - Funny Friends

  Aroma forstøver Funny FriendsDuften sjov for hele familien.

  Dette er mottoet for aromaforstøveren Funny Friends fra PRIMAVERA. Ultralydsforstøveren, udviklet i et barnlig design, tilbyder en række betjeningsmuligheder og duftrum op til 30 m2 med blid koldforstøver. Takket være denne teknologi befugter den også rumluften diskret. Den er fyldt med 145 ml vand og et par dråber af en 100% naturlig duftblanding eller en enkelt æterisk olie. Mængden af forstøver er ca. 35 ml i timen.

  De to højdepunkter ved denne nye aromaforstøver, som vil glæde hele familien, er funktionen "udskiftelige ører": den kommer med 3 forskellige sæt ører (designet som en kat, bjørn og kanin). Disse ører giver Aroma Nebulizer Funny Friends sit specielle og unikke udseende, så der ikke er nogen kedsomhed. Ørerne kan ændres eller kombineres som du ønsker: Der er ingen grænser for din fantasi.

  Afslapningsmusik kan også tændes: afslapningsmelodien er komponeret udelukkende til denne forstøver og akkompagneret af naturlige lyde. Den inviterer dig til at lege stille og roligt, slappe af, hvile og falde i søvn. Lydstyrken kan justeres i 3 niveauer, så den passer til dine personlige hørebehov.

  En integreret timer giver mulighed for at programmere 3 dufttider: 2 timer og 4 timer i kontinuerlig drift eller 8 timer i intervaltilstand er mulige. Derudover kan du vælge mellem 3 individuelle lysfarver (pastelblå, gul, lilla) eller en automatisk farveskifterfunktion.

  Funny Friends forstøveren skærer også en fin figur som natlys.

  På trods af dens alsidige funktioner er Funny Friends aromaforstøveren meget nem at bruge, og den kan også holdes ren på ingen tid overhovedet. En sjov duft, der vil inspirere hele familien igen og igen.

  689,00 DKK
  Peppe kombucha 100 ml

  Peppe kombucha 100 ml

  Peppe kombucha

  Gurkemeje, appelsin, sort peber.

  PEPPE kombucha er pakket med dybde og friskhed fra de økologiske og naturlige ingredienser. Gurkemeje, appelsin og sort peber udgør den læskende og forfriskende drik med mild brus, og fungerer perfekt som et alternativ til alkoholiske eller sukker-holdige drikkevarer.

  Kompromisløs kombucha i alle dets aspekter. Smag, kvalitet, sundhed.

  Åndssvag lækker, om man vil.

  Nyd den om morgenen, om formiddagen, som undskyldning for at holde pauser i arbejdsdagen, når sukkertrangen kicker ind om aftenen eller når det giver mening for dig. Faktisk synes vi bare, at du skal drikke den, når du trænger til ekstra nydelse.

  30,00 DKK
  Ronia kombucha 100 ml

  Ronia kombucha 100 ml

  Ronia kombucha 100 ml

  Aronia og gran.

  Forestil dig harmoni i en flaske.

  RONIA kombucha er mild og forfriskende med en kompleks syrlighed fra vidunderbærret aronia. Granet bidrager med en unik note og gør kombuchaen perfekt som alternativ til alkoholiske eller sukker-holdige drikkevarer. På grund af mildheden er RONIA perfekt til dig, der er nybegynder i kombucha-verdenen.

  Kompromisløs kombucha i alle dets aspekter. Smag, kvalitet, sundhed.

  Drik den. Del den. Bare ikke glem at nyd den!

  Nyd den om morgenen, om formiddagen, som undskyldning for at holde pauser i arbejdsdagen, når sukkertrangen kicker ind om aftenen eller når det giver mening for dig. Faktisk synes vi bare, at du skal drikke den, når du trænger til ekstra nydelse.

  30,00 DKK
  Egon Kombucha 100 ml

  Egon Kombucha 100 ml

  Egon kombucha

  Æble, estragon og spirulina.

  EGON er en rund og forfriskende kombucha brygget med smag af æble, spirulina og estragon. En vovet variant med kant i første øjekast, men en generel crowd-pleaser efter første tår. EGON fungerer perfekt som et alternativ til alkoholiske eller sukker-holdige drikkevarer.

  Kompromisløs kombucha i alle dets aspekter. Smag, kvalitet, sundhed.

  Nyd EGON om morgenen, om formiddagen, som undskyldning for at holde pauser i arbejdsdagen, når sukkertrangen kicker ind om aftenen eller når det giver mening for dig. Faktisk synes vi bare, at du skal drikke den, når du trænger til ekstra nydelse.

  30,00 DKK