Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Nigellafrøolie 90kapsler (sort kommen)

  Leverandør: Natur Drogeriet
  Koldpresset nigellafrø-olie i kapsler.

  Nigellafrø, som også kaldes sortkommenfrø, er hårde, sorte og smager lidt bittert som karse. De har både en kraftig peberagtig smag, men også en let sødme, der giver dem en særlig charme. Duften minder straks om drysset på tyrkisk brød og vidner om den lange tradition for brugen af det lille frø i Mellemøsten.

  Nigella Sativa er en af de tidligst dyrkede planter i menneskets historie. Beviset for dette fremkom, da arkæologer opdagede, at den egyptiske farao Tutankhamons grav indeholdt en flaske nigellafrøolie – til brug i efterlivet. Gennem hele historien er nigellafrø blevet brugt flittigt både i Mellemøsten, Middelhavsområdet og Indien.

  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Daglig dosis:
  Voksne og børn fra 11 år:
  2-3 kapsler Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning Indhold 2-3 kapsler % RI (Referenceindtag) Sortkommenfrøolie (Nigella sativa L.) (g) 1-1,5
  SKU: 17804
  159,95 DKK
  i h

  Ingredienser:

  Sortkommenfrøolie (Nigella sativa L.)
  Gelatine (okse)
  Stabilisator (vegetabilsk glycerol)
  Vand

  Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk