Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Permasund Mad Til Din Kloge Krop

  Permasund mad til din kloge krop af Cecilie Lemke.
  Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsættes for gennem vaner, tanker og kost, har alle indflydelse på dit helbred og din livskvalitet.
  Bogen tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn og fokuserer på mulighederne for at opnå en bedre livskvalitet og sundhed gennem bevidste valg.
  Via bogen kan du mestre de udfordringer, livet byder på, i stedet for at være offer for dem. Tankerne er hjernens sprog, følelserne er hjertets sprog – tilsammen udgør de en overbevisning, der er med til forme dit liv.
  Bogen er delt op i tre dele:
  – Introduktion til den sundhedsfilosofi, som ligger til grund for maden og behandlingen – herunder Cecilies egen historie. Der er også en kort intro til kvantefysik, traditionel kinesisk medicin (TCM), kraniosakral-terapi og akupunktur.
  – En mere detaljeret gennemgang af specifikke temaer som tarmtyper og fordøjelsens organer. En lang række forslag til diæter, herunder ketogendiæt, nikkelfattig diæt, SCD-diæt, LCHF-diæt, diæt med fokus på lavt stofskifte og Low fodmap.
  – Bogen afrundes med opskrifter. Her er også patienters historie og en dokumentarisk gennemgang af ketogendiæt i praksis.
  En bog, der giver liv, sundhed, velvære, energi og et kærligt spark i rumpetten.
  SKU: 28247
  Tilgængelighed: På lager
  265,00 DKK
  i h
  *
  *
  *