Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Pharma Nord

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Bio-B-Kompleks højdoseret B-vitaminkompleks 60 tab

  Bio-B-Kompleks højdoseret B-vitaminkompleks 60 tab

  Bio-B-KompleksVegansk - Et højdoseret B-vitaminkompleks

  - Med otte forskellige B-vitaminer
  - B1 (thiamin) bidrager til en normal hjertefunktion
  - B2 (riboflavin) og B3 (nikotinsyre / nikotinamid) bidrager til normal funktion af nervesystemet
  - B6 (pyridoxin), B9 (folsyre) og B12 (cobalamin) bidrager til normal funktion af immunsystemet
  - B5 (pantotensyre) og biotin (tidl. B7 / B8) bidrager til et normalt energigivende stofskifte
  - Fremstillet under farmaceutisk kontrol
  - Videnskabeligt dokumenteret

  Bio-B-Kompleks er tabletter, der hver indeholder otte forskellige B-vitaminer (også kendt som B-vitamin-komplekset). Alle otte B-vitaminer støtter de forskellige B-vitamin-afhængige processer i kroppen. Nedenfor kan du se, hvad de forskellige vitaminer kan gøre for dig.

  Indholdet af hele spektret af B-vitaminer i en høj dosering gør Bio-B-Kompleks til et velegnet tilskud i de tilfælde, hvor der er behov for et sikkert og højdoseret tilskud af B-vitaminer.

  Om B-vitaminkomplekset
  Alle B-vitaminer er ligesom andre vitaminer livsvigtige, og bortset fra B12-vitamin har kroppen ikke noget væsentligt lager af dem. Da B-vitaminer tilmed er vandopløselige, har vi brug for at få tilført dem hver dag. De respektive B-vitaminer støtter forskellige funktioner i kroppen. De fleste af dem fungerer som coenzymer, hvilket betyder, at de bindes til enzymer og hjælper med at udføre enzymfunktionerne.

  Der er især tre områder, hvor B-vitaminerne er særlig betydningsfulde, og det er energi, nerver og psyke. Alle B-vitaminer har en indvirkning på kroppens energiproduktion. De hjælper kroppen med at omdanne madens kulhydrater til glukose, der anvendes som brændstof til at producere energi. B-vitaminer støtter også nervesystemet og vores mentale og psykiske velbefindende.

  Det kan være en fordel at tage tilskud af hele B-komplekset frem for af enkelte B-vitaminer, da de enkelte B-vitaminer udøver deres funktioner i nært samarbejde med hinanden i kroppen. Det er iøvrigt også sjældent, at der opstår mangel på blot et enkelt B-vitamin, da folk ikke spiser enkelte næringsstoffer.

  Vegetarer og veganere bør være særligt opmærksome på ikke kan komme til at mangle B-vitaminer, specielt B2 og B12, som hovedsageligt kommer fra kød, fisk og mejeriprodukter.

  Gennem årene er man begyndt at bevæge sig væk fra at bruge de tal, der er knyttet til de enkelte B-vitaminer og i stedet bruge deres navne. Alligevel kan det nogle gange stadig være praktisk blot at anvende det tal, der er knyttet til et B-vitamin.

  De individuelle B-vitaminer

  Thiamin (B1-vitamin)
  Dette vitamin var det første B-vitamin, der blev opdaget. Thiamin indgår i kroppens energistofskifte, hvor det medvirker i kroppens produktion af adenosintriphosphat (ATP), et molekyle der transporterer energi i cellerne. Thiamin bidrager også til en normal hjertefunktion på grund af dets betydning for energiproduktionen i muskelvæv. Thiamin støtter nervesystemets normale funktion ved at indgå i hjernens normale stofskifte og i dannelse af nervesignalstoffet acetylcholin (via produktion af acetyl-CoA), som også er afgørende for en normal psykologisk funktion.

  Kroppen kan kun lagre op mod 30 mg thiamin i vævet, hvor det meste findes i skeletmuskulaturen men også i leveren, hjertet og nyrerne. Thiamin kan nedbrydes af høje temperaturer, alkohol, kaffe, nikotin, visse lægemidler, rå fisk samt ved mangel på folinsyre.

  Riboflavin (B2-vitamin)
  Riboflavin har en orange farve og benyttes også som farvestof i en række fødevarer ud over sin funktion som et vitamin.

  Riboflavin omdannes til to vigtige coenzymer, flavinmononukleotid (FMN, også kendt som riboflavin-5'-fosfat) og flavinadenindinukleotid (FAD). Disse coenzymer spiller vigtige roller i kroppens energigivende stofskifte; cellernes funktion, vækst, udvikling samt for omsætningen af forskellige fedtstoffer. Riboflavin indgår ligesom jern i produktionen og vedligeholdelsen af røde blodlegemer. De røde blodlegemer transporterer ilt rundt i kroppen. Ilten er med til at reducere træthed og udmattelse, ligesom den bidrager til kroppens energiproduktion. Riboflavin bidrager til en normal funktion af nervesystemet ved at indgå i dannelsen af de myelinskeder, der beskytter nervecellerne. Riboflavin kan fungere som en antioxidant, der beskytter cellerne mod oxidativ stress, enten uafhængigt eller ved at indgå i regenerering af aminosyrekomplekset glutathion. Riboflavin bidrager til en normal funktion af hud og slimhinder. Riboflavin bidrager til en normal synssans, da det støtter funktionen af enzymet glutathion reduktase, som er vigtigt for at kunne opretholde klare øjenlinser.

  Riboflavin tåler varme men kan udskilles ved kogning af fødevarer. Det tåler ikke længere tids udsættelse for lys. Niveauet af riboflavin i kroppen nedsættes med alkohol, dårlig ernæring, ved laktoseintolerans og ved brug af p-piller.

  Niacin / nikotinsyre /nikotinamid (B3-vitamin)
  Nikotinsyre blev først isoleret fra tobaksblade, men det er ikke identisk med stoffet nikotin. Dette vitamin findes i to versioner, nikotinsyre og nikotinamid, hvor nikotinamid er den mest almindeligt anvendte. I nogle lande bruges navnet niacin til begge former. De to former har samme vitaminaktivitet men fungerer forskelligt på nogle områder. En høj dosis (ca. 50 mg eller mere) nikotinsyre, men ikke nikotinamid, kan forårsage en forbigående rødmen og prikkende fornemmelse på huden.

  B3-vitamin støtter kroppens energiomsætning efter omdannelse i kroppen til de aktive coenzymer, nikotinamid adenin dinucleotid (NAD) og en fosforyleret form (NADP). B3-vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion ved at beskytte mod neurotoksiske metabolitter og ved at opretholde nervecellekernernes normale funktion og vækst af nerveceller. B3-vitamin medvirker til normale psykologiske funktioner ved at påvirke kroppens produktion af nervesignalstoffet serotonin. B3-vitamin bidrager til vedligeholdelse af hud og slimhinder, der forsynes med blod via de små blodkar, som kan udvides under påvirkning af nikotinsyre. B3-vitamin medvirker også til nedsættelse af træthed og udmattelse ved at indgå i omsætningen af proteiner, kulhydrater og fedt til energi.

  B3-vitamin tåler i nogen grad lys, varme samt et surt og basisk miljø, men indholdet af B3-vitamin i kroppen reduceres med indtagelse af alkohol og tobak. Proteinfattig kost kan øge behovet for B3-vitamin.

  Pantothensyre (B5-vitamin)
  Navnet på dette vitamin kommer fra det græske ord "pantos", som betyder "overalt". Det skyldes, at vitaminet findes i alle kroppens celler.

  Pantothensyre medvirker i kroppens normale energiomsætning ved at optræde i alle celler som en del af coenzym A (CoA), som er nødvendig for de kemiske reaktioner, der genererer energi fra fødevarer. Pantothensyre bidrager til at mindske træthed og udmattelse ved at indgå i dannelsen af hæmoglobin, der transporterer ilt til kroppens celler. Pantothensyre er også vigtig for en normal mental ydeevne, idet CoA deltager i dannelsen af nervesignalstoffet acetylcholin. CoA deltager også i produktionen af såkaldte sphingolipider, en bestanddel af nervernes myelinskeder, som er nødvendige for en normal nervetransmission. Pantothensyre bidrager til en normal dannelse og omsætning af steroidhormoner som kortison og andre binyrebarkhormoner samt D-vitamin og nogle nervesignalstoffer.

  Pantothensyre reduceres både ved meget høje og meget lave temperaturer samt ved forarbejdning af fødevarer og ved langtidsopbevaring.

  Pyridoxin (B6-vitamin)
  Pyridoxin er det vitamin blandt B-vitaminerne, der af EFSA har opnået godkendelse for det højeste antal officielle sundhedsmæssige virkninger i kroppen.

  Pyridoxin støtter et normalt immunforsvar, idet antallet af lymfocytter (hvide blodlegemer) og interleukin stiger og falder i takt med niveauet af B6-vitamin i blodet. Pyridoxin bidrager til det normale protein- og glucogen-stofskifte, idet vitaminet hjælper med at frigive glukose fra oplagret glykogen og indgår dermed i reguleringen af blodsukkeret, som er med til at nedsætte træthed og udmattelse. Det omdannes i leveren til pyridoxal-5'-phosphat (PLP), en cofaktor i mange af de stofskifteprocesser, der er nødvendige for omsætningen af aminosyren cystein og proteiner. B6-vitamin indgår i mere end 60 enzymer involveret i proteinstofskiftet. Disse processer bidrager også til kroppens normale energigivende stofskifte. Pyridoxin bidrager til en normal funktion af nervesystemet på grund dets rolle i dannelsen og reguleringen af nervesignalstoffer, som gør det muligt for nervecellerne at kommunikere. Idet pyridoxin tager del i dannelsen af nervesignalstofferne serotonin, melatonin, dopamin og GABA, bidrager pyridoxin til en normal psykologisk funktion. Pyridoxin bidrager til dannelsen af røde blodlegemer, da det er involveret i indbygning af jern i hæmoglobinet. Pyridoxin bidrager til normal omsætning af stoffet homocystein ligesom folinsyre og B12-vitamin ved at indgå i konverteringen af homocystein til methionin. Pyridoxin bidrager til regulering af kroppens hormonale aktivitet ved binding til cellernes hormonreceptorer.

  Pyridoxin tåler ikke meget høje og meget lave temperaturer og reduceres ved langtidsopbevaring og udsættelse for lys.

  Biotin (B7-vitamin / B8-vitamin)
  Dette vitamin kaldes også skønhedsvitaminet, fordi det er involveret i vedligeholdelse af hud, hår og slimhinder. Men biotin har også flere andre funktioner. I forskellig litteratur er det både blevet kaldt B7-vitamin og B8-vitamin.

  Biotin fungerer som et coenzym for en række enzymer, der medvirker til den normale omsætning af makronæringsstoffer, det vil sige kulhydrater, proteiner og fedtsyrer. Denne omsætning af næringsstoffer samt omdannelse af aminosyrer til glykogen har også betydning for kroppens energiomsætning. Biotin medvirker i vedligeholdelse af hud og hår ved at indgå i omdannelse af protein til det keratin, som håret og overhuden består af. Derved hjælper det også med regenering af de hurtigtvoksende celler i hud og slimhinder. Det er ligeledes involveret i de enzymer, der producerer fedt, ikke mindst i hudens celler, som udskiftes meget hyppigt. Nervesystemet, herunder hjernen, har også brug for biotin for at danne nervesignalstoffer og dermed fungere normalt. Disse nervesignalstoffer støtter også en normal psykologisk funktion.

  Biotin nedbrydes af høje temperaturer, behandling af fødevarer og ved indtagelse af store mængder rå æggehvider. Kaffe og alkohol i store mængder samt rygning nedbryder også biotin. Spædbørn er mere følsomme over for et lavt niveau af biotin, fordi de har færre biotinproducerende bakterier i tarmen.

  Folinsyre (B9-vitamin)
  Folinsyre er nok bedst kendt som et vigtigt vitamin for kvinder før og under graviditet, da det tager del i moderens vævsvækst under graviditeten, hvor en daglig dosis på 400 µg bidrager til en normal udvikling af barnets hjerne og rygmarv.

  En anden grund til at gravide kvinder har brug for mere folinsyre, er dets rolle i celledelingen, da fosteret har brug for dette vitamin til at danne nye celler. Folinsyre indgår også i dannelsen af nye blodlegemer i knoglemarven. Antallet af røde blodlegemer har betydning for træthed og udmattelse. Folinsyre bidrager til en normal immunfunktion, idet cellemedieret immunitet, det vil sige hvide blodlegemer, er særligt afhængige af tilstrækkelige mængder af folinsyre. Folinsyre omdannes enzymatisk til tetrahydrofolat, som bidrager til et utal af processer som for eksempel dannelse af aminosyrer. Folinsyre støtter den normale psykiske funktion ved at være involveret i kroppens serotoninproduktion. Folinsyre deltager i omsætning af homocystein ligesom vitaminerne B6 og B12, hvor det hjælper med at omdanne homocystein til methionin. En del af denne regenererede methionin anvendes til fremstilling af S-adenosylmethionin (SAM), som er involveret i dannelsen af flere hormoner og nervesignalstoffer, der påvirker humøret. SAM er også nødvendigt for cellevækst og cellereparation.

  Folinsyre reduceres ved indtagelse af alkohol, antiepileptika og p-piller.

  Cobalamin (B12-vitamin)
  Cobalamin er opkaldt efter sporstoffet kobolt, som indgår i vitaminet. B12-vitamin forekommer ofte sammen med B9-vitamin og har nogle lignende funktioner. Optagelse af cobalamin fra tarmen afhænger af et særligt glycoprotein i maven kendt som intrinsic factor.

  Cobalamin bidrager til kroppens normale energistofskifte ved at indgå som faktor i citronsyrecyklus. Denne energiproduktion medvirker til at mindske træthed og udmattelse. Cobalamin bidrager til normale psykiske funktioner, idet det er involveret i kroppens serotonin-produktion. Cobalamin indgår i omsætningen af homocystein ligesom vitaminerne B6 og B9, hvor det hjælper med at omdanne homocystein til methionin. En del af denne methionin anvendes til fremstilling af S-adenosylmethionin (SAM) som er involveret i dannelse af flere hormoner og nervesignalstoffer, der påvirker humøret. SAM er også påkrævet for cellevækst, -reparation og -deling, og det styrer ligeledes den myelin, der dækker nervecellerne, hvilket støtter den normale nervefunktion. Cobalamin bidrager til en normal immunfunktion gennem sit engagement i dannelsen af nukleinsyre og proteiner ligesom vitaminerne B6 og B9. Cobalamin bidrager til en normal produktion af røde blodlegemer. Det sker via de hæmatopoietiske stamceller i knoglemarven, hvor de dannes.

  Personer, der mangler intrinsic factor, får normalt deres B12-vitamin fra injektioner. Planter indeholder ikke B12-vitamin. Derfor bør især vegetarer være opmærksomme på at få tilstrækkeligt med netop dette vitamin. Også ældre mennesker med et lavt niveau af mavesyre skal være opmærksom på at få tilstrækkeligt med B12-vitamin.
  84,00 DKK
  Billede af Bio-Chrom - til blodsukkerbalance 60 tabletter

  Bio-Chrom - til blodsukkerbalance 60 tabletter

  Bio-Chrom Vegansk
  Organisk chromgær til blodsukkerbalance
  - Organisk chrom fra chromgær (ChromoPrecise®)
  - Medvirker til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau
  - Medvirker til en normal omsætning af kostens makronæringsstoffer
  - Hver tablet indeholder 100 µg organisk chrom
  - Fremstillet under farmaceutisk kontrol

  Bio-Chrom er tabletter, som hver indeholder 100 µg af det vigtige sporstof chrom. Det chrom, som anvendes i Bio-Chrom, er organisk chrom, der er bundet til gærens naturlige aminosyrer (ChromoPrecise).

  Bio-Chrom og gær
  ChromoPrecise indeholder ikke levende, formeringsdygtige gærceller men består af et chromholdigt proteinrigt pulver fremstillet af gærceller. Kun til personer, der er allergiske over for gær, kan ChromoPrecise ikke anbefales.

  Chrom eller krom er et mineral og næringsstof, som i sin trivalente form har betydning for en normal omsætning af kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Chrom medvirker desuden til de biologiske processer, som hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Chrom virker ved at indgå i et kompleks af aminosyrer på cellens inderside, som er med til at sikre en stabil tilførsel af glukose fra blodet.

  Nogle forbinder udelukkende chrom med forkromede dele på eksempelvis badeværelset og motorcykler. Disse former for chrom (hexavalent chrom) er imidlertid ikke magen til den form, som indgår i menneskers biokemi. Vi har derimod brug for trivalent chrom i kroppen. At chromet er trivalent betyder, at det er i stand til at danne tre kemiske bindinger til andre atomer. Uorganisk bundet chrom har normalt en ringe optagelighed i kroppen, selv om det er trivalent.

  Mælkesyre binder chrom
  Trivalent chrom har endvidere den egenskab, at det binder sig til mælkesyre (laktat). Derfor kan kroppen miste en del chrom i situationer, hvor kroppen producerer store mængder mælkesyre, for eksempel i forbindelse med anstrengende fysisk arbejde samt i situationer, hvor cellernes energiproduktion er utilstrækkelig.

  Kroppens lager af chrom er omkring 4-6 mg. Skandinaviske såvel som britiske og amerikanske kostanalyser har vist, at det gennemsnitlige indtag af chrom ligger omkring 30-40 µg dagligt. I Danmark anbefaler sundhedsmyndighederne et dagligt indtag på 40 µg chrom for personer over 11 år.

  Hvor findes chrom?
  Gode naturlige kilder til chrom omfatter fødevarer som: skaldyr, nødder, rosiner, kød, bønner, sort peber.
  159,00 DKK
  Bio-c-vitamin 750 mg.- 120 stk.

  Bio-C-Vitamin 750 Mg.- 120 Stk.

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud
  Varebeskrivelse:
  Pharma Nord Bio-C-Vitamin 750 mg er et registreret lægemiddel i kategorien: Stærke vitamin- og mineralpræparater.
  Produktet forebygger og behandler, hvis man er i C-vitaminmangel.
  Behovet for C-vitamin hos mennesker øges ved oxidativt stress.
  Behovet er højere hos rygere end hos ikke-rygere.
  Indhold
  Produktet består af 120 filmovertrukne tabletter, som hver indeholder 750 mg C-vitamin samt 85 mg calcium. Tabletterne er syreneutrale og skånsomme for maven
  Daglig dosis:
  1 tablet daglig.
  Der er ingen kendte bivirkninger ved indtagelse af produktet (dog kan indtagelse af mere end 2 gram C-vitamin om dagen, i sjældne tilfælde, give diarré).
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Det anbefales, at voksne indtager 1 tablet dagligt.
  Tabletten kan både tages i forbindelse med et måltid eller forskudt for måltider.
  Produktet kan også anvendes af gravide og ammende. Produktet skal opbevares utilgængeligt for børn, og må ikke anvendes til børn under 2 år uden lægens tilladelse.
  C-vitamin
  Vitaminet indgår nemlig i intracellulære redoxsystemer, som neutraliserer reaktive oxygenforbindelser (bedre kendt som frie radikaler).
  C-vitamin fordeler sig i hele kroppens vandfase, det vil sige hele kroppen undtagen fedtvæv og knogler.
  Koncentrationen af C-vitamin i hjernen er faktisk 10 gange så høj som i blodet.
  Dog finder man den højeste koncentration i de hvide blodlegemer, blodplader, binyrer, hypofyse, testikler og æggestokke.
  Advarsel
  Da C-vitamin øger jernoptagelsen, bør det ikke anvendes af personer med jernophobningssygdomme.
  Det anbefales, at personer med tendens til nyresten, med nedsat nyrefunktion eller glucose 6-phosphat dehydrogenasemangel ikke indtager produktet
  179,00 DKK
  Bio-Gravid - før, under og efter

  Bio-Gravid - Før, Under Og Efter 3x60 stk.

  Bio-Gravid/ Bio Gravid før - under - efter kosttilskud til vordende mødre, gravide og ammende.

  Produktet er fremstillet under farmaceutisk kontrol med dokumenteret sikkerhed og kvalitet.
  Produktet indeholder vigtige vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer for mor og barn.

  Det kan supplereres til en sund og balanceret kost og er udviklet i samarbejde med www.jordemoder.dk og førende ernæringseksperter.

  Daglig dosis:
  2 multivitamin/mineral-tabletter (gul), 2 mineral/vitamin-tabletter (hvid), 2 olieholdige kapsler (blød gelatine-kapsel).

  259,00 DKK
  Billede af Bio-Magnesium Højoptageligt magnesiumkompleks 120t

  Bio-Magnesium Højoptageligt magnesiumkompleks 120t

  Bio-Magnesium - Højoptageligt magnesiumkompleks

  Vegansk og Vegetarisk

  - Indeholder tre forskellige magnesiumsalte i en hurtigopløselig matrix
  - Understøtter vedligeholdelsen af normale knogler og tænder
  - Medvirker til normal nervefunktion og normale muskelsammentrækninger
  - Bidrager til en normal elektrolytbalance
  - Kan eventuelt kombineres med Bio-Calcium
  - Fremstillet under farmaceutisk kontrol

  Bio-Magnesium er et kompleks af tre forskellige magnesiumsalte med et højt indhold af elementær magnesium i forhold til tablettens størrelse. Hver tablet giver et tilskud på 200 mg magnesium. Bio-Magnesium tabletten synkes hel men kan også tygges eller opløses i et glas vand. Tabletten indeholder en blanding af organisk og uorganisk magnesium forenet i en matrix, der medfører, at tabletten opløses fuldstændigt på under to minutter i væske. Indholdet af organisk magnesiumsalt gør, at magnesiumindholdet vil ændres til en optagelig ion-form, således at magnesiumindholdet optages fra tarmen og giver en høj optagelighed.

  Magnesium som mineral kan dårligt kaldes velsmagende. Bio-Magnesium smager dog ikke ubehageligt men derimod ret neutralt. Magnesium er et livsnødvendigt grundstof og basedannnende mineral. At det samtidig er det fjerde mest forekommende mineral i kroppen, siger noget om dets betydning. Magnesium findes i alle kroppens celler, og 98% heraf findes inde i cellerne. En voksen person indeholder omkring 24 g magnesium, heraf ca. 25% i vores muskler og ca. 60% i knoglerne sammen med blandt andet calcium og fosfor.

  Magnesium har mange funktioner i kroppen. Det indgår i mere end 300 forskellige enzymprocesser.

  Øget fokus på magnesium
  Der kom øget fokus på magnesiums betydning, da de danske fødevaremyndigheder i 2009 hævede den anbefalede daglige dosering fra 300 mg til 375 mg.

  gode kilder til magnesium i kostenGode magnesiumkilder Magnesium findes i en række fødevarer. Gode kilder til stoffet er blandt andet:
  bladgrønt
  mandler
  nødder
  frø
  havregryn
  kål

  Vand indeholder noget magnesium, men mængden varierer meget og dækker under alle omstændigheder kun en lille del af vores behov. Blødt vand som for eksempel vand på flaske indeholder typisk meget lidt magnesium.

  Magnesiummangel
  Hvis kostens proteinindhold er meget lavt (mindre end 30 g om dagen), vil kroppens magnesiumoptagelse nedsættes. Mangler kroppen magnesium, vil den ligesom med calcium forsøge at opretholde blodets magnesiumkoncentration ved at frigøre magnesium bundet i knoglevævet. Det får den konsekvens, at måling af blodets magnesiumindhold ikke nødvendigvis altid er nogen god rettesnor for, hvorvidt en person bør øge sin indtagelse af magnesium.

  Kroppen mister magnesium, når man spiser usundt, og kroppens lager af magnesium kan derudover drænes af en høj alkoholindtagelse, hård fysisk udfoldelse og stress.

  Overdosering Vores nyrer udskiller magnesium med urinen, hvis kroppen får mere, end den umiddelbart kan bruge. Det nedsætter risikoen for overdosering. Når kroppens behov for magnesium er mættet, medfører yderligere indtagelse af magnesium blot tynd mave. Denne mekanisme beskytter mod overdosering. Magnesium indtaget i ekstremt høje doser, det vil sige 10 gange den normale dosering og derover, kan medføre diarré, kvalme og anden ubehag. Personer med nedsat nyrefunktion bør dog ikke tage tilskud af magnesium, med mindre det sker efter anvisning fra en læge.
  169,00 DKK
  Bio-Marin Plus for hjerte* og hjerne** 150 kapsler

  Bio-Marin Plus for hjerte* og hjerne** 150 kapsler

  Bio-Marin Plus - Godt for hjerte* og hjerne**

  *250 mg EPA/DHA dagligt medvirker til en normal funktion af hjertet.
  **250 mg DHA dagligt medvirker til vedligeholdelse af en normal hjernefunktion. - Letoptagelig: Eneste fiskeolieprodukt i Danmark med frie fedtsyrer
  - Højkoncentreret fiskeolieprodukt med et indhold af omega-3 fedtsyrer på 65%
  - Synkevenlig kapselstørrelse
  - Raffineret ved hjælp af en førende screenings- og rensningsproces, hvor olien renses for uønskede partikler som pesticider, tungmetaller og furaner m.v.
  - Ren: Olien overholder som minimum de til enhver tid gældende grænseværdier for renhed i henhold til den relevante EU-lovgivning
  - Kombineret med vitaminerne B12 og folsyre, der bidrager til et normalt homocystein-stofskifte, et normalt immunforsvar samt normale psykologiske funktioner
  - Kontrolleret: Fremstillet under farmaceutisk kontrol

  Bio-Marin Plus er bløde gelatinekapsler med 500 mg koncentreret fiskeolie pr. kapsel og et omega-3-indhold på 65% (38% EPA, 22% DHA samt 5% andre omega-3 fedtsyrer). Bio-Marin Plus kapsuleres i et iltfrit miljø og har et særdeles lavt peroxid-tal, hvilket skyldes, at olien er effektivt beskyttet mod oxidation (forharskning). Fiskeolien Bio-Marin Plus kommer ikke fra dambrug men fra vilde fisk. Olien renses og er derfor fri for forurening.

  Hvad står ”Plus” for? Derudover er Bio-Marin Plus tilsat B-vitaminerne folinsyre og B12-vitamin, som bidrager til at normalisere niveauet af stoffet homocystein i blodet. Derudover bidrager de to B-vitaminer til normale psykologiske funktioner og et normalt immunforsvar. Endvidere er folinsyre vigtigt for gravide, og man anbefaler kvinder i den fødedygtige alder at indtage et dagligt tilskud på 400 µg folinsyre fra 1 måned før graviditeten til mindst tre måneder ind i selve graviditeten.

  Frie fedtsyrer i Bio-Marin Plus
  I naturen findes omega-3 fedtsyrer som triglycerider, som først skal spaltes og nedbrydes til ”frie” fedtsyrer i fordøjelseskanalen, før disse kan optages i kroppen. Dette sker ved hjælp af fordøjelsesenzymet lipase. Størstparten af omega-3 fedtsyrerne i Bio-Marin Plus er i form af frie fedtsyrer, hvor spaltningen allerede er foretaget. Det har den fordel, at omega-3-indholdet let og hurtigt kan optages i kroppen, selv hos personer med nedsat fedtoptagelse. Desuden får man mere fiskeolie med færre kapsler.

  Som en naturlig konsekvens af det høje indhold af frie fedtsyrer kan olien svie på tungen. Det anbefales derfor at sluge kapslen hel. De frie fedtsyrer og de tilsatte B-vitaminer kan derudover medføre, at olien lugter mere på trods af, at selve olien er frisk og ren.

  Bio-Marin Plus er et godt supplement til dem, der af forskellige årsager ikke spiser fisk i de mængder, som sundhedsmyndighederne anbefaler, og til dem, der har brug for en ekstra ren og letoptagelig fiskeolie.

  Omega-3 fedtsyrer
  Omega-3 fedtsyrer er en gruppe livsvigtige flerumættede fedtsyrer, som overvejende findes i fisk, især fede fisk som eksempelvis sild, laks og makrel. To væsentlige omega-3 fedtsyrer er eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA).

  Allerede i slutningen af 1970erne anskueliggjorde to danske læger, Bang og Dyerberg, at grønlænderes høje indtag af fisk og havdyr kunne forklare, at de på væsentlige områder var langt sundere end danskere. Siden da er der blevet publiceret mere end 5.000 videnskabelige artikler om omega-3 fedtsyrernes gavnlige egenskaber. Hvis man ikke spiser fisk, kan det være en fordel at supplere sin kost med et tilskud af omega- 3 fedtsyrer for at sikre et tilstrækkeligt højt indtag af disse gavnlige stoffer. I det hele taget gælder det om at spise på en sådan måde, at man får det rette forhold imellem omega-3 og omega-6 (som er en gruppe fedtsyrer, der findes i plantekost m.v.). Man mener, at det ideelle er at indtage omega-3 og omega-6 i forholdet 1:4.

  Godt for hjerte, hjerne og synssans
  Gravid kvindeEPA og DHA har generelt en række positive egenskaber for helbredet i forbindelse med graviditet og amning.

  Mindst 250 mg EPA/DHA dagligt medvirker til en normal hjertefunktion.

  Mindst 250 mg DHA dagligt medvirker til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn.

  Gravide og ammende, der dagligt indtager 200 mg DHA sammen med den anbefalede daglige indtagelse af omega-3 fedtsyrer for voksne (250 mg DHA og EPA), bidrager til en normal udvikling af øjnene hos fosteret og hos spædbørn, der ammes.

  Ovenstående svarer til henholdsvis 2-3 Bio-Marin Plus kapsler dagligt.

  Optimal renhed og optagelighed
  Fiskeolien i Bio-Marin Plus er raffineret i en særlig proces, hvilket indebærer, at den har en meget høj grad af renhed. Der benyttes en af de førende teknologier til screening og rensning af uønskede partiker som pesticider, tungmetaller, furaner (skadelige partiker, der udvikles i forbindelse med afbrænding) m.v. Denne raffinering bevirker, at indholdet af flere af disse stoffer kan ligge betydeligt under de officielle grænseværdier, som er fastsat for fisk og fiskeolieprodukter.

  At olien i Bio-Marin Plus er meget ren, blev bekræftet i en undersøgelse af forureninger i en række fiskeolieprodukter foretaget i 2018* efter anmodning fra den uafhængige danske forbrugerorganisation TÆNK. Undersøgelsen fandt følgende ekstremt lave forureningsværdier:
  Kviksølv (Hg): Minimum 95% under det af EU tilladte indhold af kviksølv. Dioxin: 98% under den af EU tilladte grænse for dioxin og dioxinlignende PCBer.
  * Ref. TÆNK februar 2018.

  Omega-3 fedtsyrerne i Bio-Marin Plus består af frie fedtsyrer, som optages og udnyttes betydeligt bedre end fedtsyrer i form af triglycerider og ethylestere, der er de mest almindeligt anvendte former i fiskeoliepræparater.
  259,00 DKK
  Bio-Selen & Zink, 90 tabletter

  Bio-Selen & Zink, 90 Tabletter

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Bio-Selen fra Pharma Nord er et kosttilskud, som hjælper til at opretholde et normalt og sundt immunforsvar.
  Produktet har været mere end 25 år på markedet og er til trods for de mange år stadig et anerkendt og uundværligt produkt. Bio-Selen er blevet fremstillet under farmaceutisk kontrol, hvilket har sikret at produktet fik den bedste virkning og blev af bedste kvalitet.
  Bio-Selen+Zink består af tabletter med indholdsstofferne selen, zink, vitamin A, vitamin B6, vitamin C og vitamin E. Dette er en unik sammensætning og kombination af antioxidanter, som komplementerer hinanden til at være det ideelle antioxidant kompleks.
  Bio-Selen+Zink indeholder 100 µg selen i form af Pharma Nords patenterede, organiske og letoptagelige SelenoPrecise selengær.
  SelenoPrecise indeholder 67% selen-methionin og 33% forskellige andre selenformer, hvilket svarer til de selenformer vi får fra en selenrig kost. Hele 89% af tablettens selenindhold optages i kroppen.
  Optagelse og effekt synes at øges yderligere, når selenet kombineres med vitamin A, B6, C, E samt zink, der også er organisk bundet.
  Egenskaber:
  Selen, vitamin A, -B6 og -C samt zink bidrager til et normalt immunforsvar
  Selen, zink og vitamin C og -E bidrager til beskyttelse af kroppens celler mod oxidativt stress
  Vitamin B6 og -C bidrager til at reducere træthed og udmattelse
  Daglig dosis:
  Voksne samt børn fra 11 år:
  1 kapsel dagligt - gerne i forbindelse med et måltid.
  179,00 DKK
  Cholessin Rød gærris, 2,5mg, 120 tabletter

  Cholessin Rød Gærris, 2,5Mg, 120 Tabletter

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Pharma Nord Cholessin er et kosttilskud med et styrkekontrolleret indhold af rød gærris-pulver. Pulveret kontrolleres for miljøafgifte som tungmetaller, dioxiner, citrinin samt aflatoxin.
  Daglig dosis:
  1 tablet om dagen, for personer over 18 år.
  169,95 DKK
  Curcumin - letoptaglig curcumin 50 kapsler

  Curcumin - letoptaglig curcumin 50 kapsler

  Curcumin Pharma Nord Vegansk

  Optimeret letoptaglig curcumin.
  - Bidrager til at vedligeholde fleksible led
  - Optimeret til maksimal optagelse og biotilgængelighed
  - 100% naturlig, egnet til vegetarer og veganere
  - 400 mg patenteret* curcumin ekstrakt i hver kapsel
  - 25% curcuminoider
  - Skånsom for maven
  - Klinisk afprøvet og dokumenteret

  Curcumin Pharma Nord er vegetabilske kapsler, der hver indeholder 400 mg granuleret ekstrakt af gurkemejerrod (Curcuma longa L), herunder 100 mg af de aktive antioxidante curcuminoider i en optimal biotilgængelig formulering. Curcumin Pharma Nord er fremstillet således , at hver curcuminpartikel er omgivet af en fedthinde, hvilket giver en høj biotilgængelighed og et aktivt præparat.

  Selv om Curcumin Pharma Nord overvejende er fedtopløseligt, kan præparatet indtages mellem måltider.

  Da der ikke er animalske ingredienser i præparatet, er det velegnet til vegetarer og veganere. I USA har det curcumin, der anvendes i Curcumin Pharma Nord, fået prædikatet 'GRAS' (Generally Recognized As Safe) hvilket betyder, at det er anerkendt som et sikkert stof (self-GRAS).

  Curcuminoider og Curcumin
  Curcuminoider er en gruppe aktive stoffer i gurkemejerod. Curcuminoider tilhører gruppen af polyfenoliske farvestoffer, som blandt andet inkluderer stoffet curcumin. Curcumin er det primære curcuminoid i gurkemejerod og er den mest betydningsfulde aktive plantesubstans og derfor den, der er undersøgt mest grundigt af forskere.

  Curcumin med sin karakteristiske orange farve tilhører også gruppen af polyfenoliske stoffer. I naturen dannes disse stoffer af planter og mikroorganismer. En urt producerer disse plantestoffer for at beskytte sig mod angreb fra skadedyr, UV-stråling og sår.

  Curcumin indeholder også plantestoffer som saponiner, phytosteroler, alkaloider, tanniner og stivelse. Samtidig betragtes nogle af disse plantestoffer som en vigtig del af en sund og varieret kost.

  Gurkemeje er nok mest kendt som en væsentlig ingrediens i karrypulver, hvor det bidrager til karryens gullige farve.

  Gurkemejeplanten kommer fra Indien og det sydlige Asien. Planten er i familie med ingefær og kardemomme. Den har lancetformede blade og flødefarvede blomster. Den kan vokse til en højde på mere end 1 meter. Gurkemejerod indeholder fra 2-5% curcumin, alt efter hvor den vokser.
  209,00 DKK
  D-Pearls 20 mcg, 120 kap

  D-Pearls 20 Mcg, 120 Kap

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  D-vitamin er et livsvigtigt vitamin for alle aldersgrupper. Dette præparat indeholder små perler med 20 mcg D-vitamin opløst i frisk, koldpresset olivenolie og indkapslet i blød gelatine, som er Kosher og Halal certificeret. Olien giver optimal betingelser for optagelsen af det fedtopløselige D-vitamin.
  Daglig dosis:
  1 kapsel daglig.
  104,00 DKK
  D-pearls 38 µg 40 kapsler

  D-Pearls 38 µg 40 Kapsler

  D-Pearls Stærk 38 µg 40 kapsler

  D-Pearls Stærk 38 µg fra Pharma Nord er et kosttilskud i kapselform. Kapslerne er fremstillet af gelatine, hvilket gør dem bløde og nemme at sluge. Gelatinen er halal- og koshercertificeret. Hver kapsel indeholder 38 µg vitamin D3, som er opløst i koldpresset olivenolie.
  Grunden til dette er, at D-vitamin er fedtopløseligt, hvilket betyder, at den optimale optagelse af D-vitamin kun sker, hvis man indtager det sammen med fedt.
  D-Vitamin:
  Der findes mange forskellige slags D-vitamin, men de to vigtigste er D2 og D3.
  D2-vitamin (ergocalciferol) fås igennem kosten. Vitaminet bliver dannet af svampe og planter, når de bliver ramt af ultraviolet lys.
  D3-vitamin (cholecalciferol) er nok den mest kendte form for D-vitamin. Det er nemlig D3, der dannes i huden, når man får tilstrækkeligt med sollys eller UV-stråling. Desværre kan man, i Danmark, kun nyde godt af D-vitaminerne i sommerhalvåret, derfor kan et tilskud af D-vitamin være nødvendigt for nogle.
  Tidligere mente man, at D2 og D3 var lige effektive for kroppen, men det har hurtigt vist sig, at D3-vitamin er 56-87% mere effektivt til at hæve blodets indhold af D-vitamin, samt 3 gange mere effektivt til at deponeres i fedtvæv*
  D-vitamin har flere vigtige funktioner i kroppen, bl.a. støtter vitaminet:
  - Celledelingsprocessen
  - Vedligeholdelsen af normal knogler og tænder
  - En normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor
  - Et normalt immunforsvar og en normal muskelfunktion
  Dosering:
  1 kapsel daglig for voksne samt børn fra 11 år og derover.
  Bør kun anvendes af gravide eller børn under 11 år efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.
  Indtag kapslen sammen med et måltid. Slug den hel eller bid den over.
  Kosttilskud kan aldrig træde i stedet for en sund og varieret kost.
  Indhold:
  40 kapsler med 38 µg D-vitamin i hver.
  Hver kapsel indeholder D-vitamin i en mængde, der svarer til 760% af anbefalet daglig tilførsel.
  64,00 DKK
  D-pearls 38 mg. - 240 stk.

  D-Pearls 38 Mg. - 240 Stk.

  Varebetegnelse:
  D-Pearls
  Varebeskrivelse:
  D-Pearls Stærk 38 µg fra Pharma Nord er et kosttilskud i kapselform. Kapslerne er fremstillet af gelatine, hvilket gør dem bløde og nemme at sluge.
  Gelatinen er halal- og koshercertificeret.
  Hver kapsel indeholder 38 µg vitamin D3, som er opløst i koldpresset olivenolie.
  Grunden til dette er, at D-vitamin er fedtopløseligt, hvilket betyder, at den optimale optagelse af D-vitamin kun sker, hvis man indtager det sammen med fedt.
  D-vitamin
  Der findes mange forskellige slags D-vitamin, men de to vigtigste er D2 og D3.
  D2-vitamin (ergocalciferol) fås igennem kosten.
  Vitaminet bliver dannet af svampe og planter, når de bliver ramt af ultraviolet lys.
  D3-vitamin (cholecalciferol) er nok den mest kendte form for D-vitamin. Det er nemlig D3, der dannes i huden, når man får tilstrækkeligt med sollys eller UV-stråling.
  Desværre kan man, i Danmark, kun nyde godt af D-vitaminerne i sommerhalvåret, derfor kan et tilskud af D-vitamin være nødvendigt for nogle.
  Tidligere mente man, at D2 og D3 var lige effektive for kroppen, men det har hurtigt vist sig, at D3-vitamin er 56-87% mere effektivt til at hæve blodets indhold af D-vitamin, samt 3 gange mere effektivt til at deponeres i fedtvæv*
  D-vitamin har flere vigtige funktioner i kroppen, bl.a. støtter vitaminet:
  - Celledelingsprocessen
  - Vedligeholdelsen af normal knogler og tænder
  - En normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor
  - Et normalt immunforsvar og en normal muskelfunktion
  Daglig dosis:
  1 kapsel daglig for voksne samt børn fra 11 år og derover.
  Bør kun anvendes af gravide eller børn under 11 år efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.
  Indtag kapslen sammen med et måltid. Slug den hel eller bid den over.
  Kosttilskud kan aldrig træde i stedet for en sund og varieret kost.
  199,00 DKK
  D-Pearls 80 µg, 80 kapsler

  D-Pearls 80 µg, 80 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  D-pearls er en blød gelatine kapsel som indeholder en høj dosis D-vitamin opløst i koldpresset olivenolie. D-vitaminet er opløst i olivenolie for give den bedst mulige optagelighed. D-Pearls er fremstillet af lonolin, som er den bedste organiske kilde til D-vitamin.
  D-Pearls er små kapsler/"perler" som er lette at synke, grundet deres lille størrelse samt bløde skal. D-vitamin bidrager til:
  Et normalt fungerende immunforsvar
  Vedligeholdelse af normal muselfunktion
  Medvirker til vedligeholdelse af normale knogler og tænder
  Normal optagelse/udnyttelse af calcium
  D-Pearls 80 mcg er et kosttilskud som er fremstillet i Danmark under farmaceutisk kontrol.
  Gelatinen er halal- og koshercertificeret.
  Daglig dosis:
  1 kapsel dagligt for voksne og børn fra 11 år og derover. Kapslen kan både sluges hele, eller bides over.
  149,00 DKK
  Billede af D-Pearls Green 38 µg 80 kapsler

  D-Pearls Green 38 µg 80 kapsler

  100% plantebaseret D3 vitamin i Phytocaps

  - Vegetarisk
  - Små perler med 38 µg D3-vitamin fra alger
  - Phytocaps er lavet af fermenteret majs, kartoffel og ærter
  - Kapslerne er uden cellulose / - hydroxypropylmethylcellulose / HPMC
  - D-vitaminet er opløst i koldpresset olivenolie for optimal optagelighed
  - Støtter en normal immunfunktion
  - Velegnet til vegetarer og veganere
  - Fremstillet under farmaceutisk kontrol

  Dosering
  1 kapsel dagligt for voksne samt børn fra 11 år og derover.

  Tages med et måltid. Kapslen sluges hel eller bides over.

  Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides.

  Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil.

  Velegnet til vegetarer og veganere.

  Opbevaring
  Stuetemperatur. Ikke i direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.
  129,00 DKK
  E-vitamin - Stærk naturlig E-vitamin 60 kapsler

  E-vitamin - Stærk naturlig E-vitamin 60 kapsler

  E-vitamin 290 mg - Stærk naturlig E-vitamin i farmaceutisk kvalitet

  - Medvirker til beskyttelse mod oxidativ stress
  - E-vitamin i form af d-alpha-tocopherol
  - Hver soft-gel kapsel indeholder 290 mg (432 IU E-vitamin
  - Fremstillet under farmaceutisk kontrol GMO-fri

  E-vitamin Pharma Nord

  E-Vitamin fra Pharma Nord er klare, bløde gelatinekapsler med renset sojaolie og naturligt d-a-tocopherol i en mængde, der svarer til 290 mg (432 internationale enheder) E-vitamin. Olien er en særlig oprenset blanding af sojaolier helt fri for proteiner og herunder for østrogene stoffer, hvorfor den ikke behøver at deklareres som et allergen.

  Ligesom med andre fedtopløselige vitaminer bør E-vitamin Pharma Nord indtages i forbindelse med et måltid.

  E-vitamin Pharma Nord kan anvendes af gravide og ammende.

  E-vitamin
  E-vitamin er et naturligt, fedtopløseligt vitamin af vegetabilsk oprindelse. E-vitamin udgøres af en gruppe fedtopløselige stoffer opdelt i tocoferoler og tocotrienoler. Det er overvejende i kostens fede del, man finder E-vitamin. Her repræsenterer alpha- og beta-tocoferol den største del af E-vitamintyperne. Alpha-tocopherol er den mest effektive form for E-vitamin. I det hele taget synes kroppen at have en forkærlighed for alpha-tocopherol, som er den eneste form med et specifikt transportprotein i kroppen.

  I vitaminpiller findes E-vitamin ofte som enten dl-alpha-tocoferol eller d-alfa-tocoferol, hvor sidstnævnte er den naturidentiske form.

  Milligram og internationale enheder
  E-vitamin måles både i milligram (mg) og i internationale enheder (I.E.)
  1 mg d-alpha-tocoferol =1,49 I.E.

  Optagelse og virkning af E-vitamin
  E-vitamin optages i tyndtarmen sammen med fedtstof. Optagelsen er ikke fuldstændig. Ved indtagelse af store doser aftager optagelsen. Personer med nedsat fedtoptagelse har også en nedsat optagelse af E-vitamin fra tarmen. Ved indtag at blandede E-vitamin-former sorterer leveren dem og sender alfa-tocopherol tilbage i blodet.

  E-vitamin transporteres rundt i kroppen på samme måde som fedt, hvor det er bundet til lipoproteiner og herefter fordeles til de fleste væv. E-vitamins fysiologiske virkning menes at bero på dets virkning som antioxidant, hvorfor det medvirker i beskyttelsen af kroppens celler mod oxidativ stress, hvilket er en ubalance, hvor der er for mange frie iltradikaler i forhold til antioxidanter i kroppen. Konsekvensen bliver en forharskning af umættede fedtsyrer. Behovet for E-vitamin står i forhold til indtagelse af flerumættede fedtsyrer.

  Udskillelse af E-vitamin
  E-vitamin udskilles sandsynligvis gennem galden og herefter videre med afføringen. E-vitamin kan passere over i modermælken men passerer kun vanskeligt over i moderkagen.

  Hvor E-vitamin findes
  E-vitamin findes overvejende i vegetabilske fødevarer. Lever indeholder dog en del E-vitamin. Andre naturlige kilder til E-vitamin omfatter fødevarer som:
  Fedtstoffer Ungt par ved frugtbod
  Kornprodukter
  Nødder
  Æg
  Ost
  Fede fisk
  Mælk

  E-vitamin i madvarer taber effekt, når disse dybfryses.
  189,00 DKK
  Multivitamin, 150 kapsler

  Multivitamin, 150 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud
  Varebeskrivelse:
  Med multivitamin fra Pharma Nord får du et produkt med høj optagelighed, samt et velfungerende immunsystem. Multivitaminen er fremstillet af høj kvalitet og under farmaceutisk kontrol.
  Produktet indeholder en bred vifte af 12 vitaminer og 6 mineraler, alle vigtige og gavnlige for kroppen.
  Denne tablet indeholder ikke jern, hvilket skyldes at ikke alle mennesker har behov for et ekstra tilskud af jern.
  Hvis man har brug for ekstra jern, kan man supplere med dette.
  Indeholder et fuldt dækkende vitamin B-kompleks Indeholder bl.a. den patenterede, dansk-producerede selengær SelenoPrecise, med dokumenteret, stabil optagelighed på 89% for hvert eneste batch
  Indeholder ikke jern
  Fremstillet under farmaceutisk kontrol
  Daglig dosis:
  1 tablet dagligt for voksne samt børn fra 11 år og derover.
  Den anbefalede daglige dosering må ikke overskrides.
  For bedste udnyttelse tages tabletten i forbindelse med et måltid. Produktet anbefales at anvende sammen med D-Pearls og Bio Marin Naturel og -Plus.
  259,00 DKK
  Bio-Quinone Aktivt Q10 Gold, 90 kapsler

  Q10 Gold Bio-Quinone Aktivt Q10, 90 Kapsler

  Q10 GOLD Bio-Quinone aktivt Q10, 90 kapsler

  Bio-Qinon Q10 er et registreret lægemiddel og består af bløde, lystætte gelatinekapsler med 100 mg coenzym Q10 der er opløst i vegetabilsk olie ved hjælp af en særlig varmebehandling, der har vist sig at give en særdeles god optagelighed.

  Produktet er udviklet til forebyggelse og behandling af Q10-mangel.

  1 kapsel indeholder:
  Ubidecarenon (Coenzym Q10): 100 mg
  dispergeret i sojaolie
  Riboflavin (vitamin B2): 1,4 mg

  Daglig dosis:
  Voksne: 1 kapsel om dagen i forbindelse med et måltid. Må kun anvendes til børn under 2 år ved anvisning fra lægen, dette er ligeledes gældende for gravide og ammende.
  419,00 DKK
  Q10 Green - 60 kapsler

  Q10 Green - 60 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Q10 Green Bio-Quinone 100 mg 60 vegetabilske kapsler
  Varebeskrivelse:
  60 bløde vegetabilske kapsler. Q10 Green Bio-Quinone 100 mg med Q10 i form af aktivt ubiquinon opløst i vegetabilsk olie.
  Kapslen er baseret på lokale grøntsager fra kartofler, ærter og majs.
  Undersøgelser viser, at du kan tage tilskud af Q10, uden at det påvirker kroppens egenproduktion af stoffet. Velegnet til vegetarer og veganere.
  Pharma Nord.
  Q10 Green Bio-Quinone 100 mg kapslerne er lysforseglet med en blanding af kakaopulver, rødbedepulver og grøn te.
  Selve indholdet af Q10 er helt identisk med det, der findes i den oprindelige Q10 Gold, hvorfor man kan forvente en tilsvarende effekt.
  Q10-præparater fra Pharma Nord har igennem flere årtier været verdens mest udbredte Q10-brand, hvilket hænger sammen med, at det er i stand til at dokumentere en høj optagelighed.
  Q10 er et fedtopløseligt, krystallinsk stof, som kroppen har svært ved at optage, men ved hjælp af en særlig fremstillingsteknik udviklet og patenteret af Pharma Nord, gennemgår Q10-råvaren en speciel varmebehandling, der medfører, at Q10-krystallerne opløses fuldstændig ved legemstemperatur.
  Det er denne komplette opløsning af Q10 og råvarens høje kvalitet og fremstilling efter GMP-protokollen, der er årsag til, at man med Pharma Nords Q10 har opnået en så god optagelighed af aktivstoffet.
  Denne grønne version af det veldokumenterede præparat Bio-Quinone Q10 har gennemgået en lang udviklingsproces.
  Primært fordi Pharma Nord har ønsket at lave et produkt, der var baseret på rene, lokale, grøntsager uden at tilsætte helt eller delvist kunstige bindemidler.
  Efter 4 års udviklingsarbejde er resultatet 100 % plantebaserede phytokapsler uden indhold af kunstigt fremstillet cellulose (HPMC).
  Til Q10 Green Bio-Quinone 100 mg er der fremstillet Phytocaps, der er bløde kapsler af hydroxypropylstivelse, et stivelsesprodukt baseret alene på kartofler, ærter og majs.
  Bortset fra kapslen, som er afgørende for forbrugere, der ikke ønsker at indtage animalsk protein, er Q10 Green Bio-Quinone identisk med det originale Q10 produkt, Bio-Quinone Q10.
  Det er nøjagtig samme olie, Q10-råvaren er blandet med.
  Der er ligeledes anvendt samme, patenterede varmebehandling, som sikrer, at Q10-molekylerne effektivt optages i fordøjelsen.
  Normalt klumper molekylerne sig sammen og danner uopløselige krystaller, men varmebehandlingen forhindrer effektivt dette i at ske.
  Kilder til Q10 er ofte animalske kilder som oksekød, svinekoteletter, sild og sardiner.
  Ikke ligefrem kilder, der kan forenes med vegetarisk eller vegansk livsførsel.
  Dosering af Q10 Green Bio-Quinone 100 mg til voksne og børn over 11 år:
  1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid.
  Anbefalet dosis må ikke overskrides.
  369,00 DKK
  Spirularin VS creme til vortefølsom hud 10 ml

  Spirularin VS creme til vortefølsom hud 10 ml

  Cremer med mikroalger

  Creme med mikroalgen Spirulina til pleje og beskyttelse af vortefølsom hud.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påfør et tyndt lag på de inficerede områder morgen og aften. Massér grundigt indtil der ikke er overskydende creme tilbage. Tildæk ikke med fedtende produkter. Bør ikke anvendes til børn under 3 år. Undgå kontakt med øjnene.

  Opbevaring:
  Under 30 grader
  169,00 DKK
  Zymbion Q10 tandpasta

  Zymbion Q10 tandpasta

  Zymbion Q10 Tandpasta med pebermyntesmag indeholder en patenteret formel med coenzym Q10 og fluor samt laurylsarcosinat. Zymbion øger mængden af coenzym Q10 til det niveau, der findes i raske tandkødslommer.

  Indeholder IKKE natriumlaurylsulfat
  Zymbion fremstilles uden skummemidlet natriumlaurylsulfat. Ud over i tandpasta anvendes natriumlaurylsulfat (forkortet SDS, NLS og SLS) typisk i shampoo og barberskum på grund af dets fortykkende og skumdannende effekt. Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen anbefaler at bruge tandpasta uden dette stof, hvis man har sår/blister i munden. Zymbion indeholder i stedet et andet meget lavtskummende middel: Natriumlaurylsarcosinat.

  Sådan børster du med Zymbion.
  Børst med cirkulære bevægelser som hvis man masserer tandkødet. Brug eventuelt en finger i stedet for en børste. Sørg for at Q10-tandpastaen kommer ned i tandlommerne. Her forbliver Q10, forudsat man ikke skyller munden direkte efter tandbørstningen. Eftersom Zymbion ikke skummer nævneværdigt, er det ikke nødvendigt at skylle. Man skal blot spytte den resterende tandpasta ud efter tandbørstningen. Det vil altid smage friskt. I Zymbion findes også stoffer, som rengør tænderne.

  Vejledning
  Børst tænderne to gange dagligt med Zymbiom Q10 tandpasta. Børst langs med tandkødet, både på tændernes for- og bagside. Skyl så vidt muligt ikke munden efter tandbørstningen.

  Lavt indhold af slibemiddel.

  Indeholder natriummonoflourphosphat.

  Kun til voksne.
  NB. Zymbion tandpasta bør dog ikke synkes.
  104,00 DKK