Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Råhandel

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Nordisk Kombucha Aronia Ø 330ml

  Aronia Ø 330ml - Nordisk Kombucha

  Kombucha med aronia og løvefod

  Aronia er en kompleks og aromatisk kombucha, med en smuk rødlig farve, der leder tankerne mod lette, mousserende vine. Kombuchaen får sin farve fra aroniabærret, mens duften er domineret af løvefod, der både giver associationer til nyslået græs og noget sødligt, fyldigt.

  I modsætning til mange andre kombuchabryggerier adskiller Nordisk Kombucha sig ved, ikke at bruge te, men udelukkende nordiske urter som base for deres bryg. Det resulterer i kombuchaer med fine, delikate smage, der gør sig særligt godt med ost.
  35,00 DKK
  Billede af Citronverbena Ø 330 ml - Nordisk Kombucha

  Citronverbena Ø 330 ml - Nordisk Kombucha

  Nordisk Kombucha med citronverbena.

  Citronverbena er en kombucha brygget på økologiske citronverbenablade og morgenfrueblomster tilsat en smule humle for at give en bitter note til den milde og let syrelige smag. Kombuchaen er fermenteret på uraffineret økologisk rørsukker som tilfører undertoner af karamel.

  35,00 DKK
  Clever Coffee kombucha 330 ml

  Clever Coffee kombucha 330 ml

  Clevercoffee er en kaffe kombucha brygget på økologiske Suke Quto bønner fra Etiopien. Et eksotisk tvist til vores ellers nordiske smage.

  CleverCoffee er et bæredygtig nordisk kafferisteri, som kun arbejder med den bedste kvalitet bønner. De har udvalgt denne helt specielle let ristede kaffebønne som har smagsnoter af fersken og bergamotte. Disse smagsnoter træder særligt tydeligt frem efter fermenteringen. En helt unik drink som sagtens kan nydes i stedet for et glas vin. Vores kombucha er fermenteret på uraffineret økologisk rørsukker som tilføre undertoner af karamel.

  Ingredienser: vand, økologisk kombucha kultur, økologisk rørsukker, økologisk Suke Quto kaffebønner og kulsyre.

  35,00 DKK
  Havregryn sort, grovvalsede Ø

  Havregryn Sort, Grovvalsede Ø 835g

  Sorthavregryn grovvalsede
  Varebeskrivelse:
  Engdigegaard har genopfundet smagen af gamle dage med sorthavre, og den fortryllende økologiske sorthavregryn laves af kun de største og nøje udvalgte kerner.
  Sorthavre er en kilde til protein og har et højt fiberindhold, samt indeholder beta-glucaner. Beta-glucaner fra havre bidrager til at sænke kolesterol i blodet ved et indtag på 3 g beta-glucaner dagligt, svarer til en portion med 75 g sorthavre gryn.
  (Sort havre indeholder 3,9 g beta-glucaner per 100 g gryn). Skal indtages som en del af en varieret kost og sund livsstil.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Groft valsede kerner af sorthavre bevarer den naturlige tekstur og storslåede nøddeagtige smag.
  Kan spises rå med mælk, blandes til müesli, laves til grød eller bruges til at bage eller stege med.
  Tilberedt som grød giver sorthavregryn en skøn og cremet konsistens, også selv om grynene er grovvalsede.
  45,00 DKK
  Nordisk Kombucha - Havtorn Ø 330 ml

  Havtorn Ø 330 ml - Nordisk Kombucha

  Kombucha med havtorn og hvidtjørnblomst

  Havtorns orange farve og dens varme, let syrlige smag minder på mange måder om en forfriskende, dog kompleks, appelsinsaft. Havtorn har fylde og intensitet, men også en lethed og rensende effekt fra karboneringen.

  I modsætning til mange andre kombuchabryggerier adskiller Nordisk Kombucha sig ved, ikke at bruge te, men udelukkende nordiske urter som base for deres bryg. Det resulterer i kombuchaer med fine, delikate smage, der gør sig særligt godt med ost.
  35,00 DKK
  Nordisk Kombucha - Humle

  Humle - Nordisk Kombucha

  Kombucha med humle

  Humle er en kombucha brygget med rørsukker, humle og vand. Kombuchaen er tilsat humle ved relativt lave temperaturer, som sikrer en nænsomt udtræk af humlearoma og kun en lille mængde bitterhed. Resultatet er en læskende, frisk og let citrus-syrlig drik, der fungerer som et friskt og udfordrende supplement på ostebordet.

  I modsætning til mange andre kombuchabryggerier adskiller Nordisk Kombucha sig ved, ikke at bruge te, men udelukkende nordiske urter som base for deres bryg. Det resulterer i kombuchaer med fine, delikate smage.
  35,00 DKK
  Hybenbobler

  Hybenbobler

  Hybenbobler er alkoholfri luksus bobler.

  Vi håndbrygger Hybenbobler med blomster, skaller og bær som kan vokse i den nordiske muld: økologiske hybenskaller, rosenblade, hvidtjørnblomst og sure kirsebær (konc.) For at få en naturlig syrlighed bruger vi økologisk kamille kombucha som giver en fantastisk balance af syre og let bitterhed. Det nordiske svar på økologisk alkoholfri Rosé med ekstremt lavt indhold af sukker. Smager bedst iskold, men behøves ikke at holdes på køl.

  Ingredienser: vand, økologisk kamille kombucha, økologisk rørsukker, tørret økologiske hybenskaller, tørret økologisk hvidtjørnblomst, økologisk rose, økologisk sur kirsebær juice (konc.) og kulsyre.

  35,00 DKK