Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Ren Matcha Te fra Njordisk

  Leverandør: Njordisk
  100% Økologisk Grøn Matcha te. Vores egen Økologisk Matcha te er den reneste form man kan drikke og det grønne pulver har mange fantastiske egenskaber til din krop. Matcha te anvendes i den traditionelle japanske te-ceremoni og er fremstillet af de fineste topskud fra de teblade, som også bliver til Gyokuro. Matcha te er spækket med antioxidanter, vitaminer, mineraler samt polyphenoler og kender du til den almindelige grønne te, så er Matcha te helt klart storebroren. Matcha pulver indeholder ca. 137 gange så mange antioxidanter som den almindelige grønne te og giver dig en god og naturlig energi, som gavner dig igennem hele dagen. Der er mange gode grunde til at drikke Matcha te og en del af dem stammer fra antioxidanterne, som er vigtige for kroppen da de angriber de frie radikaler i kroppen og samtidig virker som en naturlig blokade for bakterier og sygdomme. Teen indeholder ligeledes flere forskellige vitaminer og mineraler, som bidrager til kroppens naturlige immunforsvar. Brygning: 1/4 – 1/2 tsk. Matcha pulver overhældes med 2 dl. 90 grader varmt vand. Piskes op og nydes straks. Matcha te kan også blandes i din smoothie, juices, kager m.fl. Posen indeholder 30gram Produceret af Njordisk
  SKU: MATCHA-NJORDISK
  219,00 DKK
  i h

  Matcha te består af flere forskellige antioxidanter, vitaminer og mineraler:

  L-Theanin
  L-Theanin er en aminosyre som er ansvarlig for mental klarhed, kognitiv funktion og følelsen af indre ro. Der ud over hjælper L-Theanin med produktionen og udskillelse af serotonin og dopamin, der har vist sig at forbedre humøret, fremme følelsen af lykke, afslapning sat koncentration.

  EGCG
  EGCG er en særlig kraftfuld antioxidant, som bidrager med unikke helbredende egenskaber for kroppen. Matcha te indeholder 100 gange så meget EGCG som en anden drik eller fødevare, hvilket også er en af årsagerne til at sundhedsbevidst folk er vilde med det.

  A-vitamin
  A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som bidrager til et sundt immunforsvar og forplantningsevnen, samt at vedligeholde normal hud, slimhinder og syn.

  C-vitamin
  C-vitamin har en række vigtige funktioner i kroppen. C-vitamin hjælper kroppen med bedre at kunne optage jern fra kroppen og det er et hjælpestof for flere enzymer, som er involveret i dannelsen af collagen, karnitin og neurotransmittere. C-vitamin er en antioxidant og har stor betydning for kroppens immunforsvar, dannelse af aminosyrer og dannelsen af hormonerne noradrenalin og adrenalin.

  E-vitamin
  E-vitamin er en antioxidant, der beskytter fedtstoffer i kroppen mod at der dannes frie radikaler og derved bliver harske (dårlige). E-vitamin beskytter kroppens celler mod nedbrydelse fra skadelige stoffer fra fedtstofskiftet og det stimulerer kroppen immunforsvar.

  Polyphenoler
  Polyphenoler er den største gruppe af naturlige antioxidanter og hjælper med at vedligeholde kroppens celler, bekæmpe sygdomme og holde tarmen sund. Polyphenoler er forbundet med forskellige sundhedsmæssige fordele.

  Klorofyl
  Klorofyl er det naturlige farvestof, som findes i alle grønne planter. Klorofyl indeholder bl.a. kvælstof og magnesium, som er 2 vigtige nærringsstoffer for mennesker. Vi mennesker kan have en gavn af at indtage klorofyl, hvis vi f.eks. døjer med dårlig ånde, selvom du har børstet tænder, eller svedlugt. Klorofyl stimulerer ligeledes produktionen af det kvindelige hormon østrogen.

  Koffein
  Matcha te har et naturligt indhold af koffein, som giver din krop en naturlig og god energi til hele dagen.

  Anbefalet dagsdosis er 1 kop.

  – Anbefalet dagsdosis bør ikke overstiges. 
  Teen opbevares mørkt og tørt og ikke tilgængeligt for børn.
  – Produktet må ikke bruges af eller sælges til personer under 18 år.
  – Bør ikke drikkes af gravide og ammende uden aftale med egen læge, da produktet indeholder naturligt koffein.
  – Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
  – Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme.
  – Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle