Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Ronia kombucha 100 ml

  Ronia kombucha 100 ml

  Aronia og gran.

  Forestil dig harmoni i en flaske.

  RONIA kombucha er mild og forfriskende med en kompleks syrlighed fra vidunderbærret aronia. Granet bidrager med en unik note og gør kombuchaen perfekt som alternativ til alkoholiske eller sukker-holdige drikkevarer. På grund af mildheden er RONIA perfekt til dig, der er nybegynder i kombucha-verdenen.

  Kompromisløs kombucha i alle dets aspekter. Smag, kvalitet, sundhed.

  Drik den. Del den. Bare ikke glem at nyd den!

  Nyd den om morgenen, om formiddagen, som undskyldning for at holde pauser i arbejdsdagen, når sukkertrangen kicker ind om aftenen eller når det giver mening for dig. Faktisk synes vi bare, at du skal drikke den, når du trænger til ekstra nydelse.

  SKU: RONIA
  30,00 DKK
  i h

  Te (vand, ingefær, sencha grøn te, citronverbena, mynte, rosenblade, kamille, fyrretræ), kombucha kultur, aronia juice, rørsukker, kulsyre.

  Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varen
  Energi91,2kj//21,3
  Fedt0
  -heraf mættede fedtsyrer0
  Kulhydrat4,7
  -heraf sukkerarter4,3
  Kostfibre0
  Protein0
  Salt0
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Clever Coffee kombucha 330 ml

  Clever Coffee kombucha 330 ml

  Clevercoffee er en kaffe kombucha brygget på økologiske Suke Quto bønner fra Etiopien. Et eksotisk tvist til vores ellers nordiske smage.

  CleverCoffee er et bæredygtig nordisk kafferisteri, som kun arbejder med den bedste kvalitet bønner. De har udvalgt denne helt specielle let ristede kaffebønne som har smagsnoter af fersken og bergamotte. Disse smagsnoter træder særligt tydeligt frem efter fermenteringen. En helt unik drink som sagtens kan nydes i stedet for et glas vin. Vores kombucha er fermenteret på uraffineret økologisk rørsukker som tilføre undertoner af karamel.

  Ingredienser: vand, økologisk kombucha kultur, økologisk rørsukker, økologisk Suke Quto kaffebønner og kulsyre.

  35,00 DKK
  Nordisk Kombucha - Humle

  Humle - Nordisk Kombucha

  Kombucha med humle

  Humle er en kombucha brygget med rørsukker, humle og vand. Kombuchaen er tilsat humle ved relativt lave temperaturer, som sikrer en nænsomt udtræk af humlearoma og kun en lille mængde bitterhed. Resultatet er en læskende, frisk og let citrus-syrlig drik, der fungerer som et friskt og udfordrende supplement på ostebordet.

  I modsætning til mange andre kombuchabryggerier adskiller Nordisk Kombucha sig ved, ikke at bruge te, men udelukkende nordiske urter som base for deres bryg. Det resulterer i kombuchaer med fine, delikate smage.
  35,00 DKK
  Nordisk Kombucha - Havtorn Ø 330 ml

  Havtorn Ø 330 ml - Nordisk Kombucha

  Kombucha med havtorn og hvidtjørnblomst

  Havtorns orange farve og dens varme, let syrlige smag minder på mange måder om en forfriskende, dog kompleks, appelsinsaft. Havtorn har fylde og intensitet, men også en lethed og rensende effekt fra karboneringen.

  I modsætning til mange andre kombuchabryggerier adskiller Nordisk Kombucha sig ved, ikke at bruge te, men udelukkende nordiske urter som base for deres bryg. Det resulterer i kombuchaer med fine, delikate smage, der gør sig særligt godt med ost.
  35,00 DKK
  Billede af Citronverbena Ø 330 ml - Nordisk Kombucha

  Citronverbena Ø 330 ml - Nordisk Kombucha

  Nordisk Kombucha med citronverbena.

  Citronverbena er en kombucha brygget på økologiske citronverbenablade og morgenfrueblomster tilsat en smule humle for at give en bitter note til den milde og let syrelige smag. Kombuchaen er fermenteret på uraffineret økologisk rørsukker som tilfører undertoner af karamel.

  35,00 DKK