Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Søvnhormonet Melatonin-Optimer Din Søvn, Vægt, Liv

  Varebetegnelse:
  Ny bog om melatonin, søvn, vægt og livskvalitet

  Varebeskrivelse:
  Sig farvel til søvnløse nætter og byd velkommen til en mere veludhvilet dig om morgenen.
  Bogen ‘Søvnhormonet’ melatonin af Anette Harboch Olesen byder på 128 sider spækket med både viden om samt tips og tricks til at optimere din søvn. Omdrejningspunktet for bogen er hormonet melatonin. Det kaldes også for søvnhormonet, fordi det regulerer vores døgnrytme og søvn.

  Når folk taler om “det indre ur”, er det egentlig melatonin, de taler om. Hormonet sørger nemlig for, at vores kropstemperatur sænkes og at vi føler os trætte, når det er tid til at sove.

  Vores søvn er altså betinget af hormonel balance, men mange ting fra dagligdagen kan skabe ubalance i tingene, f.eks. hvis du ser for meget TV, eller kigger på din mobiltelefon lige inden sengetid. Gør man det, udsætter man nemlig sine øjne - eller rettere nogle receptorer inde i øjnene for blåt lys, som signalerer til hjernen at det stadig er dag, og dermed tid til at være vågen, og ikke sove.

  Produktionen af søvnhormonet melatonin bliver blandt andet påvirket af mængden af blåt lys, der opfanges gennem øjnene, og vil man gerne have en bedre søvn, kan man fx helt lade være med at se tv eller kigge på sin mobiltelefon og lignenden, omkring en halv til en hel time inden sovetid.

  Læs meget mere om melatonin i bogen, og hvordan du forbedrer din søvn og livskvalitet.
  SKU: 27060
  199,00 DKK
  i h
  *
  *
  *