Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Sanzi Beauty

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Billede af Eyelash growth serum 2 ml

  Eyelash growth serum 2 ml

  Eyelash Growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i vores specielt-udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.
  Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger* se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.
  I Eyelash Growth Serum 2ml har du produkt til ca. 8-10 uger.
  Vi anbefaler ikke brug af denne Eyelash Growth Serum, hvis du er gravid. - bestil i stedet vores NYE renewing vippeserum som er til fx. gravide og til sensitive øjne.
  Du må gerne bruge vores vippeserum, mens du ammer.
  290,00 DKK
  Billede af Hydrating hånd Maske

  Hydrating hånd Maske

  Bløde og velplejede hænder med nærende ingredienser
  Vi bruger vores hænder utroligt meget i løbet af dagen, men vi glemmer ofte at passe og pleje dem derefter.
  Derfor har vi udviklet vores Hydrating Hand Mask som er en fugtgivende maske, udviklet til at pleje og blødgøre dine hænder, for at opna° en optimal fugtbalance. Serummet i masken trænger dybt ind i huden og er tilsat sheasmør, som virker blødgørende samt hyaluronsyre, der sikrer optimal fugt.
  Anvendelse:
  Hydrating Hand Mask bruges pa° nyvaskede hænder og skal sidde i 20-30 minutter, inden den vaskes af. Masken efterlader dine hænder bløde, fugtede og velplejede.
  Brug masken som ekstra selvforkælelse, eller jævnligt for at sikre dig helt bløde hænder. Som ekstra bonus indbyder vores Hydrating Hand Mask, helt automatisk til en pause i hverdagen.
  Ingredienser:
  ?Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Betaine, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Allantoin, Carbomer, Triethanolamine, Xanthan Gum, Phenoxyethanol
  45,00 DKK
  Billede af OIL-FREE Makeup remover 120ml

  OIL-FREE Makeup remover 120ml

  Oliefri makeupfjerner til nænsom fjernelse af makeup
  Oil-Free Makeup Remover er en skånsom og effektiv makeupfjerner, som er helt fri for olie. Den går derfor godt i spænd med vores vippe- og bryn-produkter.
  Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som beskytter og beriger din hud. Samtidig er den nænsom mod huden og fjerner din makeup uden at irritere huden.
  Oplagt til dig, som har enten lash extensions eller permanent vippebuk, da vores øjenmakeupfjerner er helt fri for olie. Derfor kan alle få glæde af vores makeup fjerner!
  Som noget helt nyt, har vi valgt at give en tilfredshedsgaranti på alt vores hudpleje – så du kan føle dig endnu mere tryg.
  Sådan anvender du vores oliefri makeupfjerner
  Anvend Oil-Free Makeup Remover som første skridt i din sædvanlige hudplejerutine. Benyt vores makeupfjerner, når du har haft makeup på.
  Fugt en vatrondel med produktet, hold det ved øjenområdet i et par sekunder før du forsigtigt stryger din øjenmakeup og mascara væk. Herefter kan du gentage processen og bruge vatrondellen i resten af ansigtet indtil din makeup er fjernet.
  Du vil opleve, at vores makeupfjerner er blid mod huden og nærmest føles beroligende på huden.
  130,00 DKK