Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Shampoo - Protein Smith&Køster

  Leverandør: Smith&Køster
  Smith&Køsters protein shampoo bar med Mandarin og Rosmarin er PH-balanceret og vegansk.

  Shampooen giver dit hår et protein løft. Vores Protein shampoo er tilsat Hvedeprotein som er med til at pleje, reparere, styrke, samt give dit hår glans. Marula olien er en eksklusiv olie som er med til at nærer de enkelte hårstrø. Olien er fyldt med antioxidanter som E og C-vitamin, samt omega-9 fedtsyre og er med til at lette udredning samt modvirke statisk elektricitet i håret og håret føles blødt efter hårvask. Den beskytter mod sollys, frost, og varme.

  Shampooen er særlig god hvis man har spaltet spidser- Den tæmmer selv det vildeste hår og kan hjælpe med at definere både fald og krøller i håret. Shampooen er fri for parabener, sulfater og plast. Shampooen passer til alle hårtyper. Shampoobaren har en skøn duft af æteriske olier: Mandarin og rosmarin. Produktet er velegnet til Curly Gril metoden. Ca. 60 hårvaske.

  Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES.

  Fordele
  Zero Waste
  PH-Balance
  CG-Approved
  Fri for Sulfater, Parabener, silikone
  Vegansk
  Naturlig og uden skadelig kemi

  Hvorfor
  Shampoo bar er til dig der ønsker at mindske brugen af plastik i hverdagen, uden at gå på kompromis med plejen af dit hår. Shampooen kræver ikke tilvænning, da den er PH-Balanceret. Shampooen er ikke kun god for dig men også miljøet og vores fælles fremtid. Vaske anvisning
  Gør håret vådt og læg shampoobaren i hånden. Vask håret med baren i cirkulerende bevægelser indtil baren skummer op. Tilføj mere vand i håret hvis baren ikke skummer nok op. Gentag hvis det er nødvendigt.
  SKU: 109-SBAR
  89,00 DKK
  i h

  INCI/Ingrediens:

  Sodium Cocoyl Isethionate, cocamidopropyl betaine, sclerocarya birrea, cocos nucifera, mangifera indica butter, *brassica oleracea, hydrolyzed wheat protein, illite, cetrimonium chloridebenzyl alcohol, limone, linaloolcitral, geraniol, eugenol, citronellol.

  *= Organic