Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  A.Vogel Solidago urtete, breve, 25 stk.

  Leverandør: A.Vogel
  A.Vogel Solidago Urtete 25 breve

  A.Vogel Solidago Urtete – varmende velvære direkte fra naturen

  Solidago Urtete er et rigtigt godt bud på en urtete til daglig brug. Den har en mild, naturlig og ikke for gennemtrængende smag der er populær hos både børn og voksne. Solidago Urtete er fuld af vilde og kultiverede urter og kan nydes kold og varm. Den kan sødes med honning og serveres som forfriskende iste.

  Solidago Urtete er baseret på en blanding af vildtvoksende og kultiverede urter, der med noter af lakrids giver teen den milde og særligt læskende og forfriskende smag. Med gyldenris og birk, der får smagsmæssigt modspil af den fine rundhed af vejpileurt, ager-padderok og stedmoderblomst, opstår den helt igennem behagelige smag, der er velegnet til alle tidspunkter på dagen.
  SKU: 4031
  49,95 DKK
  i h

  Hvad er Gyldenris? (Solidago gigantea)

  Solidago gigantea er også i daglig tale kendt under betegnelsen sildig gyldenris – kært barn har mange navne. Solidago gigantea blev tilbage i 1800-tallet dyrket i de fine haver og parker i landet. I dag har stauden bredt sig til naturen, hvorfor du kan finde den rundt omkring i hele landet. Du kan kende planten på dens små gule blomsterkurve og på dens højde (den kan blive op til 2 meter høj). Solidago gigantea er en velkendt ingrediens inden for naturmidler og helsekost.

  Anvendelse

  1 kop te 3-5 gange dagligt.

  Til en kop varm urtete overhældes en tepose med kogende vand. Trækketid: 5-10 minutter.

  Til en forfriskende kold iste overhældes en tepose med kogende vand. Trækketid: 5-10 minutter. Opløs derefter en skefuld honning i teen, og lad den stå i yderligere 5-10 minutter, hvorefter der tilføres isterninger og evt. en citronskive.

  Teen skal opbevares mørkt, tørt og køligt.

  Indhold: 50 g (25 te-poser)

  Ingredienser:

  Sildig gyldenris urt 40 % (Solidago gigantea), vortebirk blad (Betula pentula Roth), vejpileurt (Polygonum arviculare L.), agerpadderok urt (Equisetum arvense L), stedmoderblomst urt (Viola Tricolor L).