Søg
Webshop
  Menu Close

  Stærke Vitaminer

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  E-vitamin, 335 mg - 90 stk.

  E-vitamin, 335 mg - 90 stk.

  E-vitamin, 335 mg - 90 stk.

  E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som du blandt andet kan få gennem mandler, avocado, æg, mælk, nødder, grønne bladgrøntsager, uopvarmede vegetabilske olier og fuldkorn.

  Vores E-vitamin kapsler er et stærkt naturligt vitaminpræparat til forebyggelse og behandling af E-vitaminmangel.

  Kapslerne er fremstillet af soja og der anvendes E-vitamin af naturlig oprindelse (RRR-alfa-tocopherol, også benævnt som ddd-alfa-tocopherol eller d-alfa-tocopherol).

  Vær opmærksom på, at returnering af naturlægemidler og stærke vitamin- og mineralpræparater ikke er muligt, da vi i henhold til bekendtgørelsen om forhandling af håndkøbslægemidler uden for apotek ikke kan sælge lægemidler, som er returneret fra en anden kunde.

  Anvendelse:. 1 kapsel pr. dag eller efter anvisning.

  E-vitamin ”Natur-Drogeriet” er bløde kapsler med et indhold på 335 mg RRR-a Tocopherol svarende til E-vitamin på 335 mg (500 I.E.). Produktet er et stærkt vitaminpræparat til forebyggelse og behandling af E-vitaminmangel. E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, og vitaminets fysiologiske virkning beror sandsynligvis på dets antioxiderende effekt, hvor autooxidation af umættede fedtsyrer hæmmes. Må ikke indtages af børn under 2 år uden en læges anvisning. E-vitamin indeholder sojaolie. Renset sojaolie kan indeholde sojaprotein. Må ikke anvendes ved overfølsomhed over for jordnødder (peanuts) eller soja. Må ikke anvendes, hvis man er overfølsom over for Alpha Tocopherol eller et eller flere af hjælpestofferne. Bør ikke anvendes ved K-vitaminmangeltilstande. E-vitamin ”Natur-Drogeriet” bør ikke anvendes to uger før og to uger efter en operation, da det muligvis kan påvirke blødningstiden. Samtidig indtagelse af E-vitamin og antikoagulerende midler frarådes, da E-vitaminet kan have en forstærkende virkning på disse midler. Gravide og ammende kan anvende E-vitamin "Natur-Drogeriet". Ved lang tids forbrug af E-vitamin (400 til 800 IE.) kan forekomme svimmelhed, hovedpine, træthed og svaghed samt sløret syn. Overdosering kan give diarré, mavesmerter og andre mave/tarm-gener. Endvidere skal man ved overdosering være opmærksom på øget risiko for blødning ved samtidig behandling med blodfortyndende præparater eller ved K-vitaminmangel. Som hjælpestoffer er anvendt sojaolie samt gelatine (den bløde kapsel). Læs indlægssedlen omhyggeligt.
  299,95 DKK