Søg
Webshop
  Menu Close

  Stenguidens Guide Til Sten

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  Stenguidens guide til sten indeholder fotos og beskrivelse af 700 sten og krystaller. Bogen er på 160 sider med mange nye og spændende sten.

  Vil du gerne lære mere om alle de forskellige spændende sten og krystaller, der findes?
  Mennesker har i årtusinder brugt sten og krystaller til healende og beskyttende formål fx for at holde onde ånder væk og lignende.
  I dag spiller sten og krystaller stadig en stor rolle indenfor alternative behandlingsformer, og mange bruger dem også til at forhøje velværet, eller fx som pyntegenstande pga. deres flotte farver og former, eller som "lykkesten", der menes at hjælpe i forskellige situationer i livet.
  Stenguidens Guide Til Sten er den ideelle bog for dig, der ønsker at lære mere om de forskellige sten og krystaller. Bogen er på 160 sider, og indeholder fotos i farver og beskrivelser af omkring 700 forskellige sten og krystaller.


  Bogen fungerer som et opslagsværk, der forsyner dig med viden om hver enkelt sten, der gør at du bliver klogere på såvel de healende og fysiske egenskaber ved stenene, og bliver indført i de forskellige stenarters geologi, samt deres energier og særlige beskaffenhed i forhold til bl.a. chakraer, stjernetegn, numerologi og meget mere.
  Anders Futtrup står bag opslagsværket Stenguidens Guide Til Sten, og han formår på en god og overskuelig måde at guide læseren igennem de mange krystaller og sten.

  Forskellige egenskaber

  Healing og velvære er som nævnt nogle egenskaber, som folk tillægger krystaller og sten, og hver sten menes at have hver sin specifikke egenskab og beskaffenhed.
  Alternative behandlere mener at sten og krystaller indeholder en særlig energi, og det er disse energier, som healere mener, kan være medvirkende til at gavnlige virkninger for krop og sind. Den typiske måde, man bruger sten på er fx ved at bære dem på kroppen som et smykke, eller fx i lommen, så man altid kan holde den i hånden og mærke dens energi. Andre måder er ved at lægge dem ved siden af, eller under sin hovedpude.

  Forhold, som sten menes at kunne hjælpe med:

  • Søvnproblemer
  • Dårlig koncentration
  • Tankemylder

  Eksempler på sten og deres virkninger, som du kan læse mere om i bogen:
  • Ametyst - hjælper på beslutsomhed og balance.
  • Bjergkrystal - menes at give større indsigt og klarhed
  • Blå sodalit - er med til at øge intuition og positivitet


  Den healende energi som sten menes at kunne bibringe, er af følelsesmæssig og spirituel karakter.

  Alt i alt er STENGUIDENS GUIDE TIL STEN en bog, der vil give både novicen og kenderen et uundværligt opslagsværk, som er perfekt til hurtigt at slå op i, når man ønsker at vide mere om en specifik sten eller krystal.
  SKU: BOG01
  138,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  agat pink

  Agat Pink Lommesten

  Varebetegnelse:
  Agat Pink.

  Varebeskrivelse:
  Pink Agat er en smuk sten med farvenuancer, der veksler mellem lyslilla og pink – deraf dens tilnavn. Udover at være flot, menes Pink Agat at besidde en række gavnlige fordele. For det første er stenen med til at støtte dig, som hele tiden stiller høje krav til dig selv. Det gør den på en beroligende og kærlig måde ved at lære dig, at du ikke skal stresse dig selv eller konstant søge efter at bevise dit værd overfor andre mennesker. Dermed er den medvirkende til at give dig en indre ro i sindet, så du ikke konstant presser dig selv ud til de yderste grænser, dette gør Pink Agat stenen ved at minde dig om, at du er præcis, som du skal og bør være. Med en Agat sten i pink kan du slappe helt af og nyde nuet, uden unødigt stress. Agat Pink stenen har også de samme egenskaber, som de andre agatkrystaller, men Pink Agat siges også at have god effekt på folk, som har kærestesorger. Selve agatkrystallen er en nænsom og blid sten, som giver dig styrke og selvrespekt. Pink Agat er derfor også en sten, som giver en slags lykkeeffekt, som gør at man får nemmere ved at tackle stress og sorg med den medfølgende trygheds- og sikkerhedsfølelse, det giver.
  25,00 DKK
  aventurin grøn

  Aventurin Grøn Lommesten

  Varebetegnelse:
  Grøn Aventurin.
  Varebeskrivelse:
  Grøn Aventurin kaldes ofte for ”gamblerens sten”, fordi den styrker dit held i alle livets aspekter, uanset om det er penge, arbejde, spil eller kærlighed. Det er en rigtig god lille sten at have i lommen, når du skal svinge noget til din fordel.
  25,00 DKK
  rhodonit

  Rhodonit Lommesten

  Varebetegnelse:
  Rhodonit.
  Varebeskrivelse:
  Rhodonit øger din selvtillid og støtter dit liv, så det bliver rigere. Rhodonits betydning er også at hjælpe. Selvfølgelig hjælper den ejeren, men den støtter dig i at du kan hjælpe andre.
  Du kan ikke give styrke til andre mennesker, hvis du selv ikke er stærk nok. Man kan sige, at Rhodonit er en halvædelsten, der lærer os om, hvad en ægte hjælp er. Med hjælp af Rhodonit kan du lære at elske mennesker omkring dig.
  25,00 DKK
  karneol

  Karneol Lommesten

  Varebetegnelse:
  Karneol.
  Varebeskrivelse:
  Karneol er en varm og stærk passionskrystal, der giver dig et ordentlig boost af energi. Hun styrker dig, dit selvværd og din selvtillid. Med hende skal du frem i lyset, vise verden hvem du er, og alt hvad du kan. Kaneol handler nemlig om at udfolde dén du er, styrke din motivation og udholdenhed.
  25,00 DKK