Søg
Webshop
  Menu Close

  Turmalinkvarts Lommesten

  Varebetegnelse:
  Turmalinkvarts
  Varebeskrivelse:
  De smukkeste turmalin kvarts. Rigtig god til grounding, styrker kroppens energifelt i forhold til udefrakommende påvirkninger
  Hjælper med at heale dig selv og forhindre psykisk selvskade
  En super problemløser
  SKU: STENJ-9
  25,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Midnightstone

  Midnightstone Lommesten

  Varebetegnelse:
  Midnightstone.
  Varebeskrivelse:
  Denne sten egner sig til den, der gerne vil forfølge sine mål. Ved at have denne sten giver det dig gåpåmod og målrettethed i din hverdag, således at du føres i mål med de ambitioner, som du har. Derfor kaldes denne sten også ambitionsstenen, da den bidrager til processen, så du opnår succes med det, du har sat dig for øje. Midnightstone bidrager også til at omvende fiasko til succes samt udbedring af indre kaos, så du får et knivskarpt fokus målrettet det, som du gerne vil i mål med. Stenens energi har effekt for dit overskud og din glæde. Derudover vil man med en ambitionssten som denne føle, at man får mere mod og selvtillid.
  OBS.: Stenen Midnightstone er en krystal, som er menneskeskabt
  Måden, hvorpå denne sten blev skabt, var ved et uheld. Helt tilbage i middelalderen blev stenen skabt, og siden da har Midnightstone bidraget til ejerens målrettethed. Til trods for at stenen er menneskeskabt, så har denne ambitionssten styrke og krystalenergi. Selve stenen har et smukt udseende med en dyb mørkeblå sten og glimmer. Heraf kommer navnet til midnatsstenen, da det giver en følelse af midnatshimlen og stjernerne. Stenen er en form for glas, hvor der er smeltet sand og kobber, og oftest kaldes denne sten også for blå guldsten. Det skyldes processen ved fremstilling af stenen, da det minder om processen ved guldsten.
  25,00 DKK
  Mos Agat - Lommesten

  Mos Agat Lommesten

  Varebetegnelse:
  Mos Agat.
  Varebeskrivelse:
  Stenen healer hjertet, giver mod og hjælper dig med at få en god jordforbindelse. ... Mosagat er en god hjælp i alle situationer, hvor du har brug for at mobilisere al din viljestyrke, eller i perioder i dit liv, hvor du har brug for ekstra overskud - den vil fremme din vitalitet.
  25,00 DKK
  Amazonit lommesten

  Amazonit Lommesten

  Varebetegnelse:
  Amazonit
  Varebeskrivelse:
  Amazonite er en beroligende sten. Den beroliger hjernen og nervesystemet og hjælper med at bevare det optimale helbred.
  Den balancerer de maskuline og feminine energier.
  Amazonite hjælper dig med at se begge sider af et problem eller forskellige synspunkter. Den lindrer følelsesmæssige som traumer, bekymring og frygt.
  Kendt som "håbets sten" er Amazonit krystallen et fremragende manifestationsværktøj, især når du integrerer dens energi i din daglige meditation.
  Amazonit krystallens healende egenskaber minder os om, at det er på tide, at vores stemme bliver hørt.
  Det er en kraftig halschakra-sten der hjælper dig med at bevæge dig ud over frygt for konfrontation eller dom, så du frit kan forfølge og udtrykke dit sande jeg.
  25,00 DKK
  "Krystal Engle" Orakelkort

  Krystal Engle - Orakelkort

  Varebetegnelse:
  Orakel kort
  Varebeskrivelse:
  Krystalklare beskeder fra krystaller og engle! - engle og krystaller er gaver fra gud til at hjælpe os med at leve et lykkeligere og sundere liv. Både kort og guidebog er på dansk.
  239,00 DKK